Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J20a86n 44R33á74ž

1. 8. 2015 11:15

Demokracie, tak ji  vykládají idealističtí politologové a lidská práva v pojetí fundamentalistů, narazili na svoje mantinely a ozvěnou je invaze kočovníků, rasové a náboženské nepokoje,  frustrace občanstva s jedinou výslednicí: Radikalizace společnosti. Evropané potřebovali vždy tvrdé probuzení ze svých iluzí. A tak Řím potřeboval Cesara, Francie Napoleona, Německo Hitlera,aby občané pochopili, že jedině řád, disciplína, pracovitost a odpovědnost je cesta k prosperitě. Rozhodně ne sny o rovnosti, bratrství, pravdě a lásce, které vedou jen a pouze k chaosu a zmaru!

Nabývám stále víc a víc přesvědčení, že už není návratu. Imigranty v jejich počtu už vrátit zpět nelze, vyvraždit taky už nepůjdou a vzhledem k naprosté neochotě dekadentních Evropanů se aktivně bránit i za použití  velice nehumánních prostředků, projde Evropa novým vývojem, který bude hodně a hodně bolet. Je mi líto našich dětí, které to zažijí a myslím, že na nás nebudou vzpomínat v dobrém!

10 3
možnosti
TZ

Někteří tady píšou, že uprchlíci jsou zavřeni a zadržování. No ale měli být rádi, utíkají přece před válkou, vražděním, jistou smrtí. Podle mého názoru by měli být vděčni za bydlení, stravování, možnost společenského a sportovního vyžití, nadstandartní policejní ochranu. A vše mají zdarma. Jak to tedy je ?

23 0
možnosti
PN

To je zajímavé, jak všichni fanoušci ruských separatistů a sympatizanti Putina ,,přešaltrovali" na nenávist k uprchlíkům. Včetně Olšera.

2 16
možnosti

Já myslím, že jste vedle jako jedle. Zatímco směrem k Ukrajině se společnost rozdělila, co do uprchlíků, je takřka jednotná.

21 3
možnosti
JM

Doufám, že až vás paní Vojteková, s ostatními soukmenovci z IvČRN zavřou, tak také budete vděčná za klid, střechu nad hlavou a jídlo.

1 27
možnosti
JC

Nepřehánějte, Jetvarte! Já se snažím o tomto tématu skoro nic nekomentovat, je to složitější, než si všichni myslíme. Ale Vy, ač Vás mnohdy rád čtu a v něčem i s Vámi souhlasím, vidíte problém imigrantů, podle mého názoru, dost zkresleně a se zvláštní zaujatostí.

Autorka popsala jenom holou skutečnost, copak nesledujete, co se děje? Ti "chudáci" s chytrými telefony a značnou částkou peněz, co si tady násilím vynucují kdovíco, ti teda rozhodně, alespoň u mne, soucit nevyvolávají.

A ano, jsou zavřeni - v parádním areálu, za nezákonné překročení hranic, za téměř 100% lhaní o své totožnosti etc. Nikdo jim neubližuje, naopak. Vděčni nejsou, to je fakt. Nikdo to ale ani tak moc od nich nevyžaduje. Jenom a pouze obyčejnou lidskou slušnost. A to oni nedokáží. Anebo si myslíte, že je slušné rozbíjet a devastovat to zařízení?

18 1
možnosti
DK

Pane Polický, pozor ať se vám to mínusující tlačítko nezadře, bez vás by tu nebylo tak veselo ;-)V

18 2
možnosti
PD

P53e59t16r 54D66o33b84r55ý

31. 7. 2015 22:26

Bojler, ehmm, tedy karma a příspěvek o tom jak veškeré naše peníze jsou od Aláha a muslimové na ně mají plné právo.

https://www.youtube.com/watch?v=4JOuMY7UAP8#t=71

5 2
možnosti
MO

Zasloužená karma. A pokud někdo nechce akceptovat naše pravidla a demoluje zařízení, tak jej bez milosti eskortovat do země původu.

18 3
možnosti
DK

Měli bychom si pamatovat všechny kdo #přijímám

Přijde čas ...

7 2
možnosti
JK

Čas čeho? Pomsty?8-o

1 1
možnosti

Naše média se trochu rozjela. V TV zprávách se dokonce mluvilo o brutalitě běženců z Bělé, o zásahu policistů, o demolování oken a zařízení, dokonce i o tom, jak vyhrožovali policistům podřezáním. To je jen ukázka toho, co jsme čekali a co právě začalo.  Sluníčkáři poněkud zmlkli a horečně  hledají slova vysvětlení začátku "obohacování"  společnosti.  Pan Polický dokonce tady někde tvrdí, že ti z Bělé to nejsou uprchlíci. Teď píšu tato slova a z Horizontu na ČT24  slyším, že se právě o nich zase mluví. A nazývají je uprchlíky. Oni totiž odněkud uprchli, jasné? Tak honem, vymyslet něco jiného, p.Polický.

23 5
možnosti
Foto

Jejda, Vy jste Karlicko az prekvapive jednoducha. ..

4 18
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik