Povinné přerozdělování imigrantů je zločin

30. 04. 2015 13:06:00
Silná slova? Nikoliv. V článku dokáži, že všichni, kteří schvalují povinné přerozdělování imigrantů, v podstatě schvalují zločin.

Tlaky na povinné přerozdělování imigrantů do všech států EU pořád sílí. Padají slova jako solidarita, pomoc lidem v nouzi, soucit. To jsou hezká slova, která však slouží jako falešná vějička na odvedení pozornosti. Tato vějička funguje jako návnada k vyvolání emocí, které zas mají zastřít zdravý rozum. No a když se nakonec rozum vzpamatuje a připustí, že byl podveden, bývá většinou již pozdě...

Hlavním argumentem multikulturalistů a zastánců povinného přerozdělování imigrantů je, že zeměkoule přece patří všem a každý má právo být kdekoliv. Že žádný stát nepatří nikomu. Že slova jako "naše země" nemají opodstatnění. Na první pohled to zní sice jako komunistická myšlenka o rovnostářství, ale dejme tomu. Jenže když tuto myšlenku prozkoumáme i z logického hlediska, pak už tak hezky nevypadá...

Byli jste někdy na houbách? Předpokládám, že většina z vás ano. (Asi si teď klepete na čelo, co mají houby společného s imigranty. Ale vydržte, dostanu se k tomu.) Houby rostou skoro všude v lesích. Jsou tady pro všechny, no a kdo chce, tak si houby může nasbírat. To je v pořádku, tak to má být. Představte si, že houby dlouhé hodiny hledáte, pracně je doma čistíte a následně dáte sušit. Těšíte se, jak si z nich uděláte chutnou polévku nebo smaženici.

Jenže pak se k vám vloupá zloděj a houby vám chce vzít. Asi byste protestovali: ,,Proč mi bereš houby? Ty houby jsou přece MOJE." A teď nastává pointa celého příběhu. Kdy se ty houby staly vašimi? Kdy se z veřejných statků proměnily na statky soukromé? Soukromým statkem se staly v momentě, kdy jste vynaložili práci pro jejich získaní. Tím, že jste houby hledali, sbírali, čistili, tím se staly vašimi. Samozřejmě se o tyto houby můžete podělit, ale podělíte se o ně dobrovolně. Když vás někdo pod tlakem přinutí, abyste tyto houby odevzdali, budete to považovat za zločin.

Komu by nestačil příklad s houbami, pro toho mám další. Stromy, písek, kamení... to všechno jsou statky veřejné. Kdokoliv chce, může si je vzít. A teď si představte, že si ze dřeva, písku a kamení postavíte dům. Pak přijde cizí člověk a dům vám zničí. Budete to považovat za zločin? Samozřejmě. A to samé platí i se státem. Stát v podstatě je soukromým vlastnictvím určitých občanů. Občanů a jejich předků, kteří vynaložili práci, aby prosperitu této země vybudovali. Proto je zcela normální a přirozené, když lidé chtějí rozhodovat o tom, koho do "svého domu" pustí nebo nepustí. Naopak, je velice nepřirozené a totalitní, když chce někdo toto popírat a pod nátlakem určovat, koho musíme povinně přijímat v České republice.

Lidem v České republice, kteří tady nechtějí imigranty, nechybí soucit, empatie a láska k bližním. Tito lidé ale vidí, co se děje na Západě. Vidí například to, jak stoupá kriminalita a násilí ze strany imigrantů. Vidí to, jak se mění historie a přepisují se dějiny (ve Francii například bude vyučování o islámu povinné, zatímco vyučování o středověkém křesťanství a osvícenství bude dobrovolné). Vidí to, jaký dopad má přijímaní imigrantů z třetích zemí (lidé se bojí vycházet z domova, znásilnění stoupá, hřiště se zavírají, protože imigranti si z toho udělali záchody, atd.). Vidí to, že vlády nejednají v zájmu občanů, ale v zájmu azylového byznysu.

Lidé v České republice netouží po rozvratu. Naopak, chtějí zachovat klid, svobodu, bezpečnost a odkaz svých předků. Jestliže tohle stát a politici nereflektují, pak jsou naprosto zbyteční. To se pak můžeme vrátit ke kmenovému uspořádání společnosti a válce v ulicích. Avšak zdá se, že právě to mají někteří politici v EU za lubem, to je zřejmě jejich cílem. Nejprve azylový byznys a následně válka, která jenom upevní jejich moc a kontrolu nad občany (v Německu se konala již druhá konference, na které 400 zástupců ze 40 zemí, mezi nimi i mnohé s pochybnou demokratickou pověstí, diskutovalo o potlačení vzpoury a jiných forem občanské války v městských oblastech).

Jestliže se oháníme demokracií, pak nechme rozhodovat lidi v referendu. Jestliže ale demokracii jenom předstíráme, a ve skutečnosti tady máme totalitu, pak imigranty povinně rozdělujme. Každý, kdo tohle schvaluje, schvaluje v podstatě zločin...



Zdroje: http://www.frontpagemag.com/2014/dgreenfield/french-city-with-40-muslim-population-is-the-most-dangerous-city-in-europe/

http://www.lefigaro.fr/vox/societe/2015/04/25/31003-20150425ARTFIG00143-pascal-bruckner-les-nouveaux-programmes-d-histoire-ou-l-effacement-de-la-france.php

http://www.wsws.org/de/articles/2014/11/13/wehr-n13.html

Autor: Lea Vojtekova | čtvrtek 30.4.2015 13:06 | karma článku: 47.65 | přečteno: 9991x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 56 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 25.82 | Přečteno: 487 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.12 | Přečteno: 514 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 467 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2308 | Diskuse
Počet článků 128 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 9748

Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...