Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

A proc je to tak? Protoze na prezidentskem stolci chybi osobnost, ktera by sla dobrym prikladem. Nase republika mela to stesti, ze na jejim pocatku byl T.G. Masaryk.

1 9
možnosti
MK

Masaryk? Masaryk právě nejvíce přispěl k deformaci dějin a dával slovům jiný význam, než byl jejich obsah.

7 3
možnosti
ZV

Z52u81z84a38n45a 47V98a86s60s

10. 8. 2015 13:23

Takže tá slávna Frankfurtská škola má za užitočný a správny úplný rozklad väzieb v rodine, medzi jednotlivcami a v spoločnosti za súčasného gumovania mozgov. Tak to sa skutočne majú čím chváliť.

2 0
možnosti
MK

I tak se to dá říci, protože jejich cílem je vytvoření jiné společnosti, kde individualita člověka bude nahrazena kolektivním myšlením. Nebo spíše nemyšlením.

4 0
možnosti
DK

Jde z toho strach, predevsim vymyvani mozku detem. Se vazne rozlozime sami:-(.

Pekne napsano.

13 1
možnosti
DB

Nejvíc se mozek dětem vymývá pomocí boha.

4 1
možnosti
MM

Paní Leo, máte velkou pravdu. Moc ráda Vás čtu, jen jsem z toho hrozně smutná.

12 0
možnosti
DB

Nebuďte, ono je to vlastně všechno jinak, než autorka píše.

2 5
možnosti
PK

P53a27v65e34l 31K37i36l54i90k

10. 8. 2015 13:00

Ale soudruzi neomarxisté udělali jednu velikou chybu. Podle mého názoru.. Přišli na způsob jak zničit původní evropský řád, ale nodomysleli to, jak nastolit ten svůj nový lepší svět. Pouze otevřeli dveře islámu. Islám je staletími prověřený a vyzkoušený. A mnohem silnější,  A s neomarxisty si hlavu vůbec neláme. Je to vidět po celé Evropě kde jsou již dostatečně silné islámské komunity. Například ve Švédsku nedávno mateřská školka vzala děti na LGBT průvod. Ale pouze děti původních etnických Švédů. (snad tato informace není fáma, nechci to teď dohledávat). A takovejch gendrovejch, feministickejch a multikulti pitomostí je všude plno. Ale děti přistěhovalců jsou takových nesmyslných až nebezpečných aktivit ušetřeny. Ty jsou vychovávány ve zcela jiném duchu. Všichni víme v jakým. V těchto komunitách neomarxistická nákaza nehrozí. Tam si vyláme zuby.

Neomarxistická teorie zanikne současně s tím, co chtěla odstranit. Zanikne společně se zánikem původní evropské kultury. Pro islám je neomarxismus stejně nebezpečný jako pro mě moucha octomilka.

17 0
možnosti
PP

Paleokonzervativci bojujici proti nezadouci relativizaci hodnot fantaziemi na urovni iluminatu. Orwell by mel fakt radost.

0 3
možnosti
KV

K28a43r32e66l 17V22o33v84e76s

10. 8. 2015 12:44

Jestli je Juncker neomarxista..... to je priklad financniho oligarchy. A co Svetova banka, Mezinarodni menovy fond, obecne banky... to jsou neomarxiste ? :-))

1 0
možnosti
MK

Drahá Vovesi, neomarxismus je myšlenkový směr, který má za cíl změnit společnost a udělat z lidí nemyslící zvířata. A vůbec to nemá nic společného s kapitalismem. Naopak pro nadnárodní společnosti je neomarxismus darem z nebes.

8 1
možnosti
ZB

Rodiny se rozpadají,kostely zejí prázdnotou.Kdo za to muže...EU jistě ne.Pokud jde o vlast a vlastenectví,je třeba říci,že dva největší konflikty v dějinách lidstva má na svědomí nacionalismus a Hitler nebyl ve skutečnosti nic jiného,než velký německý vlastenec...Nevidím jediný duvod,proč by v jednom státě nemohli žít vedle sebe lidé ruzných národností.Princip národního státu je už překonaný a nic dobrého nikdy nepřinesl...

2 15
možnosti
MK

Vlastenectví je něco jiného než nacionalismus. Nacionalismus je idealizace vlastního národa a stavění národa nad jiné. Naopak vlastenectví znamená lásku ke své zemi bez ohledu na národnost

16 0
možnosti
Foto

Největším škůdcem lidstava nejsou nemoci, ale filozofové. Zvláště někteří.

0 0
možnosti
MK

Filozofie není špatná, špatné je, když se někdo na základě filozofie snaží přetvářet společnost.

5 0
možnosti
Foto

Paní Leo, velmi krásně a přiléhavě jste popsala to, co se bohužel děje a čeho jsme svědky i účastníky.

Kdysi jsem se na jednom anonymním fóru mladých (většinou odhadem tak mezi 12 - 20 lety) pro zajímavost a ze zvědavosti na síti anketou zeptal, zda se považují více za Čechy nebo Evropany. Drtivá většina se cítila být Evropany.

Oikofobie už i mezi naší mládeží zaťala hluboce svůj spár (Češi? Fuj!!!! Nikdy!!!).

Proč se tak děje a "cui bono"?

Jsem z toho velmi smutný.

17 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik