Je čas vystoupit z EU

22. 09. 2015 19:06:00
Sociální experimenty, které produkuje Evropská unie, již přesáhly únosnou mez. Kdo doteď váhal, musí mít po dnešku jasno...

Za naprosto šílené považuji zprávu, že v České republice se budou rušit zvláštní školy. Od příštího roku se zruší všechny zvláštní školy a 15 tisíc dětí s lehkou mozkovou dysfunkcí a jinými poruchami půjde do normálních škol. Například Lukáš, který trpí úzkostmi, má snížený intelekt v pásmu lehké mentální retardace. Letos se u něj objevily agresivní projevy: vyhrožoval vrstevníkům, že je zabije.

Samozřejmě se sníží kvalita vzdělaní, jelikož se bude čekat na tyto pomalejší děti. Odnesou to chytré děti, ale vlastně i ty s lehkou mozkovou dysfunkcí, protože učitelka na ně nebude mít tolik času jako v té zvláštní škole. O šikaně nemluvě. Aby se tedy pár Romů údajně nediskriminovalo, budou se diskriminovat všichni. Bravo! Nevymyslel ten návrh někdo s lehkou mozkovou dysfunkcí?

Ale hlavně, že dotace z EU vesele potečou dál...

Dále evropští ministři schválili povinné kvóty rozdělení uprchlíků. Proti bylo Česko, Slovensko, Rumunsko a Maďarsko. Finsko se zdrželo. Ostatní byli pro. A tady nastávají 2 možnosti. Buď se podřídit a uznat, že jsme de facto protektorátem Německa a Francie, nebo se vzepřít jako suverénní národ, který o sobě dokáže rozhodovat sám a kvóty odmítnout.

Určitě jste již jako děti od rodičů slyšeli: ,,A když ti kamarádi řeknou, abys skočil do studny, tak skočíš?" No a podobné je to i s kvótami, které byly přijaty. Sice nás některé státy přehlasovaly (hlavně ty, které již mají s islámem neblahé zkušenosti), to ale neznamená, že s tím musíme slepě souhlasit. Kdyby ministři odhlasovali, že si na svém území každý stát odpálí atomovou bombu, tak to uděláme? Nedělejme nic proti zdravém rozumu.

Co může EU udělat? Pošle na nás armádu? Naštěstí zatím žádnou nemá. Budou nám vyhrožovat, budou nás strašit pokutami, budou nás pomlouvat. No a co. Úkolem státu je hlavně ochrana obyvatel. A Česká republika si velice dobře uvědomuje, jaké problémy s islámskými imigranty mají právě západní země. O tom, jak se tito imigranti (ne)integrují pojednává tento německý dokument: https://www.youtube.com/watch?t=118&v=CuZDFYoKoVM

To, že se chceme vyvarovat podobných problémů, že si uvědomujeme, že uprchlík je něco jiného jako nelegální migrant, nám Západ vyčítá. Místo toho, aby přiznal, že multikulturalismus selhal a že to je právě Západ, který udělal chybu. Jak řekl Petr Robejšek: ,,Solidarita podle EU znamená, že velké státy udělají nějakou chybu, odmítají ji napravit a pak nutí malé státy, aby se na zvětšování daného problému podílely."

Závěrem už jenom dodám další perličku z Absurdistánu, ve kterém se nacházíme. Saúdská Arábie bude nově vést Radu OSN pro lidská práva. Ano, ta samá Saúdská Arábie, kde vládne jedna z nejbrutálnějších diktatur na světě. Kromě toho zástupce OSN již pohrozil, že země, které s povinnými kvótami nebudou souhlasit, budou vyloučené z EU. V tom případě takový trest s radostí #přijímám.

Vystupme z EU dokud je čas. Nenechme se vést jako ovce na porážku...



Zdroje: http://zpravy.idnes.cz/pristi-rok-zaniknou-zvlastni-skoly-tisice-deti-pujdou-do-beznych-trid-1m1-/domaci.aspx?c=A150921_211159_domaci_fer

http://zpravy.idnes.cz/eu-prijala-kvoty-0k2-/zahranicni.aspx?c=A150922_173102_zahranicni_kha

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/66461/skandal-v-osn-saudska-arabie-bude-vest-radu-pro-lidska-prava.html

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pohrozit-Cechum-vyloucenim-z-Evropske-unie-kdyz-neprijmou-kvoty-uderilo-z-OSN-400365

Autor: Lea Vojtekova | úterý 22.9.2015 19:06 | karma článku: 45.58 | přečteno: 5781x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 11.99 | Přečteno: 154 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 27.81 | Přečteno: 561 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 524 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2311 | Diskuse
Počet článků 128 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 9748

Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...