Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč proboha pod článkem uvádíte ty údajné zdroje, když je z vašeho textu zcela zjevné, že jste je nečetla a jen tlumočíte konspirační bláboly, které jste si načetla někde na webu? 8-o

Si fakt myslíte, že Adorna trápila v roce 1947 nějaká homofobie? 8-o Dyť si myslel, že z homosexuálů se nejsnáz stávají náckové ;-D

0 1
možnosti

J46o89s25e34f 51P89o95t36r

17. 8. 2015 21:59

Pro pana Bartoše dole,

pan Bartoš tvrdí." Epigenetika  je jen logickým pokračováním Darwina, jako byl Einstein pokračováním Newtona.

Darwinova vývojová teorie je založena na náhodných genetických mutacích, které,  když jsou výhodné se přenášejí dál, tvoří nové druhy a primitivní život tak jejich pomocí dospěl až k  metě nejvyšší, k lidskému vědomí.

Kouzlo celé teorie je založena na tom, že život, fyzikálně -chemické podstaty je řízen abstraktními entitami jako je náhoda, výběr, zpětná vazba, které s jeho podstatou nemají nic společného, přesto ho řídí.

Darwinova vývojová teorie se tak stala jediným oborem v systému věd, kde nebyl třeba Konstruktér, stala  se základem ateisticko-vědeckého pohledu na svět a to tak, že její duch pronikl i do dalších oborů, třeba fyziky.

Velký třesk neumíme vysvětlit, ale to nevadí fyzikům, aby řekli:" a potom se vytvořily fyzikální zákony" . Když Náhoda dovedla hrubou hmotu až k vědomí, proč by  ta samá Náhoda, mir nix - dir nix nevytvořila fyzikální zákony vhodné k existenci vědomí?

Vědci objevili v posledních dekádách epigenetický kód. Tady kód nad DNA, takže DNA je zdroj různých variant genů - alel - a epigenetický kód je ovládá, vzbuzuje, nebo utlumuje při růstu organismu z vajíčka, při reakcích na změny životního prostředí, dokonce je schopen na změny prostředí reagovat dědičnými změnami DNA a má podstatně vyšší variabilitu, než ta, která vyplývá z těžkopádných náhodných genetických mutací. DNA tak funguje jako hardware a  epigenetický kód jako software.

Epigenetický kód  vznikl ve stejné době jako DNA, protože i ty nejprimitivnější organismy dokážou právě pomocí epigenetiky  rychle reagovat - třeba bakterie na antibiotika. Odsunutí Darwinovy teorie z vědeckého piedestalu  musí být   těžká rána pro ateistické vidění světa, včetně toho, že k astronomicky vysoké nepravděpodobnosti vzniku života musíme  nyní přičíst i další, astronomicky nepravděpodobný  epigenetický kód.

0 1
možnosti

Opět omyl pane, evoluce není náhodná. Například máme uši, ale jen pro to, že mají smysl, na jakémkoliv jiném kosmickém tělese bez atmosféry...jako náš měsíc....bychom uši neměli, protože tam není atmosféra, která by vedla zvuk, a tedy uši by byly zbytečné.....není to náhoda, ale působení informačního okolí na danou biologickou entitu. Studujte lépe.

0 0
možnosti

Jo, neomarxisté jsou jako hmyz, uhnízdí se všude. Co neomarxistických pedofilů je jen v církvi  a mezi (neo)kapitalistickými vedoucími skautských oddílů!

o----:-(----:-)----o

0 0
možnosti

T62o65m37á25š 72F87o42ř45t

14. 8. 2015 11:05

V druhé lekci si ukážeme etnický původ neomarxistů z tzv. Frankfurtské školy nebo je ještě brzo?

3 1
možnosti

Kontrolni otazka ... myslite si, ze svetova (kapitalisticka;-)) media patri neomarxistum, kdyz podporuji multikulti?

4 0
možnosti

Pravda je, ze nas svet, v prakticke, viditelne sfere, je odrazem boje ve sfere duchovni. Pokud se lide nevrati k Bohu a nezacnou verit Jeho Synu, Jezisi, uvolni se vice a vice prostor pro vsechny ostatni duchovni sily (mamon, nenavist, zloba, atd.), ktere se pak, mozna nezvratne, podepisi na budoucnostii Evropy i dalsich post-krestanskych civilizaci. Je mi to lito, i u nas v Australii je to snadno viditelne.

5 1
možnosti

Popsané tak, až mi z toho šel mráz po zádech. Váš blog by si zasloužil vytesat do kamene (já jsem si ho uložil do Wordu). Hezké dny všem.

6 0
možnosti

J86a58n 72F79r12o50l81í66k

13. 8. 2015 16:17

Co jste si zvolili to máte.:-P

0 2
možnosti

J91a77n 19H93a36v91r11d81a

13. 8. 2015 22:26

To není o tom, koho volíte. Proberte se.

4 0
možnosti

J97o59s35e46f 47P88o12t13r

12. 8. 2015 0:50

Jedna ze zásadních okolností, která  se podílela na založení  dnešní neomarxistické skutečnosti byl vznik Darwinovy evoluční teorie.:

Na základě  fyzikálně-chemických reakcí vznikl život - život primitivní .

Jenže co se nestalo ?, do hry vstoupily nehmotné, nefyzikální entity, které s tím životem neměly nic společného a přesto ho dokázaly přivést až k lidskému vědomí, entity jako náhoda, výběr, zpětná vazba ....Toto poznání způsobilo v 19. století jako bomba a vzdělané vrstvy Evropy a Ameriky odvrhly náboženství. Není to ateisticky tajemné. že nehmotné entity  řídily fyzikálně- chemické objekty ?.

Darwinova evoluční teorie se stala novým náboženstvím. Na jejím základě vznikly dva filozofické systémy, podstatně ovlivňující 20. století - učení o vývoji hmoty až k lidskému vědomí a učení o vývoji rasy až k nadčlověku.

Zatímco nadčlověk byl poražení spojenými demokratickými silami, učení o vývoji hmoty až ke komunismu zachvátilo svět, Evropa, Čína, Asie, Afrika, Latinská Amerika a k své instalaci si vyžádalo na 100 milionů lidí. Jenže po několika desítkách let samo od sebe začalo mizet, vyčpělo, vyzmizíkovalo a po sobě, kromě těch mrtvých, zanechalo zaostalost, špínu, nevědomost, KLDR a Kubu a také v Evropě neomarxismus.

Ironií je , že Darwinova evoluční teorie je dneska odepsaná, poslední řebíček do rakve ji zasadil objev epigenetiky, přesto většina lidí žije v jejím duchu,  ve falešné virtuální realitě o světě.

2 2
možnosti

Bože! ;-D I když Darwinova teorie nevysvětluje vše, tak základ je správně. Jediný tmář a demagog jste tu vy se svým popíráním reality a pseudoargumenty. Ukázkovým příkladem je to, jak vůbec neřešíte, co Darwin říká, ale tisíce věcí okolo jako co kdo koho ovlivnilo, komunizmus, vědomí... bla bla bla. ;-D

Přečtěte si Sobecký gen od Dawkinse, třeba vám to rozšíří obzory (ale u vás to asi nepůjde ;-D).

0 1
možnosti
Foto

Kdo se domnívá, že školní vzdělání radikálně ovlivní světonázor jedince, není příliš obeznámen s každodenní realitou.

1 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS