Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ako je možné, že ten islamista nebol za svoje názory ešte vyhostený?

1 0
možnosti
Foto

Připadá mi, že na obou stranách působí provokatéři, kteří usilují o konflikt. Zajímalo by mě, jestli je za tím to, co je vidět na první pohled, nebo to podstatné zůstává skryto. Nakolik zde funguje davová psychóza a nakolik "oprávněné obavy". Protože zde každý obhajuje "svoji" pravdu, nemohu si nedržet odstup.

0 1
možnosti
MN

Mně ti novodobí muslimští imigranti připomínají Vetřelce ze známého sci-fi filmu.

Stěhují své zárodky do těl hostitelů, v útrobách pohodlně parazitují a rostou a jednoho dne, až budou dostatečné silní, tak vybuchnou z těla ven a hostitel zahyne.

Mám pocit, že ani v tom filmu se jich nedalo zbavit. Když je vyhodili dveřma kosmické lodi, tak se zpátky přilepili na okno. Prostě, máme problém, Houstone.

6 0
možnosti

P95e26t54r 10Č19a65j64k53a

5. 1. 2015 21:13

Výborný článek a karma. :-)R^

7 0
možnosti
PS

Pokud slova Abbase už lidem oči konečně neotevřou, tak nevím. Opravdu nebudeme dělat nic a umožníme takovou demagogii, končící tím, že nám někdo bude rozkazovat, jak mají naše ženy chodit oblečené, co máme jíst a v co musíme věřit ? Co dělají politici a orgány chránící naši svobodu a demokracii? Není už čas , aby se naše demokracie začala chránit před vlivem takových nesvobodných ideologii? Odpovězte si každý sám.

13 0
možnosti
TM

Abbas je chronický lhář a když nelže, tak se vykrucuje, vyhýbá odpovědi a věci překrucuje jak se mu zrovna hodí. Už nějakou dobu vím co se od něho dá čekat, ale to co předvedl na Idnesu v tom článku, tak to jsme se nestačil divit, jednu chvíli jsem myslel, že ten článek vyšel omylem a kdyby redaktor měl víc kuráže, tak jsme se mohli od Abbase dozvědět ještě mnohé.

11 0
možnosti
VK

Inu,typický Arab:-)snad dokonce představitel inteligence?

1 0
možnosti
JO

Já jsem ten pořad Máte slovo viděla teprve včera a zaujala mě tam paní Romanová. Napsala i na blog iDnes pár článků. Začala se prý zahalovat asi před 2 lety, protože jí muži zvali na kávu a nějaký muž jí ve vlaku dal ruku na stehno. Měla pocit, že je to její krásou a tak jí musí skrýt. Od té doby chodí zahalená. Měla asi dojem, že obtěžování nezahalených žen ze strany mužů je běžné. To se ale mýlí, většina mužů cizím ženám ruku na stehno nedává. Neomalenost to byla toho konkrétního muže a není třeba všechny muže házet do jednoho pytle a schovávat se před nimi pod nějakým kusem hadru. Muži nejsou zvířata, které ovládá jen pud, jak si asi p. Romanová myslí.

Překvapuje mě tedy, že si paní Romanová maluje obličej. V TV měla jasně znatelné linky kolem očí, zřejmě měla zvýrazněné řasy a ústa, možná měla i make-up. To nemá strach, že se na ní muž vrhne, když se tak pěkně namaluje? Na jedné straně se muslimky chtějí dělat krásné jen před svými muži a proto chodí zahalené, na druhou stranu se běžně do společnosti cizích mužů malují. To mi nějak nejde dohromady.

Celé mi to připadá jako jedno velké pokrytectví.

22 0
možnosti
ZH

Myslíte asi Červenkovou, Romancová je ještě větší exot. To namalování bylo jen do TV. Muslim může lhat ve prospěch islámu a blbá konvertika tím tuplem. Máme tady v Ústí nad Labem pravé Kazažské muslimy a ty ženské chodí pouze v hnědém, černém a šatek naražený až do očí. Žádné malování nepřipadá v úvahu. I z okna čumí v bundě s naraženou kapucí.

14 0
možnosti
MK

Taky občas něco o islámu napíši, ale až zde jsem si uvědomil: muslim, ať je to Abbas nebo jiný  potentát, mluví o násilí a zaštiťuje se Koránem a my sice nesouhlasíme, ale k islámu ty jejich kecy jaksi patří; vždyť to mají od proroka. A dá se říci: UŽ NÁS MAJÍ!

Kdyby totéž prohlásil člen dělnické strany na nepoctivé Vietnamce (tajné sklady na tržištích a i pěstování trávy atd.) a prosazoval by bičování a kamenování, už by měl klepeta za nabádání k násilí. Korán, tak jako v celém světě, platí i u nás bez umazání jediné čárky a nic se neděje. ÚMO má ve stanovách v cílech islamizaci, tedy i bičování a kamenování, ale klidně dostanou registraci.

Jak říkám, už si zvykáme....

25 0
možnosti
Foto

No právě, to je na tom to nejsmutnější. My musíme držet hubu a krok. Když se někdo odváží k objektivní kritice, tak je nařčen z nenávisti. Ale oni mohou klidně schvalovat kamenování i další zvěrstva a nic se neděje...

12 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik