Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako obvykle velice brilantně popsáno R^

3 0
možnosti
JC

Spíš hledejme odpověď na otázku: Kam budeme utíkat my, až nám uprchlíci znemožní normální život?

0 0
možnosti
MK

R^R^ Přečetl jsem si celou dosavadní diskusi a říkám na vše: právě proto do ČR ani jedna muslimská noha!! A přinutit Naše europoslance a komisařku, aby všude v Evropě mluvili naším jazykem, tedy souhlasně s naším názorem.

12 0
možnosti
MO

Paní Leo karmu Vám dávám jako vždy.R^

7 0
možnosti
KV

Vystihla jste podstatu té propagandy. Uprchlíci jsou prý ekonomickým přínosem. Pak se divím, že Řekové a Italové nevypravují lodě k africkým a tureckým břehům, aby urvaly co nejvíce uprchlíků než dojdou nebo než je schlamstnou ještě větší lodě z USA.

19 0
možnosti
PK

Nikdo asi nepochybuje o tom, že pro pracovníky neziskovek mohou být imigranti ekonomickým přínosem, zvláště když budou pobírat státní příspěvky na jejich začleňování  Aurčitě jim to vydrží na celá léta, jak vidíme při integraci Romů.

23 0
možnosti
KV

Přesně jste to vystihl, to je ten ekonomický přínos a divím se proč se s tím ty neziskovky tak tají.;-D

8 0
možnosti
JH

Kdybychom EU, imigranty a multikulturalismus neměli, musili by jej naši vládnoucí socialisté uměle vyrobit. Tato témata odlákávají pozornost běžného plátce daní, dřeného z kůže na každém kroku od témat, která jsou jasným signálem, že EU se stává socialistickým svazem evropských republik a máme zaděláno na dalších, minimálně, 40 let tvrdé totality.

14 0
možnosti
JH

Je to smutné, zvláště pak pro ty citlivější povahy ale je dobře vědět, že  čím víc bude Evropa vstřícnější, solidárnější, tím větší davy sem budou směřovat. Evidentně to neskončí ani v řádu desítek milionů....Evropa páchá sebevraždu....

26 0
možnosti
Foto

EU se nachází v agonii. Zbývá už jen ,,stopro" diktatura. Té musí předcházet chaos. A na tom se pracuje. Ruku v ruce. Tam i onde a FEST!!

12 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik