Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Politiku a politické diskusné relácie som prestal úplne pozerať. Správy počúvam tak na pol ucha - jedným uchom dnu a druhým von. Informáciám v médiách verím už takmer rovnako ako informáciám pred rokom 1989.

Stále viac mám totiž dojem deja-vu - že sa vracajú praktiky z 80. rokov. Síce v oveľa jemnejšej podobe, ale o to zákernejšie. Je to ako s light cigaretami. Navonok sú síce menej škodlivé, ale v skutočnosti škodlivé látky prenikajú oveľa hlbšie do pľúc ako pri štandardných cigaretách.

Za komunistov bola aspoň možnosť pred komunistickým masírovaním mozgov ujsť - či už fyzicky alebo informačne - počúvaním "štvavých" západných rozhlasových staníc. Kam sa však dá ujsť v súčasnosti? Akurát tak na alternatívne - často pritom nie príliš dôveryhodné - spravodajské servery...

Kedysi som sa s dešpektom pozeral na ľudí, ktorí sa o politiku nezaujímajú. Teraz som sa pridal k nim (politiku sledujem len veľmi okrajovo - k voľbám však chodím), a neviem si to vynachváliť.

0 0
možnosti

T36o40m29á23š 40Č41e86c81h

15. 12. 2014 12:33

Kde mohu na ty tři a jak podat tresní oznámení za propagaci hnutí potlačujících lidská práva?

Dále trestní stíhání za vlastizradu?

1 0
možnosti
MK

Já se připojím, ale jen se to musí napsat pro "podezření". V případě, že by to hodil pod stůl prokurátor, nebo to soud neodklepnul, jak je v našich krajích u multikulti případů zvykem, měli bychom na krku tč. křivé obvinění

0 0
možnosti
JH

Páter Halík by měl mluvit především sám za sebe ! Nikoho nezastupuje, nebyl nikým zvolen ( a nikdy nebude ) a není ten, který bude rozhodovat o případném přijetí uprchlíků.Nebudou to ani pravdoláskaři, páni Hartl a Švejnar.

Ostatně tituly pátera Halíka -  Monsignore, Prof.Phdr. Th.D., tedy český katolický teolog, psycholog, sociolog, religionista, římsko katolický kněz a prezident České křesťanské akademie -  ještě nemusí znamenat, že ten pán je chytrý.

2 0
možnosti
OF

Chytrý určitě je. Jinak by nebyl v ČSM. I když mám k tomu výhrady, prominu mu to.

Většinou má pravdu. Nyní to není tak jednoznačné,přiznávám.Vy jste ale drsné dítě kapitalismu. Nikdo nechce abyste rozdal své  bohatství chudým, jako to udělal František z Assisi , ale trochu křesťanského milosrdenství by to chtělo.

:-(

0 3
možnosti
Foto

Když jste zmínila ty předky tak taky nezapomínejte, že než Evropu "bránili" tak si ji napřed museli kus ukrást-možná kste to nezaregistrovala ale nežijeme na původním Slovanském území a nezapomínejte na to, že to byli Evropani, kteří útočili na všechny ostatní světadíly, které si zotročili-najvětší agresivita historicky vždy vycházela z Evropy

0 6
možnosti
OF

To je pravda, první kdo opékal děti na rožni, byli křižáci z 1.křížové výpravy. Bylo to myslím v Aleppu. A neopékali jen muslimské děti, oni opékali i děti křesťanské, neboť ti křesťané byli pravoslavní.To je ještě horší než dát Alíka do tlačenky.... :-(

0 1
možnosti
KD

Morální povinnost přijmout uprchlíky mají především ty země, které vyvolaly ty vlny uprchlíků svým vojenským zásahem v rozporu s Chartou OSN..

Je to zejména USA, Velká Británie, Francie.

8 3
možnosti
PBR

Veliká karma, opět, jako pokaždé R^R^

8 1
možnosti
JP

Halík, Hartl, Švejnar, lidé které si vybral do diskuze naší veřejnoprávná tv kdo? Když chceme pochopit podstatu maniulace s lidmi, je třeba vidět její nahotu a ta je v tom, že se jedná o lidi, kteří nejsou žádní zvolení zástupci nás občanů. Takoví pánové nikdo. Možná jenom  figurky, které z nějakých důvodů papouškují to, co mají. Je to krásný přiklad snahy o manipulaci a ovlivňování lidí pomocí jimi placených médií. Tragedií je, že tam vedení stále sedí, protože parlament už o nich možná ani nerozhoduje. Na východě Ukrajiny jsou ženy, děti a staří lidé bez léků, financí a v ohrožení života 24 hodin denně - co takhle pomoci našim, evropským lidem?

15 0
možnosti
Foto

Ať si přijme kdo chce koho chce, ale ať si to platí ze svého.   Stát nás okrade a pak nám vnutí ty které tu nechceme a ještě je bude platit z našich ukradených peněz.

6 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik