Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jendou se k téhle paní i jejím dětem budou chovat lidé tak, jako se se chová ona k nim. Neboť vše se nám vrací.

0 0
možnosti

Vše se nám vrací. Co není říkáte o druhých, jaký postoj máte k těm, co jsou v nouzi, patrně prožijete sama i vaše děti. Můžete jen doufat, že jiní se k vám pak nebudou chovat tak, jako vy k nim, ale to je jen malá útěcha, že?

0 0
možnosti
Foto

Mam navrh jak tento problem vyresit:

Uprchliky by kazdy stat mel prijimat dobrovolne, s ohledem na vlastni zajmy.

Jestlize se suvereni stat rozhodne uprchliky prijmout, melo by to byt v souladu s vuli vetsinoveho obyvatelstva a bez nesmyslnych narizeni, kvot ci politickych natlaku z venku.

Obetovat vlastni zajmy kvuli jakymsi absurdnim pokynum ze zahranici je cestou do pekel.

Jestlize se stat rozhodne z jakychkoli duvodu uprchliky neprijimat, melo by toto rozhodnuti byt jinymi staty respektovano. (hlavne proto, ze jim do toho nic neni).

Kdyz jim to presto bude vadit, nikdo jim nebrani v tom, aby si jich natahli do sve zeme o to vic...to je ciste jejich vec.

Jinak chapu ze v CR existuji urcite zajmove skupiny, ktere o tyto uprchliky stoji, nebo to alespon predstiraji.

Nejsem proti....ale navrhuji aby si je clenove techto spolku a organizaci ubytovali u sebe doma, na vlastni naklady a trestni zodpovednost v pripade, ze se uprchlici dopusti trestneho cinu.

Problem vyresen.

1 0
možnosti

P25e35t74r 33T68a36f31t

5. 8. 2015 8:58

Nechapu. Jen v Mnichove ceka na azyl pres 200 tisic lidi a odhaduje se, ze letos to bude celkove v Nemecku okolo pul milionu a pritom se tam z toho lidi nehrouti.

U nas mame odhaduju tak tisicovku zadatelu, ktere nikdo osobne ani nevidel, ale strach a nesnasenlivost leti na plne obratky. A taky jednoducha "naci" reseni - je mi z podobnych hloupych lidi smutno.

Doporucuju si neco o migraci precist - treba prave v ekonomicky nejuspesnejsi zemi: http://www.tatsachen-ueber-deutschland.de/cz/spoleenost/main-content-08/migrace-a-integrace.html

3 14
možnosti

P13e70t95r 90N48o15v27á78k

5. 8. 2015 13:44

ale oni se v tom Německu taky bojej imigrace (a mám tam příbuzný a spoustu známejch a kolegů, takže to vím přímo od nich), akorát jsou tak vycvičení z poválečného období, že se bojej projevovat názory odporující oficiálnímu proudu ještě víc než u nás.

5 1
možnosti

Po internetu obíhá tohle:

 

Jirka Kobza: Rád bych se vrátil k jednomu staršímu článku, který jsem napsal na základě svých zkušeností z Afriky. Bohužel se ukazuje, že jsem měl plnou pravdu, zdravotní stav imigrantů nikdo nekontroluje a pouští je sem se vším co v sobě přináší. Jejich děti se mohou ve škole potkávat s našimi dětmi, které na jejich nemoci ani parazity nemají protilatky a jsou tedy daleko snáz náchylné podlehnout nákaze. Sobotkova vláda prohlásila, že sem bude brát dobrovolně "utečence" z Afriky, ale už neřekla, kdo zaplatí jejich vyšetření a případné léčení pohlavních chorob, otevřené TBC, chlamydií, ameb, schisto somas, dysenterií, plicních chorob a především AIDS. Není už na čase se vlády zeptat, jak to chtějí řešit a za čí peníze? Komu poslouží epidemie v Evropě? Americkým farmaceutickým koncernům?

14 1
možnosti

Nemichate dve veci dohromady? Nelegalni migranty a vybrane utecence?¨

Pokud vim, tak vlada nabidla ta mista pro utecence s tim, ze bude mluvit do toho, koho sem pusti a koho ne.

To, s cim se EU potyka ted nesou legalni migranti a zadatele o azyl, ale - jak to trefne kdosi napsal v distusi pod jinym clankem - je  to nalet kobylek. Utecencu z valecnych zon je sotva polovina. Zbytek jsou ekonomicti migranti, kterym nekdo nakecal, ze v Britanii litaji peceni holubi samy do pusy.

1 0
možnosti

Vzpoury v uprchlických táborech se děly i v 80-tých letech, když západní Evropa brala uprchlíky z východní.. Konkrétně vím o Itálii. Když lidé už nemají co ztratit, přestanou se chovat civilizovaně...Samozřejmě pokud se civilizovaně chovat umí. V zemích, odkud přichází, nebývají parlamentní volby, ale nová vláda pochází většinou z násilného převratu. Násilí je tam společenskou normou - prostředkem, jak změnit to, co se jim nelíbí!!

3 5
možnosti

tak at si to u nich doma nasilne zmeni a necpou se sem. Tady to funguje jinak, nez u nich.

11 1
možnosti

Kromě multi kulti pomatenců je významný i byznys s uprchlictvím spojený a ten není malý. Hlavně když stát milionky či větší řád přihodí.  Také existuje nemálo žen, které po nových sličných příchozích touží.

2 0
možnosti

Já bych z celé záležitosti v Bělé vybral to pozitivnější. Ti, kteří to tam demolovali jsou určeni k deportaci zpátky domů, protože jim statut uprchlíka nebyl přiznán. A je docela pozitivní vidět, že systém nefunguje zas až tak špatně a dokáže alespoň nějak rozlišit mezi uprchlíkem a migrantem. Myslím, že těm prvním by lidé byli ochotni pomoct, když mezi nimi nebudou ti druzí.

2 0
možnosti

Nekteri by nepomohli ani uprchlikum sotva se poluzicim hlady, protoze "sami maji malo" a "maji dost svych problemu" a "at to resi ti, co to zavinili".

2 5
možnosti
Foto

Článek pěkný, akorát teda nevím, jestli jsou Novinky dobrým zdrojem.

1 0
možnosti
Foto

Díky za přínosný článek. Snad Sobotkovi konečně dojde, že uprchlíků tady máme dost a že sem už žádné dobrovolně přijímat nebude.

9 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik