Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

každá víra je vymývání mozků!!

1 0
možnosti
KJ

K32a96r13e18l 92J96a86n84d23a

23. 11. 2014 14:34

Hysterická tantrická masérka v celoživotním projektu "od mantinelu k mantinelu" jako důkaz, že je s islámem něco špatně? Tudy opravdu ne.

4 2
možnosti
Foto

Naprosto základní věc: náboženství neopravňuje nikoho k jakýmkoliv výjimkám a výhodám. V sekulárním státě je jakékoliv rozlišování víry, ateismu nebo jiného přesvědčení nepřípustné. Sekularizovat!

3 0
možnosti

Hlavne se nikde nemluvi o tom,co je to za lidi - netahla,islamisti,netolerantni žumpa. Kolik lidi bude okradeno a znasilneno na ulici, nez se konecne zacnou vyhostovat!

11 1
možnosti
Foto

Já z toho pochopil, že u soudu svědectví ženy s poruchou menstruačního cyklu nebo ženy po menopauze už má zas hodnotu stejnou jako svědectví muže.

4 1
možnosti
JR

J97i70ř59í 27R42a89š26k74a

21. 11. 2014 19:36

Velice dobrý a pravdivý článek.

Já bych těmhle primitivům (muslimům) dal více prostoru, aby lidi co na to mají "neutrální" nebo žádný názor přesně viděli, co by je, tak za 50 let mohlo potichu začít omezovat. Muslimové jsou tak hloupí, že se veřejně odstřelí bez cizí pomoci. Určitě se ženám bude libit, že mají hodnotu kozy nebo krávy, že díky menstruaci mají nulové právo. Výhoda naší země je ta, že máme velmi přísné imigrační zákony, které se ještě nedávno zpřísnily. A pokud nám sem Francie chtěla hodit 35 tisíc primitivů, kteří by neměli žádnou hodnotu a měli jen nataženou ruku, tak zase bych naši vládu, tak nepodceňoval. Tahle země má vlastních příživníků a nemakačenků více než dost. A v neposlední řadě bych nepodceňoval IVČRN ani vliv pana Konvičky a dalších, kteří se nebojí otevřeně i před poslanci hovořit o islámu jako o hrozbě. Ono se stačí podívat, kdo v té Francii dělá bordel a plní vězení. Německo to samé, Belgie. Proč sem tahat chátru, kterou nikdo nechce. Pokud se politici v EU parlamentu nepoučí z posledních výsledků voleb a budou i nadále pokračovat v natahování neužitečných lidí, tak za další dvě období bude v EU parlamentu znít "proti-imigrační poitika" z úst Le Penové, Wildrese a dalších co se tam usadí. Nepodceňoval bych domorodce v jakékoliv Evropské zemi ;-).

35 0
možnosti
AT

Nepolemizuji s článkem. Ale moc by mě zajimalo kdo vybral do diskuze tu vysloužilou muslimku. Tak afektovanou až hysterickou osobu často nevidíme. A v těchto diskuzich nezáleží jen na tom co kdo říká ale i jak to říká.

4 13
možnosti
Foto

Myslím, že podstatnější byl obsah, než forma. A že ta ex-muslimka působila trochu hystericky? Kdo by nebyl? Když do televize nechodíte každý den a nejste cvičen (jako politici) na diskuse, tak je jasné, že emoce se z vás budou sypat...

15 0
možnosti
MK

Televizi nastesti nesleduji, ale stan pro jednoho "burka", nebyl ani za Mohameda :)

3 0
možnosti
VS

Západní člověk je příliš zatížen bludy liberalismu a sekularismu. Díky tomu nebude možné zabránit muslimům šíření islámu. To co dneska vidíme na západ a na sever od nás, tomu se nepůjde vyhnout pokud neakceptujeme realitu, že neomezená svoboda vyznání je fundamentálné chybný princip. V opačném případě nemůžete bránit muslimům šířit jejich falešné a barbarské náboženství. Právo je bohužel v současné situaci na jejich straně ať se to někomu líbí nebo ne.

11 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik