Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K21a62r36e25l 91V97o36v38e73s

10. 8. 2015 20:59

Zajimave, ze vrcholni politici EU najednou nekam zalezli.

2 0
možnosti
MK

R^R^ Moc dobrá sonda do současné "evropské duše".R^R^

Troufám si tvrdit, že naše křesťanská elita Vaše upozornění a závěry jistě znají; přesto toho dělají velmi málo pro jiný obraz světa a aby těch mínusů nebylo málo, někteří bratříčkují se s těmi, kteří jim současně podřezávají krk.

13 0
možnosti
Foto

Lea na hraád!!!!! Nebo alespoň do reálné politiky!!!!⌛️

6 0
možnosti
KV

K51a38r67e98l 85V65o10v85e87s

10. 8. 2015 19:33

Uz byla nebo je v ODS.

0 0
možnosti
KC

Fakt úspěchu neomaxismu, frankfurtské školy, Gramsciho, Lukácse a dalších teoretiků je dnes pokročilý a zřejmý. Všeobecnáduchovní krize oslabené postdemokratické Evropy rozvrácené tímto úsilím, která jev současném světovém kontextu ojedinělá, se projevuje existenciálnímiproblémy, nejasnou perspektivou, sociální atomizací, rozpačitostí a hrozbousílícího vykořenění. Chybí vize, převládá strach zbudoucnosti, z hrozby tušené katastrofy, kterou si však nikdo neumí přesněpředstavit. Je tu jen ten všudypřítomný a přetrvávající strach. Tato krizeje ze všech nebezpečných situací nejzávažnější, neboť od ní se odvíjejí a onapodmiňuje všechny ostatní. Evropané přivedli skepsi jako řecký vynález kabsurdní dokonalosti tím, že dnes nevěří ničemu a nikomu. Evropa si za tovysloužila atribut „pokřesťanská“, neboť náboženství jako integrativní duchovnísíla v evropských poměrech selhalo a nebylo nahrazeno jiným autentickýmjednotícím, obecně přijatelným ideovým tmelem a duchovní záštitou. Místo nějnastoupilo jednostranné drancování přírody, které vyznačuje naši evropskoukulturu, což je důsledkem toho, že technická moc nad světem je jen jinou formoudegenerovaného náboženství - „náboženství technologie“. Evropa umírá zásluhou tohoto levicového spiknutí a povrchně uvažující lidé, kterých je většina, jsou ještě hrdí na to, že Česko je jednou z nejateističtějších států světa. Odstraněním kořenů západní civilizace mají být vytvořeny předpoklady nejen k pokřivení Západu podle představ neomarxistů, ale především k vytvoření Eurábie, ale to zřejmě neomarxistům nevadí.

10 0
možnosti
Foto

Právě jste se stal neomarxistou (použitím pojmu levicové spiknutí atd. ), je nutno gratulovat.

0 1
možnosti
FP

leo, jedinym duvodem, proc bych kdy konvertoval k islamu, je, ze bych te chtel za svoji dalsi manzelku ;)

7 0
možnosti
Foto

Souhlasím se vším, co jste napsala. Ráda Vás čtu a fandím Vám. pište dál.R^

23 1
možnosti
PN

P71e20t36r 65N68o34v60á24k

10. 8. 2015 16:52

R^ Skvělé! A nejlepší jsou i tady v diskuzích se hojně vyskytující zmanipulovaní pomatenci, kteří jako o život hájí naprosté totalitní absurdity a ještě se cítí jako intelektuálové, někteří z nich dokonce pravicoví liberálové. Orwell byl ve svých vizích opravdu velmi, velmi mírný. Rv

25 0
možnosti
MK

M58i78l48a27n 80K17o63s

10. 8. 2015 16:42

Absolutní souhlas.:-)[>-]

18 0
možnosti
AK

Paní Leo, bohužel jste se nechala taky trochu ovlivnit neomarxismem. Náš systém není založen na židovsko-křesťanských, ale na anticko-křesťanských naukách. Nebo si snad myslíte, že náš právní systém vychází z judaismu? Jinak karma.

6 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik