Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Já mám pocit, že těmi skutečnými rasisty v dnešní Evropě jsou právě zapálení multikulturní humanisté, protože ti jednoznačně upřednostňují africkou a arabskou rasu nad evropskou bílou rasou, a to i před zákonem.

Kdyby v Bělé pod Bezdězem rozbíjeli zařízení a vyhrožovali například bílí Dánové, tak by museli škody zaplatit a byli by okamžitě vyhoštěni ze země.

40 3
možnosti
Foto

Oni taky budou vyhoštěni-na to právě čekají

zaplacení není realné nemají z čeho a těžko to z nich někdo vymůže

0 5
možnosti
Foto

Uchopite to nejlacinejsi z už tak laciného téma a mastite si na tom karmu. .bravo !!!

5 30
možnosti

To téma je pěkně drahé a platíme ho všichni.

23 1
možnosti
TZ

Na celé teto kauze je patrné jak je vše relativní. Za jistých okolnosti uprchlík nikoho nezajímá, za jiných okolností se stává žádanou komoditou, neboť je prostředkem politických machinací. Současná situace je druhým případem a lidé by měli být velmi ostražití co je jim různou formou podsouváno, neboť nemusí trvat dlouho a celá Evropa se může změnit v Bělou pod Bezdězem... což by některým přinejmenším nevadilo...

18 0
možnosti
MK

R^R^Dobře popsáno; taky mne svrbí ruka.

10 1
možnosti
PJ

Paní Vojteková, jak je to s tím kriminálem? Ten přece hrozí i zlodějům a násilníkům. A o takových lze ztěží mluvit jako o uprchlících majících nárok na azyl.

1 0
možnosti
JO

Proč je vlastně až 80% "uprchlíků" bez dokladů? V rychlosti neutíkali, protože mobil a peníze si vzít nezapomněli. Takže bud jsou to zločinci, kteří sem nepříšli ani za prací nebo jsou to lidé, kteří tuší, že by azyl nedostali.

26 2
možnosti
Foto

Nebo třeba proto, že jim je neměl kdo vystavit kvůli situaci v zemi odkud pochází. myslíte, že např uprchlíkům z území, které ovládá ISIL někdo vystaví doklady? Nebo Eritrejcům prchajícím před diktátorem.

Zdaleka není všude pravidlem vlastnit doklady totožnosti jako u nás

1 13
možnosti
Foto

Paní Vojteková konkretně v té Bělé nejsou uprchlíci, ale lidé o kterých bylo rozhodnuto, že u nás nemají právo být a budou vráceni. Jsou mezi nimi i ženy a děti a ty jak zaznělo v TV-pokud se nepletu Prima budou evakuovat do jiného zařízení.

Ano tito lidé porušují naše zákony, ale co s nimi mají společného jiní, kteří nic neporušili?

Nikdo není a nemůže být zodpovědný za chování někoho jiného jen na základě stejné víry či původu. To odporuje nejen našim zákonům, ale i logice.

1 20
možnosti
LH

Všichni porušili zákony,bez dokladů,víz se potulují po celé Evropě,pokud by někdo z nich měl strach o život,tak je rád že má střechu nad hlavou a jak pravil jeden z uprchlíků,hlavně jít tam kde nepadají bomby.Ty padají všude mimo Anglie a Německa:-/

20 1
možnosti
ZV

Z64u63z92a90n98a 73V65a59s24s

31. 7. 2015 19:12

Žiadam o vystavenie vyúčtovania za zdemolované priestory a príslušenstvo a poslať ho Hate free a všetkým #přijímám kecálkom.

22 2
možnosti
MT

Leo, excelentní popis multikulti šílenství ! R^V[>-]

27 2
možnosti
Foto

Už před měsícem jsem psal o tom, že to dopadne přesně tak jak to dopadá. Když zavřete lidi do lágrů, začne vzrůstat napětí a nakonec se ti zavření vzbouří.   Myslím si, že s tím demokratická despocie počítá, protože bude moc prosadit své despotické zákony díky problémům, které sama vyvolala.  Tam kde je sociální napětí, tam se demokratickým vládcům daří.

8 2
možnosti
MK

Chápu,že se zi demokracie, jako člověku pod tlakem exekutorů zajíádá. ale za tvoje dluhy nemůže stát :)

3 4
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik