Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jazyk není konstantní, ale vyvíjí se. Mnohdy se výraz začne používat v opačném smyslu. Navrhoval bych doplnění slovníků:

Xenofob - 1. původní význam, 2. Člověk snažící se chránit území ve kterém žije před vetřelci a nájezdníky.

10 0
možnosti
Foto

V každé kultuře dochází k vraždám, násilí a tyranii. V každé kultuře jsou lidé dobří a lidé zlí. A ano kultury jsou si rovny, stejně jako jsou si rovní lidé bez ohledu na to v jakou věří víru.

Ale není nic divného , že vy se svými soukmenovci věříte v nadřazenost některých nad jinými-jen se pak nedivte, že vás někdo označuje za nácky-ti to vnímali stejně jako vy.Rv

A nepochybně se poznáte i v tom Marxismu-vy přesně chcete trestat názorovou rozdíllnost a nejen v otázce islámu, ale vaše hnutí včetně jejich předsatvitelů se opakovaně vyjádřilo i o omezování práv nebo dokonce deportaci lidí s jiným názoremRv

A ano máte pravdu, že hlavním nepřítelem "západu" je sám "západ", respektive část "západu"-lidé jako vy-extremisti- kteří v rámci boje za zachování svobodu chcete tuto ostatním omezitRv

PS. když už píšete o tom nálepkování tak si zameťte před vladtním prahem a prahem IVČRN/BPI-vy jste tím typičtí.

3 22
možnosti
SB

Nejsou tady už Němci, tak nemůžete kolaborovat s Gestapem, nejsou tady už komouši, tak nemůžete kolaborovat s komunisty, a tudíž kolaborujete se sluníčkáři!

13 3
možnosti
ZB

Nálepkování je hrozná věc,stačí mít jiný názor než dopisovatelka Hájkoproudu až máte nálepku pravdoláskaře,havlisty,eurohujera nebo vlastizrádce a válečného štváče proti Rusku....

4 8
možnosti
Foto

Zapoměl jste na sluníčkáře, dobrosera, ....

0 6
možnosti
AEA

Velice dobre vystihnuta podstata problemu a dobre napsane. Evropa se takhle sama dostava do chaosu, v USA se to deje podobne trochu jinou formou ale podstata je stejna. Pro uredniky v Bruselu jsou dulezite problemy jako zakriveni okurek atd ale skutecne problemy jako islamizace, ilegalni emigrace, "Recky problem" a podobne se neresi efektivne a rozkladaji Evropu zevnitr podobne jako ilegalni imigrace pres hranice s Mexikem rozklada jako rakovina USA zevnitr. Takova politika privolava upadek civilizaci ktery po dosahnuti kulminacniho bodu nelze zvratit, vid pad Rimske rise. Politici ale na to kaslou, jde jim jenom o to aby si udrzeli sva tepla mista a nemysli na svoji krajinu a hodnoty, v tom je ten nejvetsi problem... a lidem taky zalezi mene a mene na dusevnych a moralnych hodnotach, nahrazuji si to hodnotami materialnymi a pseudohodnotami. Diky za clanek R^

12 0
možnosti
JP

Autorka je zahradnice, něco jako , jak se jmenoval ten sovětský pěstitel...Mičurin? Naroubovala jste jabloně s hrušněmi a vyšel vám banán. A češi banány  rádi. Ano, máte pravdu, mistr Hus by rotoval v hrobě nad dekadencí Západu. Domnívám se, že i Vám se hezky žije v tom prohnilém kapitalismu. A že většina uprchlíků směřuje právě do rozkladu naší civilizace, je náhoda. Zamette si před prahem a pak rozdávejte svá moudra, nazdar.

6 16
možnosti

Nemám z téhle puňtíkaté - případně proužkované paninky nejlepší pocit. Ta její xenofobie a prorusismus je mi velmi nepříjemná. I to kde publikuje o mnohém svědčí, Protiproud, Pravý prostor nebo Nová republika ....

6 4
možnosti
Foto

Jedinou institucí, jež není ještě zrelativizována, je církev. Existuje na neměnných základních principech zhruba 2000 let. Učení o úctě člověka k bližnímu, návod, jak se chovat atd. vše je obsaženo v 10 jednoduchých pravidlech.

Evropa bude sežrána islámem jen proto, že na tato pravidla rezignuje a nemá nic, čím je by je nahradila.

Jinak souhlas s Vaším článkem. R^

9 5
možnosti
JP

Clověk je bytost duchovní, celé dějiny lidstva o tom vypráví. Vyženeme-li křestanství, pak se do tohoto prostoru prázdnoty infiltrují jiná náboženství, nebo horoskopy a pověry. Nebo ateismus, člověk se stane inteligentním zvířátkem. A zvířátka je možné i zabíjet.

4 5
možnosti
Foto

Jak můžete něco kultivovat v systému, který je založen na legalizaci trestného činu loupeže.

1 1
možnosti
MO

Zde je odkaz na to jak kolaboranti spojili síly: http://zpravy.idnes.cz/konsorcium-nevladnich-organizaci-pracujicich-s-migranty-pravidla-10k-/domaci.aspx?c=A150804_130720_domaci_hro

Otázka : Je pro ně větší motivací rozklad naší civilizace, nebo jako pijavice přisáté na veřejné peníze pouze hájí svůj byznysplán?

10 0
možnosti
JK

Obojí. 

Ale tyhle mláďata jsou nakažená všelijakými "humanitními obory" VŠ, infekcí už na stř. školách, kde se jim pořádají pravdoláskovní přednášky různými agitátory, na což jdou fondy z EU !  A samozřejmě i texty různých lidí z "intelektuálních elit".. P&L

Třeba k uprchlíkům - tohle normální lidi přece nemohou dělat - 

Vítejte v Evropě! Objevili jsme web pro uprchlíky s návodem na infiltraci -  http://jdem.cz/bsfsf9

w2eu.info poskytuje kontakty a poradenství pro uprchlíky a migranty na jejich cestě. - http://w2eu.info/index.en.html

3 0
možnosti
MO

Větší nebezpečí než islamisté jsou různí multikulturalisté, neomarxisté a sluníčkáři všeho druhu. Ti způsobují slabost západní civilizace a neschopnost se bránit.

11 1
možnosti
SB

Historie nás učí, že v podstatě nelze vyhrát názorový boj proti lidem, kteří mají opačný proces myšlení.

Normální je, když člověk shromáždí veškeré potřebné a dostupné informace a z toho si udělá závěr.

Pokud člověk postupuje takhle a pokud se při tom mýlí, je možné ho přesvědčit třeba tím, že mu otevřeme oči nějakými argumenty, že mu dodáme další informace, které on dosud neznal, které však staví věc do jiného světla, apod.

Ale někdy si člověk nejprve udělá závěr a teprve tomu přitesává fakta. Co potřebuje, to zamlčí, co potřebuje, to si přebarví, popřípadě rovnou přimyslí. A takový člověk není ochoten svou pravdu přehodnotit, protože jemu nejde o fakta, jemu jde o pohádku.

Například naši národní buditelé, kteří za každou cenu psali o ruské lidumilnosti vůči Slovanům, byli též sluníčkáři. Kdyby chtěli, mohli vidět ruskou politiku bez jakýchkoli příkras. Ale jim šlo o tu romantiku. Vsadím se, že už tehdy nejeden z nich věděl, že píše nesmysly, jako dnes nejeden sluníčkář v duchu ví, že to, co otevřeně hlásá, je nesmysl.

Ale hezké báchorky jim jsou bližší než syrová realita.

A takové lidi na rozdíl od těch prvních přesvědčit nelze.

16 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik