Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

Výborný článek. Děkuji a KARMA!

0 1
možnosti
MR

a nebo nechame aby byl mir, aby Putin anektoval Ukrajinu, a Porosenka dame do vezeni, co si to dovoluje. Pak bude anektovat dal, uz tu mate sve souverce, kteri uz vidi jak protesty  proti Sobotkovi jsou novy majdan. To by se libilo, a pak toho Putina rovnou pozveme, ne?

2 1
možnosti
RM

Co víte, Milane, o Porošenkovi? Jestli znáte české podnikatelské prostředí, Porošenko je takový český Janoušek. Vekslák. Bony džíny máš? Vy z té Ameriky vidíte všude nejlépe, všemu nejlépe rozumíte. Ondřej Sekora napsal knížku "Brouk Pytlík". Osvěžte si to, Američane. U nás bylo dobré, když to četly malé děti. Bylo to varování, jak se nestat americkým broukem Pytlíkem s českými kořeny.

4 1
možnosti
Foto

Doufejme, milá paní autorko, že Vaše první nebo poslední řešení nebude skutečností. Nejvíce se mi líbí to třetí a čtvrté řešení - stane-li se tak, pak si oddechneme, na Ukrajinu zapomeneme a budeme konečně řešit něco jiného, třeba pomazánkové máslo. Jen ne válku. Nerodíme děti proto, aby nám je někdo zabíjel.

2 1
možnosti

"5. Případně začne celosvětová válka, což považuji za úplně nejhorší řešení... to se pak hranice států začnou měnit tak, že se nebudeme stačit divit." - to je fakt, že na světových válkách je vždy nejhorší, jak "se pak hranice států začnou měnit tak, že se nebudeme stačit divit." ;-D

1 0
možnosti
RM

Barroso - ten co uvaluje sankce = maoistický komunista.

Obama = komunista.

Putin = komunista.

Je to čistě komunistická válka.

6 3
možnosti
LW

L76e19o 10W65o20l39f

2. 9. 2014 13:35

Ani jedno není správně.

4 1
možnosti
LW

L77e80o 70W29o93l73f

2. 9. 2014 12:56

Je to celé jaksi postavené na hlavu. Svobodní spolu s komunisty chtějí klid na

práci a demokraté se stali válečnými štváči. Tak kdo je tady vlastně pokrytec?

5 4
možnosti
RM

Kdybyste alespoň malinko znal historii a tušil něco o válkách, stáhnete okamžitě ocas a zdekujete se do kouta za ty přitroublé kecy. Máte potřebu uklízet mrtvoly, žít v kanálech, třást se před dopadem bomb ve sklepech? Báte se nadechnout, aby vám nějaký vojenský plyn nerozežral v následujících vteřinách plíce a vnitřnosti? Vy jste vážně tak na hlavu, že nedokážete posoudit, co je to skutečná válka?

6 2
možnosti
Foto

Zeptám se zdejších diskutérů: Jestliže tedy západní vojenské zásahy vadí (jak někteří píšete), proč se trestá jenom Rusko? To je podobné, jako kdybych měla 2 děti, ale jedno za týrání kočky potrestám a druhé ne. Proč tedy neuvalujeme sankce i na USA? Sami na sebe? Nebo na Čínu, která anektovala Tibet?

11 4
možnosti

Historie Tibetu je stará hodně dlouho. To bychom mohli napadnout Švédsko jako odvetu za třicetiletou válku.

Některé akce USA jsou diskutabilní (např. Lybie), ale pořád šlo o pokus nastolit pořádek. U Ruska jde o čistě dobyvačnou válku. Jestli nevidíte rozdíl, ...

6 4
možnosti
OF

I když s Leou nesouhlasím, mohu říct, že je to nejpěknější komunistka od dob

Dolores Ibaruri. Škoda, že Putin má už novou babu.....:-)

6 9
možnosti
MN

no hloupejsi diskusni prispevek k clanku jsem jeste necetl, autor je jiste hrdina o jehoz IQ se neda ani diskutovat

4 3
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik