Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

My Češi musíme mít strach akorát sami ze sebe. Našim největším nepřítelem není Arab nebo Eskymák, ale pouze zase Čech.:-)

3 1
možnosti
JN

Potřeboval bych jednoho úprchlíka k pásu do továrny, Lojza není ochoten dřít za 8 500 Kč ;-D 

tvl, já sem říkal že ANO je korporace, ;-D

1 0
možnosti

A co na to soudruh Polický? ;-D

2 0
možnosti
KK

Afričani ať zůstanou v Africe, když chtějí asyl. Mandelovy děti jim ho rády poskytnou, i trochu blahobytu po běliších v JAR zůstalo, ...

Arabové ať zůstanou v arabských zemích, je jich tam dost, kde se neválčí,.. třeba Jordánsko, Egypt, Saudská Arabie, a všude mají svůj islám.

7 0
možnosti
JN

Nikdy jste si nezjistil proč utíkají do USA nebo do EU, když mají co by kamenem dohodil velebohaté emiráty nebo Saudskou Arábii, kde je sociálka větší než u nás průměrná mzda?!

2 0
možnosti
PB

..... ááá, tak ešivá vona ta Pavelková s vostatníma vítačama pude příkladem a ubytuje té námořníky u sebe v kvartýru a zacáluje všecky náklady, pak proti temu vůbec, ale vůůůbec nic nemám.... si može na dvorku postavit aj mešitu !R^

9 0
možnosti
LS

Kouzelné na tom je, že nás tito obhájci sebedestrukce neustále masírují tím, jak my už nemáme  žádné evropské hodnoty, žádná křesťanská Evropa není (a snad ani nebyla), nic neuznáváme, prostě jsme podle nich cyničtí atd., zatímco muslimové těmi morálními hodnotami jen oplývají.  Najednou, z ničeho nic apelují přesně na ty hodnoty, které jsme podle nich odvrhli, neřídíme se jimi a neuznáváme je. Tolik hnusného pokrytectví k prosazení svých marxistických idejí může opravdu použít pouze odporně prolhaná ideologicky zmanipulovaná lůza bez špetky vlastní sebereflexe.

4 0
možnosti
MJ

Hezký den.

Paní blogerko proč se neobrátíte na pana Obamu? Odpovíte mi jistě otázkou proč pan Obama. Předně pan Obama s pomocí bombardérů rozvrátil země severní Afriky. Předně pan Obama vysílal bojůvky do republik severní Afriky , střední Afriky, aby tam pomohly svrhnout tamnější vlády a nastolit jiné (Jemen). Vygooglujte si to. Proč Evropa to neřeší s Amerikou?

1 7
možnosti
LV

Ale to já nepopírám. Nepopírám vinu Ameriky. Jenom se nehodlám kvůli rozhodnutí ziskuchtivých politiků uvrhnout do diktatury. Ať si tyto uprchlíky bere Amerika. A proč to Evropa neřeší s Amerikou? Tuto otázku musíte směrovat spíše na evropské politiky...

11 0
možnosti
TZ

Jsou to paradoxy...za bývalého režimu veřejná kritika ministra vlády zaváněla kriminálem. Dnes se naopak ministr bojí kritiky kdovíjakého poskoka z humanitární organizace. Je to ta správná svoboda slova?  P.S. narážka byla na ministra školství, který se naštěstí zachoval jako chlap a představitele AI odeslal do příslušných mezí, na což ihned bylo reagováno.

16 0
možnosti
JN

J38i97ř42í 39N35o82s49e82k

25. 4. 2015 15:26

Hlavně je rozdíl mezi uprchlíky a zdatnými jinochy, kteří za cestu zaplatí 250 tisíc. Nevím, kolik lidí s průměrných platem by u nás tolik dokázali vysázet na dřevo. Navíc od těch sluníčkových blouznivců neslyšíme, V ČEM nás tak nesourodá kultura obohatí. Džbánky si umíme malovat sami, vyřezat pajduláka taky, zebry v zoo pastevce nepotřebují. Jo, je to hnusné a rasistické, ale Evropa stojí v situaci: Buď něco za něco, nebo nic (finanční podporu v jejich domově lze, ale ne přes neziskovky) !!!!!!

19 0
možnosti
JO

Byl by to příliv nezaměstnatelných lidí, takže lidí, kteří by pak dalších X let přežívali na dávkách, což by se jim nelíbilo a byli by na nás čím dál víc naštvaní. Jenže nic jiného než dávky v naší malé republice možné není. Práci prostě neseženou. Už je tu spousta nezaměstnaných lidí, kteří jsou na tom s gramotností lépe než oni a stejně práci nemají. Nejvíc nezaměstnaných tvoří ti, co zvládli jen základku, následují vyučení atd....

11 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik