Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Zajímavé je jedno že u Pussy Riot uvádíte "hříchy" za které vůbec souzeny nebyly, protože souzeny byly nikoliv za nějaké kuře v hentém,  ani zpěv v kostele by tolik nevadil, hlavně  vadila  hnusná píseň proti Putinovi,  kdežto u soudružky souložící učitelky zase děláte opak a zamlčujete podstatná fakta za co souzena byla a také hlavně to že napoprvé dostala jen podmínku a poté pohrdala soudem natolik že tuhle soudní velkorysost zneužila. A u soudružky učitelky nebyl ani nejmenší náznak toho že by to byl flastr za urážení Obámy.

Tedy tady opravdu nelze srovnávat s  Pussy Riot které dostali dostali za 1 písničku v kostele 4 roky flastr natvrdo a to i v situaci že to byly i matky s malými dětmi. Rv

2 0
možnosti
RB

R69a60d27a24n 12B34e88m

11. 7. 2015 19:07

lzete pani Leo, ta ucitelka soulozila se zaky ve veku 13 az 17 let, poukazovat jen na jeji posledni prohresek a kricet jak jsou amici mimo je smesne, zjistete si nejdrive fakta, nez budete zas plivat

2 0
možnosti
JS

chtěla jsem s Vámi asi poprvé souhlasit,ale ne, vy ten váš fanatismus narvete všude..

2 4
možnosti
Foto

K64a39r82e31l 51R93a32d62a

8. 7. 2015 13:52

Paní Leo R^ podařilo se Vám přilákat do diskuze  snad všechny pokrytce.  Když mohou své pokrytectví podpořit morálním rozhořčením, jsou ve svém živlu. Při čtení diskuze jsem se docela zasmál. Jen tak dál. Nenechte je v klidu.

4 3
možnosti
DS

Pane Rado, pro Vaše poučení, pokrytec je člověk, který navenek přikyvuje a ve skutečnosti si netroufne vyjádřit svůj názor. https://cs.wikipedia.org/wiki/Pokrytectv%C3%AD.  

Pokud tu sleduji, většina lidí svůj nesouhlas s postojem paní Vojtekove vyjadřuje a většinou si ho i dokáže obhájit.

Evidentně máte sám problém ve vyjadřování názoru vlastního, proto automaticky, bez zamyšlení, přejímáte ten cizí;-)

6 0
možnosti
Foto

Koukám že požár ideologického souboje pořád plane. To bude asi těmi vedry. ;-D

3 0
možnosti
AF

Soudružko Vojteková, všimla jsem si, že statečně mínusujete ty, kteří vysloví jiný názor, než váš.

 

Ja jsem si vždy myslela, že bloger je svým způsobem nad věcí a že jediná možnost blogera, jak hodnotit příspěvěk, je argumentovat. Ale to je ovšem případě poměrně těžké, když vám argumenty chybí. Pak opravdu nezbývá nic jiného, než mínusovat.

5 7
možnosti
LV

O čem to zas mluvíte? Já, na rozdíl od vás, nikoho nemínusuji. Netrpíte nějakými chorobnými bludy? Na trolly odmítám reagovat, takže sbohem a klidně si tu dál veďte monolog. (No vidíte, až jsem vám za ty vaše bludy dala plus ;-D)

11 0
možnosti
JS

Nejlepší diskusní příspěvky jsou od zapálených katoliček, nebo od starých pannen. A to vše v 21 století. 8-o;-D

5 2
možnosti
PT

A co tímhle autorka chtěla  říci to skutečně nechápu, zřejmě že v Rusku a u ruských separatistů na Donbase je dneska pohádková sluníčková demokracie, zatímco v USA a v dalších demokratických zemí je naprosto hnusný teror, nacísmus, fašísmus. ;-D A tohle se dá krásně vydedukovat když se začnou po demagogicku srovnávat  zcela nesrovnatelná fakta. 

Vskutku nechápu,  jak někdo může vidět racionální fakta úplně naopak, v Rusku je dneska totalitní režim jak vystřižený z 50 tých let u nás (stačí občas mrknout na Putinovu státní televizi)  a na "ruském Donabase" tam mohou Ukrajincům co jim prý vládnou "nacísti z Kyjeva"  jen závidět, tam je teror vojenských a polovojenských band.

6 4
možnosti
Foto

K95a67r14e27l 54R50a32d97a

9. 7. 2015 9:45

Ten článek není primárně o Rusku nebo USA. Pokud jste si nevšiml, tak je hlavně o místních pokrytcích a jejich pokřiveném vnímání světa. Tedy i o vás. Svým příspěvkem i když je mimo téma, jen potvrzujete, že se strefila.

2 1
možnosti

Milá paní Vojtekova, mohla byste mi připomenout, která z těch tří odsouzených členek Pussy Riot si strkala kuře do vagíny v supermarketu? A kolik z nich souložilo v muzeu?

Správné odpovědi jsou: a) žádná, b) jedna.

2 6
možnosti
LV

Nebuďte trapný. To kuře do vagíny proběhlo ještě pod názvem "Vojna", pozdější Pussy Riot. Snažíte se pozornost od hlavní myšlenky odvést na totálních blbostech...

7 3
možnosti
LK

Jennifer mohla dostat až 15 let za každý jeden sexuální styk s nezletilým. Měla jich 37 (tedy těch, které se řešily u daného soudu, ještě čelí obdobnému obvinění v jiném floridském okrese). 15 x 37 = 555 let vězení.

5 1
možnosti
JC

No a Vy byste jí ty roky přiklepla, viďte? Potvoře, ona tolikrát ...;-):-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik