Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VO

:-)Leo, Leo... Takze Cechy Cechum, bilym a hetero? :-)

6 18
možnosti
PN

P18e96t25r 23N56o96v18á21k

3. 8. 2015 13:33

Vláďo, Vláďo... Takže Čechy Afričanům, černým a homo? :-)

17 2
možnosti
PN

P75e16t35r 59N21o66v59á98k

3. 8. 2015 1:40

Jojo, uprchlík vytvořený sluníčkovými (mě fakt lepší výraz nenapadá) médii a reálný imigrant je asi takový rozdíl, jako StB popsaná v seriálu o majoru Zemanovi a reálný estébák - tedy naprostý opak - žádní chudáci, kteří utíkají, aby si zachránili holé životy, ale vypočítavé a agresivní invazivní komando, které aby dosáhlo svého cíle, tak je schopno si vymýšlet příběhy či přepadat náklaďáky, bouřit se v uprchlických zařízeních a porušovat jakékoliv místní předpisy a zákony a pravděpodobně není ani daleko chvíle, kdy začnou ve svém zájmu i přímo ohrožovat místní obyvatelstvo na životech. A to ještě mluvím o těch méně nebezpečných, kteří jsem jdou opravdu pouze proto, aby nás vysávali ekonomicky a parazitovali na našich štědrých sociálních systémech. Pak je tu ale ještě ta druhá (doufám, že menší) část, která zatím mlčí, ale je tvrdě organizovaná přímo náboženskými fanatiky a pravděpodobně zatím strategicky vyčkává a obsazuje území - až začne zasahovat, tak teprve Evropa pozná tóčo. A přitom se třeba IS vůbec netají tím, že mezi ty kvanta uprchlíků jeho bojovníci velmi často ve velkém infiltrují. No a jediná reakce evropských volených (i nevolených) zástupců je zatím taková, že se snaží chlácholit obyvatelstvo, obelhává ho když tvrdí, že není čeho se obávat. No a ti, kteří se to nebojí alespoň pravdivě pojmenovat případně dokonce i kritizovat, jsou šmahem označováni jako rasisti a xenofóbové, pokud je to politik, tak je to populista, extrémní pravičák atd. atd. Poslední dobou jsou dokonce i snahy jakékoliv pokusy o protesty kriminalizovat. :-/

16 1
možnosti
PN

Jestli nejsou mezi utečenci žádní chudáci jak říkáte, tak co kdybych řekl, že jsou všichni Češi tupí rasisté...S tím ostatním by se možná dalo i souhlasit, ale tohle jste opravdu přehnal.

0 0
možnosti
MV

Omlouvám se, ale zase další demagogie. Chceme vidět jen normalizované uprchlíky, řádně dokopané, s viditelnějma zraněníma, polonahé, nebo nahé, raději jen děti vhodné na převýchovu, a hlavně bez elektroniky. Ta v 21 století značí blahobyt. Stejně jako připojení k nětu.

Bože, že se nestydíte.:-(

5 28
možnosti
JK

Můjtybože Vojtíšku, že se nestydíte. Vám přijde normální, že ti nedokopaní, oblečení, nasycení, elektronikou vybavení, že právě oni dělají takovou rotyku?

11 3
možnosti
JB

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/376547-rvacka-utecencu-v-drazdanech-skoncila-8-zranenymi-a-50-zadrzenymi.html

Tak vida, mírumilovní utečenci se už mydlí i mezi sebou, už jim nestačí útočit na policisty, a demolovat vybavení, které jim bylo poskytRvnuto.

16 2
možnosti

Akorát, že každý podobný článek neaplikuje nic víc než zoufalství, protože změnit nic nemůže, pokud lidé nepovstanou.

Uvědomme si, že zatím je tady muslimů a Afro málo, ale až jich bude poměrově jak v Německu, tak se proti nim ozvat bude znamenat ortel smrti.

Proto je načase povstat a naši vládu vyštvat.!!

15 2
možnosti
PDV

Díky Leo za Váš blog, Vaše pocity sdílím.

10 2
možnosti
VB

V televizni reportazi z Rakouska hovoril jakysi muz o tom, ze CR ma mezi uprchliky spatnou povest a vetsina z nich se nam chce obloukem vyhnout. Nelze nez dodat: Bud velebena nase hrisna povesti! ;)

29 3
možnosti
MK

M95i92l56a62n 40K96o78s

4. 8. 2015 16:57

Uvědomte si, že ti které se nám "podaří" dostat jinam, stejně budou přerozděleni..EU už to zařídí spolu se sobotkou a dalšími vlastizrádci.:-)[>-]

0 0
možnosti
JB

http://www.lidovky.cz/divka-kterou-rozplakala-merkelova-izrael-by-chtela-vymazat-z-mapy-1cy-/zpravy-svet.aspx?c=A150801_122103_ln_zahranici_rof

Přestože Reem Sahwilová nikdy nenavštívila Palestinu, prozradila, že ji považuje za svou vlast a přeje si, aby Izrael přestal fungovat. Žije v Německu od narození, jenže rodiče jí vedou k nenávisti k židům. Kdo chce, ať si z toho vyvodí ponaučení i pro nás. Třeba i to, že už takovéto dítě, je jí čtrnáct let, dokáže nenávidět jiné etnikum tak, že by si přála jeho vyhlazení. Rv

27 2
možnosti
Foto

A to si představte, že u nás je plnol idí co by nejraději vyhladilo nejen nějaké etnikum, ale celé náboženství. A to přesto, že příslušníci toho etnika či náboženství nevalčili s jejich příbuznými-v tom se liší od té palestinky jejiž předky Izraelci vyhnali z jejich země.

1 15
možnosti
JK

J77a94n 25K72a12m16l

1. 8. 2015 12:48

Veškeré informace o tom, že ti zubožení uprchlíci plní válečných traumat a hlubokých lidských příběhů něco demolují, či že by dokonce mohli projevovat nevděk, jsou pouze hoax, za který by měli být jeho šiřitelé potrestáni veřejně prospěšnými pracemi v parku Václava Havla.

9 4
možnosti
JC

R^ Ano. Černý humor, ale dobrý ...

2 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik