Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

jak islám nesnáším, tak myslím, že česku by prospěl minimálně ten zákaz chovu psů...

0 0
možnosti
Foto

Vidím podstantě hbytější rizika, než postupnou islamizaci. Ano, Islám je potřeba nepodceńovat, ale problémem dneška je barbarizace skrze panslovanství.

Toto je jen odklánění pozornosti od problému, kterému je nutno se postavit dnes k problému, který bude nutno řešit až zítra.

1 1
možnosti
MK

Pokud chtěl u nás musulman žít, tak by se měl se nechat pokříť a pravidelně navštěvovat křesťanské bohoslužby, dlabat minimálně každou neděli vepřové, zejména vepřo-knedlo-zelo + plzeň, mít doma psa a občas se zhulákat pod obraz. Dále by měl se svou rodinou pravidelně navštěvovat veřejnou  nudistickou pláž a chodit poevropsku oblečen. A samozřejmě makat, tj. nebýt na dávkách, žádnou trestnou činnost,  ovládat češtinu a dějiny Evropy se zaměření na země české.  Pokud by toto dělal pravidelně  minimálně 1x po dobu 5 let, tak by měl mít nárok na podmíněné občanství s tím, že tyto činnosti bude dál dělat i nepravidelně, zejména chov psa, máme jich ve městech moc, může omezit;-D jinak šup s ním pryč a to nevyplaceně. Kdo je pro, ať mi dá plus, kdo proti, tak mínus

5 0
možnosti
Foto

K15a36r76e89l 48R50a85d11a

10. 12. 2014 0:24

Všechny ty multi kulti řečičky jsou jen podvod a mají zastřít pravou příčinu. Tou je  jako vždy chamtivost boháčů.  Anglie a Francie doplácejí na své koloniální výboje. Německo zase chtělo levné dělníky do automobilek a tak si pozvalo Turky. Že všichni koukali jen na okamžitý zisk a nedomýšleli následky je také už tradice. Jestli to dovolíme, tak se to bude řešit zase na náš účet. Bohatí budou klidně bohatnout dál, zbraně přece budou potřebovat obě strany. :-(

12 0
možnosti
MW

ano my tady dovezli vietnamce ,kteří měli pracovat v továrnách a pak je nepotřebovali  a mafie zjistila ,že je lepší jim vyřídit živnosťáky a nechat je podnikat!!a teď je jich tady čím dál víc  a jen okrádají tento  stát..

1 2
možnosti
MI

Ono stačí málo. Již teď existuje celá řada institucí, které mají obrovský vliv na chod společnosti, ačkoliv je nikdy nikdo nevolil. Za všechny jmenujme např. našeho ombudsmana nebo na evropské úrovni v podstatě celý byrokratický aparát. Islamofilové a multikulturalisté tak mohou svůj vliv uplatňovat oklikou a politická vůle občanů - voličů je podružná, a to nemluvím o tom, že je navíc značně roztříštěná a nesourodá. Proto bude dle mého názoru přibývat občanských nepokojů (mnohde k nim dochází již nyní - často za okázalého přehlížení mainstreamových médií) a můžeme jen domýšlet, kam to povede. Snad lidé pochopí, že nakonec dost možná nebude stačit úsilí na národních úrovních, ale že se napříč Evropou budou muset spojit všichni, kdo smýšlejí podobně a nehodlají naši civilizaci obětovat na oltář primitivní středověké ideologii. Jestli ovšem nebude příliš pozdě.

17 0
možnosti
MK

R^ Podtrhuji to spojení lidí; jak doma, tak i v celé Evropě (i když pro začátek by stačily tři, čtyři státy s menší obsazeností musulmanů).

3 0
možnosti
JP

Máte to hezky sepsané, ale Češi už dávno nemají ve své zemi žádné slovo. To, že ještě nevědí, že nejen slovo, ale ani žádná práva ohledně dodávaných občanů z vybombardovaných zemí "mírovými armádamy Nato" také ne, to ještě opravdu nevědí, ale vše má svůj čas...

5 1
možnosti
BO

Na příkladu Anglie je vidět, že lidé o tom ani nechtějí vědět. Kolega v práci mi říkal, jakých rozhovorů se mám tady vyvarovat - válka, politika, náboženství. Oni už v zásadě ten angsoc(a to že jim vládnou konzervativci nic nemění) vybudovali.

9 0
možnosti
Foto

I20v96o 53C72i26l92i80c60h

10. 12. 2014 22:51

Jo, Orwell byl vizionář. Bohužel ;-€

1 0
možnosti
MP

To si jen tak myslíme, že nás to obejde. To nevidíte už teď, kteří politici se budou brát za práva imigrantů? Uvidíte, kolik bude konvertitek, které podlehnou vidině rodinného štěstí, když český hoch o ženitbu nějak moc nestojí. Uvidíte, kolik budete mít nakonec muslimských vnoučátek. Ateismus je naopak docela živná půda.

Jestli se nedokážeme vzepřít těm kvótám, tak se nevzepřeme už nikdy. Vidíte snad v Anglii a Francii nějaký účinný odpor? Naše jediná deviza a záchrana je malá politická korektnost, prvky xenofobie a rasismu, bohužel či bohudík.

12 0
možnosti
SS

Spis bohudik. A tem muslimum, co jsou tady, bychom meli jejich 'mirumilovne myslenky a skutky' oplacet v podobnem duchu, aby okusili nasi ceskou kulturu se vsim vsudy a aby si sem nenatahali pribuzne az do 20teho kolene.

4 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik