Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za jako vždy skvělý článek a zejména za objektivní informace z páteční demonstrace.R^

1 0
možnosti

Ať si islám klidně vyznávají, ale ať dodržují naše pravidla a zákony a nenutí nám jejich "pošahané" právo šaría. To je snad rozumný požadavek, ne? Podle mne není nutné rovnou je střílet za "špatné" vyznání.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste asi přečetl nějaký jiný článek... Já někde píši o střílení? Jinak docela se mi líbí návrh Benjamina Kurase, který v rozhovoru pro ČT řekl, že by stačilo právo šaría a džihád postavit mimo zákon a ať se muslimové klidně modlí ke komu chtějí.

6 0
možnosti

P20e92t75r 57Č90a15j22k83a

18. 1. 2015 23:55

Velmi dobrý článek a za něj zasloužená karma. :-)R^

5 0
možnosti

Také nemám rád islám, ale o vás si myslím, že jste šikovná manipulátorka. Podněcovat nenávist vylhanými argumenty je zcestné.

3 12
možnosti

"Vylhané argumenty" je jistě snadné rozporovat - proč to neuděláte? Útočíte jen vágně a ad hominem - to je horší nebo lepší než být "šikovný manipulátor"?

0 0
možnosti

Leo, bezchybný, skvělý článek. Od Tebe bych ani nic jiného neočekával :)[>-]

7 0
možnosti

Děkuji za odkaz na WZB. Podle stránky about-the-wzb to je oficiální státní instituce (The WZB was founded in 1969 by members of the German parliament from all parties), takže těm údajům by měla vláda věřit a podle nich konat.

1 0
možnosti

Nebojte se, milá paní Vojteková, brzy si ukážeme, jak jsou odpůrci islámu (nejenom) extrémisté. Ty kecy vašeho guru už přesahují meze nejenom slušnosti, ale i zákona. 

Ano, odpůrce islámu může být umírněný, ale pokud je demagog a k tomu ještě třeba hlupák, tak k tomu extrému potáhne velmi rychle. 

75 procent záznamů ze života Muhammada je o džihádu a násilí? A to je prosím co za záznam? Ibn Ishák s jeho biografií, kterou jste samozřejmě nečetla?

2 13
možnosti
Foto

Můžete se snažit oblbovat jak chcete, ale k ničemu vám to nebude. Doporučuji tento rozhovor s Benjaminem Kurasem, skvělý, realistický, plný argumentů a logiky. Jestliže máte alespoň kousek zdravého rozumu, tak pochopíte: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/exkluzivne-na-ct24/osobnosti-na-ct24/298547-saria-a-dzihad-musi-byt-v-evrope-zakazany-jako-trestny-cin-rika-benjamin-kuras/

12 1
možnosti

K17a81r22e21l 13J80a92n81d17a

18. 1. 2015 20:47

Klasicky:

1) "Two thirds of the Muslims interviewed say that religious rules are more important to them than the laws of the country in which they live."

vs.

"... 70% muslimů považuje právo šaría za nadřazené právu státu"

Má "důležitější" stejný samé jako "nadřazené"? Znamená "důležitější" automaticky "nerespektuji/nebudu respektovat"?

2) Je dobré soudit podle několika zjevů na demonstraci celou demonstraci? Ne není. Jednoznačně.

Nabízí se jedna zrcadlová analogie, která začíná těsně za špičkou nosu.

3 0
možnosti

K88a88r59e52l 58J58a52n29d53a

18. 1. 2015 20:48

*samé = význam

0 0
možnosti

Odpůrci islámu nejsou extrémisté, většinou. Většina lidí tady v Čechách nemá ráda muslimy. Nelze se divit. Sice s nimi nemají přímé zkušenosti, takže jejich znalosti jsou zkreslené. Nicméně, čísla a fakta ukazují jasně, že i bez dobrých znalostí mají dobrý důvod je nemít rádi. Pak je sice problém když začnou argumentovat, ale budiž.

Problém je v tom, že mikrofonu se vždy zmocní lidé s extrémními názory, exhibicionisté, ... . A ti pak mluví za tu mlčící, neextremistickou většinu. Tohle není jen věc současného hnutí. To samé se stalo u ochrany přírody, feminismu, ...

4 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik