Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzpomínám na slova Kadáfího. Ten starý lišák věděl o čem mluví, když odsoudil sebevražedné atentáty. Volně citováno: 

Škoda životů našich mladých mužů obětujících Alláhovi své životy. Zbytečné ztráty, vždyť nám stačí dělohy našich žen, jen vydržet a nebýt netrpělivý.

Obávám se, že v tomto měl pravdu. V Německu je už víc mešit než kostelů, Paříž, Londýn. U nás to zatím problém nebyl, i když Teplice už to jako problém pocítily. Zatím si kupují pozemky. Zatím.

Hezký článek R^

1 0
možnosti

J98o39s59e74f 36Š81p88e52r37l

3. 12. 2014 18:23

Myslím, že nejprve by měla nastoupit seriózní informovanost, co se děje v Evropě, bez emocí a pořádně doložená fakty. Jen tak se možná podaři lidem ukázat velký omyl multikulturalismu a pak se teprve možná začne dařit přes politické strany tlačit na vlády a evropskou unii, aby si už konečně uvědomila, že uvnitř Evropy sice hranice nepotřebujeme, ale kolem Evropy je jich stále potřeba.

0 0
možnosti
Foto

K83a11r70e87l 11R77a91d52a

30. 11. 2014 17:21

To je ten problém multi kulti. Jeho vyznavači si neuvědomují, že něco jiného je vystoupení lidových tanečníků z druhého konce světa a naprosto něco jiného je invaze nepřátelských přistěhovalců. Evropa proti musulmanům po staletí bojovala a bránila jejich nájezdům. Dnes se nám hlupáci snží vsugerovat, že vůči nepřátelum musíme být vstřícní a chápat jejich ,,oprávněné" nároky na naše zotročení.

1 0
možnosti
Foto

Výtečně nalézáte, že viníkem jsou neomarxisté, respektive jakákoliv extrémistická levice. R^

3 0
možnosti
PS

P16e39t32e26r 78S35m56r42e88k

30. 11. 2014 11:45

R^ Zdravý rozum dostáva v týchto časoch zabrať...

1 1
možnosti
MK

Zdravý rozum? To je to, čeho se ti nedostává Smreku.

1 0
možnosti
PS

Dobrý článek, jen je potřeba ho přečíst v parlamentu , aby se některým rozsvítilo.R^

7 0
možnosti
MS

Taky si myslím,že celá Evropa islamizována nebude,ale pokud se nezačnou radikálně podnikat kroky k tomu,aby se tak nestalo, min. část Evropy muslimům padne.... Vaše články Leo jsou více než realistické a kéž na to,co píšete, nikdy nedojde...

9 0
možnosti
Foto

A co když platí, že pokud Evropa nebude islamizována, tak vymře, takže stejně bude islamizována.

1 17
možnosti
Foto

To je blbost. Růst nemůže být nekonečný. Takže naše porodnost se začala snižovat. Ale nezastavila se. Tudíž vymřít nemůžeme...

14 0
možnosti
MK

R^ Držíte dobrou laťku, prosím, napište mně na meil něco neislámského.

miroslav.kulhavy@seznam.cz

1 1
možnosti
RB

„Jak dlouho si myslíte, že budete ještě smět ty svoje lži šířit?“ Tak se mě zeptal arabista Jan Čuřík po skončení rozhlasového natáčení nepříliš zdařilé, ač krásnou a moudrou redaktorkou skvěle moderované debaty o islámu. Tohle jsou slova Benjamina Kurase. Už se ani nesnaží skrývat vyhrořobání a zastrašování. Pátá kolona je vždy to nejhorší, anebo poturčenec, horší turka.

14 0
možnosti
RB

Vyhrožování..oprava

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik