Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

až se v Africe dozví, že EU utečence přijímá, tak se pro útěk do Evropy rozhodne mnohem víc lidí. 

Utíkají i do bohatších států v Africe, ale tam je naše sociální podpora, nečeká.

0 0
možnosti
Foto

P69e84t64r 97U97g38r19i17n

19. 5. 2015 6:13

Jen ještě pro informaci, jak vzniká komise: V čele stojí předseda navržený Evropskou radou a následně schválený volbou Evropským parlamentem, v níž musí získat prostou většinu hlasů poslanců. Ostatní členové (komisaři) jsou společně jmenováni Radou Evropské unie a předsedou Evropské komise, který zcela sám přiděluje komisařům resorty, následně komisaři předstupují před výbory parlamentu a parlament jako celek, kdo je poslanci zkoumána jejich kompetentnost, nakonec je komise jako celek schválena volbou Evropským parlamentem.

1 0
možnosti
Foto

P70e18t49r 83U36g80r26i87n

19. 5. 2015 6:03

Ty nesmrtelné lži o "nevolené komisi" mě už unavují! To že se z EU stal socialistický hnůj je bez diskusí. Nicméně tvrdit, přeneseno na naši vládu, že Sobotkova kumpanie je nedemokratické politbyro, které nikdo přímo nezvolil, je hodno hlupáka. Komise je demokraticky ustavené těleso - těleso, které ustanovuje evropský parlament, který jsme volili, stejně jako ustanovuje náš český parlament naši vládu. Méně lhát a více pragmatismu!

0 0
možnosti

P51a77v76e81l 23D46u71d90r

13. 5. 2015 23:14

Je to ještě horší, komunistické státy podporovaly terorismus, ale ne proti sobě.  A kdo rozjel tuto masovou emigraci?  Ideologové islamismu a teroristická organizace Islámský stát. Vzpomeňte na  inscenované popravy na videu,   proč to natáčeli a zveřejňovali?  Aby z těch zemí vyhnali co nejvíce lidí a my uznali, že rozhodně mají právo na azyl a tedy je přijímali.  A odhadem každý desátý muž z nich je potenciální džihádista.

2 0
možnosti
Foto

Nelze než souhlasit. K tomu, abychom se zmohli na nějaký společný smysluplný odpor, musí moloch EU přestat existovat v této podobě, musí být vyloučené zasahování velmocí do věcí Evropy a především, což je klíčové, eliminovat ty politiky, kteří nerespektují národní zájmy. Národní zájmy jsou totiž totožné se zájmy Evropy. Chceme být ekonomicky silní, kulturně a vzdělanostně na úrovni? Pak jsou to zájmy totožné se zájmy Evropy jako unikátního společenství různých národů. Budou-li jednotlivé národy v pořádku, bude v pořádku i Evropa.

Jistě, proklamace jsou hezká věc, ale já bych začal s jasnou definicí státních zájmů, likvidací různých zájmově politických občanských "neziskových" uskupení, které ovlivňují veřejné mínění vytvářením různých afér, zveličováním nebo naopak umenšováním určitých problémů, protlačováním pochybných práv okrajových menšina nad práva většiny apod.. Odstřihnout je od státních peněz a zahraničních podpor, kontrola zisků nadnárodních uskupení a další. 

V základu toho všeho je ovšem nezávislá vojensko bezpečnostní politika Evropy, vyváženost vztahů mezi velmocemi a chovat se jako velmoc. Návrat k evropským kulturním vzorcům. Nikoliv unifikace, ale rozdílnost vede k vývoji.

5 0
možnosti

Bože můj, to je taková blbost... Ale zaplať pánbůh za takové terapeutické psaní. Co kdyby autorka vyrazila na ulici se zbraní...

1 8
možnosti

..... nóóó, zatím to má formu apelu, .... a s tím "co kdyby" bych se obrátil na arabské komunity v Evropě, ze kterých vyrážejí na ulici bojovníci se zbraní v ruce ! ..... nebo snad máte lepší informace než já ?!?

2 0
možnosti

Zajímavý článekR^. Mne hodně udivuje, jak lze k podobným výsledkům dospět dvěma zdánlivě odlišnými cestami (ruský bolševismus a demokracie západního střihu). Není to samozřejmě totéž, jako nelze dvakrát vstoupit do stejné řeky.

3 0
možnosti

Už chápu i Chládka, který by rád děti (krom těch svých, samozřejmě) nahnal do učebních oborů. Je tu fůra různých organizací pro začleňování. Ovšem výsledky jsou k pláči. Např. počet ghet se za dobu jejich činnosti zdvojnásobil. Někdo tyhle patlaly ovšem musí živit a je jich neúnosně mnoho.

Další věc. Stát, který si za několik desetiletí neporadil  s cikány (podle těchto organizací) dostane návdavkem africké, naprosto nevzdělané uprchlíky, o které tu nestojí vůbec nikdo - krom členů těchto organizací, protože v přílivu dalších "těžko začlenitelných" vidí "těžké prachy" na mnoho let dopředu. Zase někdo ty cikány a ty uprchlíky a ty další nové a nové agentury bude muset živit.

Hádejte, kdo to bude? No přece nynější české děti, které naženeme do učňáků.

Někdo tohle všechno přece zaplatit musí. Politici to nebudou, oligarchové a boháči své majetky skryjí v daňových rájích. Jsme to my a budou to naše děti, které si to odpracuji, zaplatí a ještě jim bude vyčítáno a nadáváno, že jsou málo solidární.

7 0
možnosti

Máte správný odhad....ANO  tak nějak to bohužel ...určitě bude....a pozor...JIŽ JE

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS