Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Otázka není, jestli tu ty Syřany mít nebo nemít. Otázkou je, co budou dělat, až se tu objeví. Jakmile se dostanou v azylového tábora, mohou si jít, kam chtějí. A i sem někteří přijdou. A jelikož už nějakou dobu nejsme policejní stát, který by kontroloval lidi na každém kroku, neuděláme s tím vůbec nic. Každý ať se stará sám o sebe, když se nebude starat na úkor druhých.

0 0
možnosti
KS

Rozdělování imigrantů je podivný nápad. Navíc jakmile už jednou jsou v Schengenu, mohou si jít, kam chtějí. Důležitější podle mě je, aby se nějak pomohlo zemím, které jsou nárazníkem pro imigranty. Imigrantů je u nás naprosté minimum, ale to jen proto, že se o ně starají Italové, Španělé, Britové, Francouzi, Němci. Až toho začnou mít plné zuby a prázdné peněženky, nechají je jít, kam se jim zlíbí. Tyhle země to dělají i pro nás.

0 0
možnosti
Foto

O98t56a 16B61l98a43ž34e41k

2. 12. 2014 13:45

Nejlépe vracet utečence i s loděmi zpět. Nač čekat až to doposud přijímajícím zemím přeroste přes hlavu. To vracení by se v Africe rychle rozkřiklo a proud lodí s utečenci by ustal. To je to nejhumánnější řešení pro všechny.

Pokud bychom pak chtěli chlácholit svoje přespříliš všepojímající svědomí, pak bychom měli řešit problémy Afričanů u nich v Africe. To by bylo (a je)  ovšem velmi složité a nevděčné. Pouhé sypání darů a potravin je cesta do pekla. Darovat osivo a stroje ? Oni prý pak osivo sní a na stroje nešáhnou...

Utrpení způsobená válkami ? Buďto se do toho nemíchat, anebo - pro naše bezbřehé svědomí - nasadit naše vojáky a všeobecný dohled - správu věcí veřejných. To už by někdo mohl nazvat kolonialismem - proč ne ? Při současné sociální vyspělosti Evropy a Ameriky by to bylo pro Afričany čiré dobrodiní. Ovšem velmi nevděčné. Umírali by naši vojáci, vděku bychom se stejně asi nedočkali.

Jak to řešit ?

První a relativně jednoduché řešení - zabránit přílivu utečenců. Co pak ? Bránit přílivu utečenců. Co pak ? Nevím - ale tímto je nutno začít.

3 0
možnosti
Foto

Jsem jednoznačně proti rozdělení imigrantů.

Píše se o tom stále, ale jak je vidět dle nápadů některých politiků, musí se psát více a ozývat hlasitěji. Jinak je tu máme...

4 0
možnosti
PK

ano, ono to solidární rozdělení imigrantů nemá pomoci africe (a jejím obyvatelům, hledajícím politický azyl) ale Evropským státům, které se imigraci bezhlavě otevřely a teď zjišťují, jak si nadrobily..

2 0
možnosti
KS

Když je na moři bárka s padesáti lidmi a kolem pluje loď italské pobřežní stráže, co s nimi mají udělat? Nyní je dotáhnou do Itálie, čímž se dostanou na půdu EU. Jiná varianta není. Nechat je tam, to si normální člověk nevezme na svědomí. Dotáhnout je zpět do Afriky není řešením. Jednak by africká země nemusela italskou loď pustit do přístavu, jednak by ti lidé za pár hodiny vypluli znovu. Třetí variantou je udělat jim do lodi díru.

0 0
možnosti
JH

J36a40n 12H13l48e77d94í59k

1. 12. 2014 23:08

takoví prouzové jsou prodejnými ženštinami, fandí pouze tomu, kdo jim zaplatí. U píva by určitě podobný debil mluvil úplně jinak, ale z čeho by pak nedouk žil ?? Český Okamúra to řekl nahlas, ale český přemoudřelý volič rozhodl jako vždy, blbě. Budeme nadstandardně živit poslance-senátory-soudce, pak přibudou nečeští Ukrajinci, pak muslímští Syřané a jahůdkou na EU dortu bude čtvrt milionu negramotných Afričanů. Možná bude lepší umřít.

0 0
možnosti
Foto

A už je to tady! Evropa nezvládá imigrační politiku a multikulti se zjevně neosvědčilo. Takže chce zodpovědnost za svá rozhodnutí předisponovat na další státy. To je výborné! A ten blb Prouza nadšeně souhlasí. Budeme se muset aktivně bránit nebo to nedopadne dobře.

Za článek karma R^

7 1
možnosti
Foto

J30i24ř82í 33H77e53g71e66r

27. 11. 2014 10:59

Odvolat Prouzu a zastřelit ho za vlastizradu pro výstrahu všem, kteří by měli další podobné návrhy a myšlenky, že do Čech patří barevná pakáž.

9 2
možnosti
MW

vždyť vidíme jak se tady rozlezli Vietnamci a dělají si co chtějí a okrádají tento stát.

a co s těmi imigranty co jsou většinou  nemocní ,nic neumí  ?zapadnou do šedé ekonomiky a zlodějny ,drogy ,prostituce..!!

4 0
možnosti
JC

Vietnamci jsou pracovití, slušní, inteligentní a jejich děti se rychle počešťují.

Jen více Vietnamců, ať tu není místo pro Araby a afričany.

8 2
možnosti
KV

K61a23r57e82l 33V94o71v80e82s

26. 11. 2014 6:24

Co brání panu Prouzovi, aby si domů solidárně přivedl tolik imigrantů, kolik se mu tam vejde. A imigranti jsou většinou v bývalých koloniálních mocnostech. když nám pošlou poměrně své profity z dob kolonialismu, tak bychom je do nějakého tábora mohli vzít.!!

4 0
možnosti
RM

Zničili Afriku, teď zničí Evropu. Kdo za tím asi tak stojí?

PS: prezidentův slovník mi redakce nepovolila.

18 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik