Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Špatné a falešné myšlenky je dobré porazit správnými a pravdivými myšlenkami.  Pokud zvítězí jakýkoliv druh násilného kolektivismu, tak bez ohledu na to, zda nad Islámem zvítězíme, nebo mu podlehneme přijdeme o svou svobodu.

2 0
možnosti
MK

Jaké jsou ty správné a pravdivé myšlenky. Pravda je vždy subjektivní, stejně jako to, co je správné.

1 0
možnosti
DS

Takže, když vycházím dle Vaší teorie :Paní Hrindová, vůdči osobnost IVČRN a Naštvaných matek, překročila hranice slušného chování, mj  když prezentovala názor, že si !!všichni nemocní rakovinou za nemoc mohou!!. Dle spousty lidí se zachovala jako zlý člověk. Znamená to tedy, že ANTIISLAMISMUS, jehož je hnacím motorem v naší republice, NENÍ DOBRÝ. Pochopila jsem Vás správně, paní Vojteková:-)?

1 18
možnosti
LV

To si musíte vyříkat s paní Hrindovou, tady jste na špatné adrese...

17 0
možnosti
MK

R^ Leo, dobré, máte vždy styl; přiznávám, byl bych někde ostřejší.

13 0
možnosti
Foto

Je úplně jedno, co si o tom myslíme, protože o nás už bylo rozhodnuto.  Stát tento problém vyřeší takovým způsobem, že v budoucnu nám nezbude nic jiného, než bojovat o holé životy.  Je třeba mít toto na paměti a začít se připravovat už dnes. 

A nebo přestat stát poslouchat a nedat mu ani jedinou korunu, kterou by mohl použít proti nám.

15 0
možnosti
LV

Souhlasím, je to v podstatě o nás, bez nás. Ale vadí mi, jak jsme tlačeni do toho, že se nemáme právo bránit. Měli Indiáni právo bránit se svým kolonistům? Určitě ano...

15 1
možnosti
RH

Případná islamizace není příčina. Jedná se o důsledek úpadku západních hodnot. Vymíráme, ztrácíme hodnoty, za které nemáme žádnou alternativu, žijeme čistě spotřebním životem. A jsme čím dál méně schopni za cokoli bojovat.. Nejsme schopni ani definovat Západ. To je jako nestarat se deset let o zahradu a po letech nadávat na plevel. Islám je ten plevel, ale chyba je především v zahradníkovi. Pokud se něco nestane, tak minimálně v Evropě západní civilizace skončí. Naopak islám je živoucí a značná část jeho příznivců je za něj ochotna okamžitě umírat. My nejsme schopni se ani reprodukovat.

16 2
možnosti
LV

Ano, tento odklon od hodnot tady je, taky vidím ten úpadek, ale nahrazovat to totalitním právem šaría nepovažuji za nějaké lepší řešení.

13 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik