Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Tak rozhodne se kriminality bojim vice pri sve navsteve v CR, nez ve svem nemeckem bydlisti.

Tezko rict, cim to bude. Zjevne ale pristehovalci ne.

1 1
možnosti
JF

J37u36r33a11j 22F60i30l73i93n

27. 5. 2015 19:12

Ešte jeden argument (uviedol som aj v diskusii Sme). O.i. v Sme z 21. mája bol ďalší srdcervúci článok o tom, ako utečencov vyháňajú z domova vojny a krízy a my máme povinnosť im pomôcť, lebo kedysi aj našim ľuďom niekde pomáhali. Medzititulok sa pýta: "Prečo utekajú?".

Podľa mňa ďalšia správna otázka by bola: "A prečo utekajú k nám, do Európy?" Nie je aj v Afrike a Arábii dosť pokojných krajín, kam sa môžu uchýliť bez strachu o svoj život? Prečo tí utečenci nezostanú v susednej krajine, v ktorej je mier? Veď aj mnohí Slováci a Česi zostali kedysi v Rakúsku a západnom Nemecku a stačilo im to. Alebo prečo moslimskí utečenci nezamieria do krajín v Perzskom zálive?

Odpoveď je zrejmá - v Európe je prosperita a blahobyt. No ale, potom o čo ide utečencom? Aby si zachraňovali životy pred vojnou? V takom prípade by mali spokojne zostať v prvej krajine na ich trase, kde vojna nie je. Som presvedčený, že keby nejaká pokojná africká krajina mala problém s veľkým návalom utečencov zo susedstva, Európa by našla finančné zdroje, aby to tejto krajine uľahčila.

Takže správne riešenie je: ekonomickí migranti /utečenci, čelom vzad, ukážeme vám príjemnú teplú krajinu, v ktorej sa nič nedeje a v ktorej ste zabudli ukončiť svoju cestu, tam vás odvezieme, dáme vám ešte aj vreckové. Do Európy nepatríte; my namiesto vás možno prijmeme pracovitých ľudí z bližších krajín - Ukrajincov, Rusov, Juhoslovanov a napokon možno aj zopár kresťanov zo Sýrie.

1 0
možnosti
JK

A jak čtu znovu diskuzi, nedělá se mi volno....!   PROBOHA, to někteří pořád nechápou, že Islám je nebezpečí??? Že většině absolutně nevadí uprchlíci z ostatních kulturních okruhů, ale z poislamšťování Evropy má každý strach ??? Zdaleka nejde jen o ekonomické hledisko, ale především o neschopnost muslimských imigrantů se integrovat, respektovat naše hodnoty, a obrovské zvyšování zločinnosti !

Imigrace z mimoevropských zemí náklady 120 mld. liber- http://jdem.cz/bsaek6

Švédsko a náklady masového přistěhovalectví - http://jdem.cz/bsaem6

Muslimští imigranti rozbili a močili na sochu Panny Marie v Itálii - http://jdem.cz/bsafd4

Švédská propaganda rasového míšení a její konce … http://jdem.cz/bsaff7

Švédské dítě - za to, že má modré oči - http://jdem.cz/bsafe2

Islamisté v Indii uvězněni za useknutí ruky učiteli, protože urazil proroka Mohameda - http://jdem.cz/bsafa7

Evropské NO-GO zóny: Skutečnost nebo fikce? (část 2: Británie) - http://jdem.cz/br2er2

Evropští "No-Go" Zóny: Fakta nebo fikce? Část 1: Francie - http://www.gatestoneinstitute.org/5128/france-no-go-zones

1 1
možnosti
JK

Švédsko- znásilněné hlavní město západu - http://ihned.cz/c1-63568760-svedsko-znasilnene-hlavni-mesto-zapadu  

Chci svou zemi zpět - http://europenews.dk/de/node/56499 ..... V tomto novém Švédsku existuje více znásilnění, než v jakékoli jiné zemi v Evropské unii, podle studie prof. Liz Kelly z Anglie.

Islamisté pronikají do Evropy. Plují na uprchlických lodích, tvrdí Libye - http://jdem.cz/bsafs8

V Calais to vře: Agresivní uprchlíci ohrožují řidiče kamionů - http://jdem.cz/bsbnu4

Turci chtějí v Budapešti postavit obrovskou mešitu - http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/369685-turci-chteji-v-budapesti-postavit-obrovskou-mesitu.html

1 1
možnosti
RT

Karma zatim jsem ,ale neznamenala zadnou demonstrac, jenom diskuzi. Dokud se nevbourime a nevyrazime do ulic, nic se nezmeni.Porad nekdo bude rozhodovat za nas.Jde o nas vsechny o nase deti.

1 0
možnosti
Foto

Klobouk dolu...tak dobre a logicky napsany prispevek se jen tak nevidi.

Jedna forma diktatu a sikany obyvatelstva se postupem casu zmenila za jinou...

Jede se podle predem pripraveneho scenare, at se to lidem libi nebo ne.

Zda se ze zatim neexistuje sila, ktera by tohle silenstvi dokazala zastavit.

4 0
možnosti
KV

Nenávist šíří jen další nenávist. V případě, že uprchlíky přijmeme kam až budete ochotni zajít? Vezmete si bílé kukly, pochodně a vyrazíte za nimi je vyhnat ? Osobně jsem pro přijmutí uprchlíků, nestydím se za svůj názor i přes to, že je výrazně menšinový. Nezáleží mi na mínusech, ale prosím uvědomte si, že strach a nenávist v jednom je nejlehčí způsob manipulace a ovládnutí. V historii tento fakt byl podložen několikrát. Přijetí uprchlíků není dlouhodobé řešení, jenže to by Evropa včetně nás museli zakročit způsobem investic a vojenském působením na Africkém kontinentu (ve formě ochrany), což je bohužel pro všechny mnohem těžší a dražší.

2 2
možnosti
FK

zeptam se ... proc jste pro prijeti uprchliku?

3 0
možnosti
PZ

Sice v mnoha věcech nesouhlasím (snad u každého bodu bych řekla nějaké "ale"), ale oceňuji, že se někdo snaží dát alespoň dohromady argumenty. Lepší než ty zbytečné výkřiky "My je tu nechceme", co se neustále opakují na diskuzích.

1 0
možnosti
TP

Škoda paní, že nejste schopná navrhnout jiné řešení ....

2 9
možnosti
JB

Paní udělala zevrubnou analýzu - a to je dobrý začátek. V diskusích na toto téma nabídlo již mnoho čtenářů různá řešení. Ale politici, zodpovědní za rozhodování v této oblasti, zřejmě invencí neoplývají... Nebo to mají zakázané...?

4 0
možnosti
JK

Ako zvyčajne, musím s blogerkou len a len súhlasiť.

Bohužiaľ v histórii ľudstva vždy platilo, že na presadenie hlúpostí hlupáci vôbec nemusia získať väčšinu. Úplne im postačí, keď tá väčšina bude ľahostajná k ich hlúpostiam.

4 0
možnosti
MS

Autorka pokracuje ve svem nekolika mesicnim brojeni pro muslimum :-). Je skoda ze zapomnela, ze za vlnu migrace do Evropy muze export demokracie z US a Evropy (EU) do diktatorskych rezimu za ucelem ochrany US zajmu. Pokud by nebyl nasilne sesazen Husajn, neexistuje ISIL. Pokud bychom nerozvratili Libyi a nenechali zabit Kadafiho, neni takovy exodus lidi z Libye. Na druhou stranu nic EU nebrani lidem v danych zemi pomoci, ale na to jsme v EU moc lakomi. Tak se nelze divit, ze plno lidi co jim jde o zivot neho o zivobiti utikaji za lepsim a Evropa je celkem blizko.

Zaverem snad jen tolik, ze samotna autorka nema ani paru o krestanstvi. Jinak by nepsal takovy nesmysl, ze krestanske principy jsou v rozporu s gay pride nebo adopci deti homosexualnimi pary (s tim prisli cirkve, hlavne katolici).

1 10
možnosti
JFB

Ehm, autorka na to nezapomněla, kritizovala tyto zásahy. 

Křesťanství samozřejmě s homosexualitou má velký problém, je odsuzována jak ve Starém, tak i v Novém zákonu, a s obscénními gay pride jízdami samozřejmě je neslučitelné vůbec.

6 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik