Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J45i56r40k26a 32M70í23č

14. 1. 2015 0:44

Dobrá snůška kecůR^. Díky za pobavení.

0 0
možnosti
Foto

Ja jsem si spise vybavila jinou scenu z Cerveneho trpaslika: kdyz se jim porouchal replikator a oni vytvorili jednu lod nadpozemsky bozskou a druhou pekelne dabelskou. Kdyz osazenstvo prvni lodi prislo na lod druhou, meli usta plna duchovnich a mirumilovnych reci, odplatou jim byla strelba a granaty :-). To vsak nezlomilo jejich viru v dobrotu lidi a kazdy utok komentovali napr. slovy: "Ach, chudackovi uricte selhala zbran, o jak ho miluji." :-)

0 0
možnosti

Když USA může mít vízovou politiku, tak proč ne Evropa vůči ostatnímu světu. Musíme si vybírat, koho sem pustíme. Proč ,když v Itálli přistane loď s 900 běženci z Afriky- většinou asi muslimy, proč je na náklady vlády nenaloží  na loď, neodvezou zpět na místo z kterého odpluli? Nelze donekonečna přijímat nezvané příchozí, kteří s sebou přináší úplně jiný pohled na zákony a společnost.

7 0
možnosti

Ono to není tak jednoduché. Po právní i faktické stránce. Nemůžete zasahovat proti lodím mimo teritoriální vody. Ale také není možné nechat na těch lodích zemřít tisícovku lidí žízní. Můžete je následně deportovat, ale to je jen zlomek migrační vlny. Převaděči vymyslí zase nějakou jinou cestu a nemůžete celou Evropu obehnat Čínskou zdí. I  zmiňované USA nedokáže zabránit migraci z Mexika (a také ji to v budoucnu zničí). A to je pozice USA neskonale jednodušší, jak hranicí, tak zákonodárstvím atd. Ten problém je tak složitý, že žádné jednoduché řešení neexistuje.

Proto mi vadí ty zdejší výkřiky - "Evropo probuď se" a hned bude po problému.

2 0
možnosti

...... nóóó, tak sluníčkáři se o islamizaci Evropy zasloužili, takže ji řešit nebudou ! Však v jednoduchosti je krása,- imigační politika s jasnými pravidly, pojmenovaná rizika, adekvátní opatření státní správy a silových složek při žádostech o azyl, přijímání běženců, uprchlíků, -(dohled-administativní, kontrola-fyzická, dodržování zákonů,etc.) Praxe u cizinců žijících v ČR v dnes zcela běžná, však bez "pojmenovaných rizik".

1 0
možnosti

"Euroamerickou civilizaci nezachrání před nastěhováním islámských hodnot a mohamedánských rodin na její území, když bude dělat trapné naschvály provozovatelům krámů s kebabem, ale jedině to, když se Evropané a Američané vrátí ke svým vlastním hodnotám, naučí se je znát, respektovat, praktikovat a v neposlední řadě také bránit.

A právě tady je ten zakopaný pes. Evropské hodnoty, které jsou po staletí zdrojem naší prosperity a civilizačního pokroku, tedy to, co vytvořili Židé a křesťané v oblasti práva, spirituality, podnikání, urbanismu, umění, charity a životního stylu, jsme pod tlakem populistických politiků a zmatených intelektuálů vyměnili za postmoderní experimentování s rodinou a manželstvím, spoléhání na štědré státní dotace namísto zodpovědného rodinného hospodaření, prosazování lidských práv na úkor našich povinností,..... "

citace z blogu:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-kebab-his-story-dda-/p_spolecnost.aspx?c=A150104_234452_p_spolecnost_wag

4 0
možnosti

Arnold Jidáš Rimmer a jeho legendární "Komise pro Legalizaci IntegraceTeroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti“

2 0
možnosti

Už v druhé diskusi čtu, že si na tom paní Vojteková pouze honí triko.

Na to bych odpověděl toto: Paní Vojteková proti islamizaci psala již před tím neštěstím. Pro blogery Vojtekovou a Radka, jakož i pro diskutéra Beneše (míněna tím moje maličkost) to bylo základní téma, které tyto tři lidi nejvíce znepokojovalo a za které si to od mnohých sluníčkářů i dost odnášeli, že prý je to posedlost. Lidé nás až uráželi, že jsme fanatici.

Ještě v úterý nás někteří lidé označovali za fanatiky a mně dokonce za primitiva, který donekonečna bubnuje na poplach před něčím, co za nebezpečí považuje jenom on! Takže paní Vojteková rozhodně není někdo, kdo by si honil triko. Ona o tom píše skutečně už dlouho. Psala o tom už v dobách, kdy to téma nebylo v centru pozornosti a triko honit na tom nebylo možné.

19 1
možnosti

Pane Bouše, dost prázdný argument: Když chcete někoho zesměšnit, tak se ho zeptáte, jak chce řešit to téma, o kterém píše. A pak se smějete tomu, když příslušný člověk přizná, že nemá v rukou žádné možnosti řešení.

Samozřejmě že to paní Vojteková nemůže moc řešit. Neznám ji, ale předpokládám, že je jenom řadová občanka. Potřebnou pravomocí nedisponuje. Nevládne absolutisticky jako historičtí panovníci, nevelí armádě, nemá kouzelnou hůlku ani spolky s čertem.

Prostě píše své názory. Řadový občan více udělat nemůže. Z hlediska skutečného ovlivnění chodu věcí nedělá skoro nic, z hlediska svých osobních možností dělá maximum. A já před ní za to hluboce smekám klobouk v úctě.

13 0
možnosti

I63v95o 58B47o15u97š95e

8. 1. 2015 20:57

No a jak to chcete resit vy, Leo?

0 2
možnosti

Nikoliv pouhými levicovými symboly a nástroji, které vytěsňují selský rozum a morálku skutečných osobností a lídrů vedoucí společnost k opravdové humanitě.

1 0
možnosti

Nežádoucí migraci napomáhají ani ne tak socdem, ikdyž také nejsou bez viny, jako "kapitál". Na migraci se nechá hodně "vydělat" - za přemístění, část z příchozích je v jednodušších a neoblíbených pracích levnější a náklady spojené s problémy zaplatí stát. Dnes už je svět tak rozjetý, že to nevyřešíte vyhnáním ze Španěl či důslednou reconquistou.  Dnes už lze budoucí problémy jen mírnit, např. výběrovou imigrací a hlavně nerozesí... arabský svět pod rouškou demokracie, nebýt závislý na jejich ropě a i trochu být v tomto s Putinem na jedné lodi.

7 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik