Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dotazy mám taky já. Vy tady vážně veřejně vykládáte vaš osobní strach, hněvči ressentiment s pomocí metodologii astrologie? Vidím, že pilně lepíte kolaže vašehorýchle vymezeného světa v kterým jste zrovna Vy s vaším patologicky-maniakálnímeurocentrizmem ta ohorožena rusalka a všichni ostantní jen a jen infikovaný a kriminálnípodlid nebo zlý fanatičtí vrazi a samozvanci – na paměti máte samozřejmně i eurokrati–, kteří vaš krasný pohádkový ráj chtěj proměnit do bezcitný válečnýoblasti a poté nastvit chalífát? Huuui! No to je sujet. Bravo!...

... A nepřipadí Vám vaše sebeuspokojený zjednodušení a tendenčnízploštění komplexního tématu jako je migrace nedostatečná ani nevhodná? A vaše hlasitésebeklamné sebeospravedlnění i troufale arogantní vyměšování a ponižování lidí adětí (v nouzi) Vám nedochází ani trochu pochybné? Ktére hodnoty máte Vy? Nacionalizmuss trochu eugenikou? A nezdá se Vám taky blahosklonný a domýšlivý odsoudit nějakmimochodem a mávnutím ruky jedno z třech světových monoteistických náboženstvía jeho časově, regionalně a etnicky různý výklad koránu i jeho několika současnýchskutečností po světe výhradně pro vaš štváčský učel? Kde na to berete? A co vubecchcete? Dělate to samé jak ty vaše všudypřítomný teroristé: horlivě pletetemytologii nenávisti a všechno při tom pletete dohromady.

No, ale když tady máme všichni libovolný výběr důvodů k diskriminaci a medialnístigmatizaci kteréhokoliv člověka tak vědte že Vás především diskriminují z důvodu,že nenám rád černo-bílé šaty ;-) – na vaš černo-bílý nesmysl kašlu. Pff.

0 0
možnosti

Kolaboranté budou jednoho dne viset...

0 0
možnosti

Velmi správně autorka upozorňuje na to, že islám není náboženství, ale mocenskopolitický systém, využívající náboženské prvky, určující vše od A po Z, ale nemající jednu náboženskou autoritu, aby bylo možno jej mocensky, dle potřeby nahýbat určitým směrem.  Vymyslel jej a sestavil s využitím křesťanského a židovského učení a bible Mohamed po té, co byl vyhnán z Mekky a Medíny a usídlil se u kočovných pouštních lupičů. Sestavil jej opravdu geniálně tak aby mentálně vyhovoval primitivní většině.  uplatní se všude tam, kde se nedbalou hloupostí původních obyvatel vytratilo jejich původní náboženství. Je jenom na Evropanech, na jejich postoji ke  křesťanství a opravdovosti jejich víry, zda a kdy budou  mlátit v mešitě čelem o konerec a recitovat sůry, nebo zda zůstanou svobodnými křesťany stvořenými k obrazu Božímu.:-/

2 0
možnosti

A94l84e31x 96G66r62e33g16o77r

20. 7. 2015 12:39

Islám je ve své původní podobě všechno možné, jen né mocenský nástroj. Arabové ve své minulosti a v době vzniku Islámu nikdy neměli státní útvar a neuznávali jiné autority než kmenového vůdce. Proto neměli potřebu nikoho ovládat.

To , co dnes prezentuje IS nemá s původním Islámem téměř nic společného. IS jen zneužívá Islám pro mocenské zájmy několika jedinců.

0 0
možnosti
Foto

Píšete

"Abych věc uvedla na pravou míru, já jsem taky zastáncem liberalismu. Určitě nefandím kolektivismu."

Vy jste tak silně zastánkyně liberalismu a odpůrkyně kolektivismu až na všechny muslimy a imigranty uplatňujete princip KOLEKTIVNÍ VINY.

Vy jste protoyp člověka, který fandí kolektivisnu a chce potlačovat svobodyRv

0 13
možnosti

Jaké svobody ? Svobody , kterou zneužije islám aby  tady nastolil nesvobodu ? To už využili u nás komouši. Jste nepoučitelný ......

7 1
možnosti
Foto

Ta islamizace samozřejmě začala dávno na západ a sever od nás. Paradoxně díky tomu, že jsme byli v součástí vých. bloku, jsme toho byli ušetřeni. I co se naší schopnosti týče se cizímu živlu ubránit, jsme stále ve větší míře akceschopní a dokážeme alespoň zčásti i veřejně problém pojmenovat. To nelze ovšem říci o naší politické reprezentaci, která je poplatná politice Bruselu a její manévrovací prostor je hodně malý, i kdyby se o něco snažila.

Řešení? Vlastně není žádné. Každé takové je méně nebo více špatné. Jak totální zákaz imigrace, tady narazíme na křesťanský pohled na věc, když pominu "sluníčkáře", tak i nějaký stupeň povolené imigrace osob s islámskou vírou bude narážet na nutnost cenzury různých náboženských projevů, které nebudou kompatibilní s obvyklým chováním většinové společnosti. Bude i nutné omezit spolkovou činnost těchto přistěhovalců a veškeré konání muslimských imigrantů mít pod přísnou kontrolou. Tím se zpochybní samotný princip základních lidských práv. Kam to povede? Nikam za předpokladu, že země odkud uprchlíci přichází, budou i nadále nějak destabilizované. Problém se jen oddálí. Jsme malý stát, abychom mohli ovlivnit chování velmocí, můžeme snad, při trošce štěstí, pomoci akcelerovat lavinu protestních hlasů, které se zvedají i na západ od nás. Musíme dát na vědomí naší politické reprezentaci, že musí s hlasy odpůrců počítat, ne-li mít obavu, že o svůj politický vliv přijdou. Cesta je k tomu složitá a státní moc má aparát, který dokáže mnohými způsoby tuto snahu rozdrobit a eliminovat. 

Demonstrace ukázaly, že to hnutí podporu má, resp. může mít, ale taktika je trochu špatná. Jakékoliv slovní bezobsažní výlevy o vlastizrádcích, symbolické šibenice, slovník s výhrůžkami jen napomáhá státní moci, která začne volat po pořádku, tím to také začíná, s důsledkem různých zákazů, a umenšuje podporu i té vlažnější a méně vyhraněné části společnosti, které se pocitově nelíbí silácká řešení a nakonec dá přednost tzv. pořádku ordinované státní mocí.

11 0
možnosti

K Vám mám takovou důvěru, že Vám někdy karmu kliknu ještě před přečtením článku. I dnes tomu tak bylo a i dnes po jeho přečtení jsem konstatoval, že ta karma byla udělená správně.

7 1
možnosti

Vaše úvaha nemá chybu a každý, kdo na ní nějakou hledá je pomocník islamizace.

5 1
možnosti

Hm, to bych se měl asi nad sebou zamyslet.:-) Ale je to těžké - nestojím o islamizace, ovšem názory autorky a jejího bloku považuji za zcela demagogické. Co s tím?

1 5
možnosti

Islamizace Evropy, tedy její koncept má původ v devatenáctém století a to u Afgháního a Abduha, který úspěšně rozvinul Rašíd Ridá, svým způsobem zakladatel hnutí salafíja. Nešlo jen o obrodu islámu a návratu k Mohamedovi, ale také , že podle Rašída se stala Evropa prázdným územím které již není křesťanské a tudíž volné pro působení islámu. Kořeny všeho jsou tam

6 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik