Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Humanita, demokracie - dobře. To ať rozeberou jiní.

Ale mně to nevychází z pohledu financí.

Pořád jsme svědky omezování veřejného sektoru státu s podotknutím, že na to není. A současně slyšíme nabádání k větší velkorysosti v přijímání sociálně potřebných.

To přece nejde dohromady.

Ledaže by autoři těchto výzev chtěli zcela zrušit sociální stát a přestat tak úplně podporovat sociálně slabé.

Pak by k nám nikdo neměl důvod cestovat, protože hlad a bídu by měl k dispozici jak u sebe doma, tak u nás.

Jde snad těm volatelům po přijímaní uprchlíků o tohle?

0 0
možnosti
MP

Nesouhlasím.Nelze nechávat ostatní  státy EU aby za nás tahaly kaštany z ohně.Nemůžeme se dívat a nic nedělat a ochraňovat si svoje území jenom proto, že máme obavy z imigrantů a pouze hubou litovat Francii, Itálii, Británii, Řecko, že se velmi obtížně vypořádávají s přílivy imigrantů.Po roce 1968 po invazi států Varšavské smlouvy, byli imigranti naši občané. 200000 , možná více .Ostatní státy světa jim podávaly ruce.A občané Evropy si" neškrábali svoje houbičky", že vyrostly na jejich území! Je to pokrytectví pro nás typické.Zcela zcestné myšlení. Hloupé příklady od autorky.Je naší povinností nést na zádech část tíhy, kterou nesou ostatní státy EU.A to nehovořím o morální povinnosti pomoci zbědovaným .

0 13
možnosti
JFB

Tak si jich vemte 10 domů. To je totiž poměr, který k nám proudí během několika let! Migraci je nutno zastavit na moři, pak se můžeme dělit o ty, jenž tu jsou.

5 0
možnosti
JC

J15i72r86i 62C75e54e

4. 5. 2015 13:42

Mě by strašně zajímalo, jestli ten Polický absolvoval VUML. Nebo kde ho naučili ovládat tu marxistickou dialektiku?

2 1
možnosti
RB

Bohužel stejně jako většina ostatních pohoršených vycházíte z naprosto mylného předpokladu, že na tom Sobotkové, Švarcnberci nebo Babišové se všemi svými pohůnky můžou něco změnit. Nemůžou. Sice se stejně jako jejich předchůdci rádi staví do role důležitých, ale jejich hlasy ani "hlasy" nikoho nezajímají a na běh věcí nemají vůbec žádný vliv.

0 0
možnosti
JG

Původ těch problémů je asi tak v tomhle pořadí (pozpátku):

imigrant <= humanita + nedostatek dělníků <= stále ještě bohatí úředníci a poslanci + nedostatek mladých se zájmem o učební obory <= postupný ekonomický útlum Evropy a Ameriky <= nízká porodnost + špatně nastavená rodinná politika (<= částečný rozpad hodnot v posledních letech?)

Podle mě dokavad se nevyřeší nízká porodnost Evropy, tak Evropa je předurčena k totálnímu rozmixování kultur a zchudnutí.

0 0
možnosti
MS

Nedávno bouřlivě sluníčkáři "diskutovali v Máte slovo u Jílkové s "rasisty  a islamofoby" o blahu/záporech tak zvané imigrace. 

Sluníčkáří trvali na tom, že jich ČR přijme maximálně pár stover, pak začali blouznit o 10 000, nicméně byli usvědčeni ze lži. Nedokázali se smysluplně vyjádřit co tu tito "imigranti" budou dělat, kam je chtějí ubytovat a čím se zde budou živit - ? Práce není ani pro statisíce kvalifikovaných českých nezaměstnaných - a to při bláhovém a nereálném předpokladu, že invaze Afričanů a Arabů do Evropy se děje proto, že se zde snad hodlají živit prací a vydělávat na méněcenné "psy nevěřící" na daních.

A jiná práce? Nekvalifikovaná? Potřebujeme snad skutečně 10 000 hlídačů parkovišť? Metařů (opět při témže bláhovém předpokladu)? Vraťme se do reality. Václavák věru není nafukovací a černých dealerů drog jsou tam již dnes stovky. Muslimáckých džihádistů, kteří se masivně v "našich" mešitách vyzbrojují a šíří tam vražedně nenávistné islámské spisky máme v naší zemi už dávno, pradávno mnohem víc než je zdrávo. Na co potřebujeme jakékoliv další? 

Nu a vida, náhle "naši" EUposlanci poslušně odhlasují, že nám jich sem Brusel nahrne kdykoliv jakékoliv množství. To je panečku taktika. Nechcete obohatit stovkami "imigrantů"? Ani pár tisícovkami? Dostanete jich rovnou sto tisíc! Nebo milión! A ještě budete muset poděkovat za to můltikůlti blaho. Hnus FIALOVEJ

12 1
možnosti
JA

Už nás na to přerozdělování imigrantů připravují, podívejte se na Střepiny na Nově z minulé neděle. Dva "oslovení" tam zcela jasně řekli, jaký velký přínos to bude pro nás mít, když imigranty přijmeme. Sice že to bude stát stovky milionů, ale do budoucna že to pro nás bude přínos.

  Rád bych věděl jaký, když neumějí řeč, nejsou zvyklí ani pracovat a všude je nezaměstnanost.

9 0
možnosti
MS

Problem s prerozdelovanim imigrantu by nikdy nevznikl, kdyby Evropa nehrala roli uzitecneho idiota pro USA (rozvrat v Lybyi, Iraku, neprimo Egypt a Syrie) a nenechala Italii a Spanelsko s Francii na holickach pri masovych vlnach ilegalni imigrace.

Pokud jako clenove EU a NATO mame svuj dil viny za obcanske valky mimo Evropu, bylo by pokrytecke se stavet zady k problemum imigrace a prehlizet s tim spojene problemy jiznich statu. Pokud by EU postavila nemocnice, obnovila ekonomiku (ktere spolu s USA v ramci vyvozu "demokracie" znicila), tak tu zadne problemy s uprchliky nemame.

1 6
možnosti
Foto

Nehrajeme roli idiota. Migrace by byla stejně-problém by byl pořád jen o malinko menší. USA a EU jim nezničila ekonomiku.

Pomoc s obnovou ekonomiky bysme měli-v tom máte pravdu-a snížilo by to množství imigrantů. Rovněž bysme se měli podílet na přijmání uprchlíků.

1 9
možnosti
Foto

O95t67a 17B39l83a24ž94e56k

2. 5. 2015 15:57

Ano pane Šmrho - máte pravdu - k virtuálnímu pohoršování stačí sedět doma na zadku u PC... To je víceméně jen elektronický informační šum, který sotva co ovlivní. Mnohem účinnější by bylo "zvednout ten zadek" a vyjít na ulici s tématem - třeba jen načmáraném na kartonu. Demonstrant je dnes tak vzácný živočich, že i několik exemplářů pohromadě by se ocitlo ve večerních televizních zprávách. A to už je nějaká publicita...

1 0
možnosti
Foto

Některé naše politické strany kážou něco jiného doma a pak v EP hlasují zcela opačně. Nedá se jim věřit a proto nevolit. Ale to, bohužel, většina lidí nevnímá, protože jediným zdrojem informací je pro ně Blesk.

4 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik