Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Leo, mluvíte mi z duše, díky !R^R^R^

5 0
možnosti
TJ

Bohužel nedochází autorce, že jedna věc je otázka přijímání imigrantů a druhá hanobení druhých za cenu překrucování si historie. Včera mně pobavil pan Konvička argumentem, že v době Mohamedově křesťanství s otroctvím dávno skončilo, načež jiný nadšenec to umocnil úvahou, že Kristus otroctví odsuzoval a je lepším morálním vzorem navíc protikladným Mohamedovi. Nejsem jako pan Konvička vysokoškolsky vzdělán, ale stačí učivo dějepisu střední školy, aby mi bylo známo, že hlavním zdrojem příjmů Přemyslovců byl obchod s otroky a zákaz otroctví řeší až v době husitských válek encyklika papeže. Státy ruší otroctví až v 18. a 19. století. Afrika přišla o miliony lidí zotročených dávno po době Mohameda. Jsem nedaleko Růžového paloučku, odkud kvůli náboženské nesnášenlivosti musel z vlasti odejít Komenský. Vy by jste se však na exulanty jako byl Komenský dívala jako na necivilizované barbary, protože přece přichází ze země, kde husité vyplenily kostely, stejně jako dnes činí IS, navíc díky spanilým jízdám radikální husité vyrabovaly i okolní země, tak pozor na uprchlíky z této země. Nepochopíte, proč se nezřekne své víry, neřešíte, že jeho světonázor vychází z myšlenek Chelčického ne násilí šířeném Jednotou bratrskou, přece čte stejnou bibli jako vypalovači klášterů. Píšete, že lidskoprávní aktivisté se považují za lepší lidi a tím vyvolávají nesnášenlivost. Připomíná mi to štvavou kampaň nacistů proti židům, které taky odsuzovali z považování se za lepší lidi, protože se prohlašovali za národ vyvolený a navíc ukřižovali nám Krista, tak nahnat je do dobytčáků a pryč s nimi. A stejně jako u argumentace fašistů i u Vás je opak pravdou, to Vy se považujete za nadlidi, jak trefně píšete kolik to objevů, univerzit a vynálezů mají podlidé vyznávající islám na svědomí. Co na tom, že ti kulturní lidé německých univerzit si zvolili do čela Hitlera, u něhož pálení knih bylo to nejmenší a jiný kulturní lid Tolstého povolal do čela Stalina, jehož pohrobci jsou u nás 3. nejsilnější stranou.

4 4
možnosti
MP

R^R^ naprosto souhlasím

0 0
možnosti
DK

Je zvlastne, ze na rozne hluposti je ankiet ako safranu, ale na temu. Suhlasite s prilivom imigrantov do krajiny? Nic. Ani v CR a ani u nas.

Zacinam mat pocit, ze uz tu nemame demokraciu, kedze na hlas ludu sa pozera zvrchu.

4 1
možnosti
MN

"Různí lidskoprávní aktivisté tvrdí, že když lidé nadšeně nevítají uprchlíky, tak vlastně vytváří atmosféru nesnášenlivosti a strachu"

Kdo tohle tvrdí? Jmenujte aspoň jednoho.

"Musíme přijmout všechny imigranty, neboť jsme humanisté."

Kdo tohle kdy řekl? Máte nějaký zdroj? Odkaz? Kde jste ten výrok vzala?

"Problémy místního (původního) obyvatelstva, ať jsou jakkoliv tragické nás nezajímají."

Opět: kdo tohle kdy řekl? Kde jste na to přišla?

Proč polemizujete s výroky, které nikdo nikdy neřekl?

5 5
možnosti
MN

Tohle je přesně důvod, proč ten váš obskurní spolek nemá šanci uspět - zcela otevřeně lžete, vymýšlíte si a zase lžete. Na banální dotaz "Z jakého zdroje čerpáte?" nedokážete nikdy odpovědět.

Zvládnete akorát mínusovat, urážet, napadat - všichni vaši oponenti jsou automaticky sluníčkáři, islamofilové a vlastizrádci. Kdybyste šířili nenávist proti imigrantům, tak to ještě pochopim. Ale vy šíříte nenávist proti vlastním lidem - etnickým čechům, bezvěrcům. 

Ale to je marné vůbec psát - vám stačí stádo ovcí, které pod každý blog napíše "Skvělé, karma!" a o diskuzi nestojíte.

4 0
možnosti
Foto

Obvykle vam to politikareni jde lepe. Bez evidentnich berlicek a manipulaci .. Jenze co porad psat, kdyz to ma vyznit tak, jak je potreba, ze? .. Tak se neco prohlasi za fakt, neco, co jim zcela evidentne neni, a pak se proti tomu budeme v x radkach vymezovat ... bravo ... tak trochu jako soudruh Jakes 8-o ..... a jinak odpoved na vas recnicky nadpis je - ano, skutecne .. je to jejich hnaci motor a jedina moznost preziti

3 9
možnosti
MK

Bál jsem se, že v této diskusi nenajdu Polického. Zbytečně

0 1
možnosti
Foto

To já se nebál jestli se tu objevíte-u vás je to jistota;-D

0 0
možnosti
JN

Polický, Kohout... kolik těch magorů nám tady běhá a živíme je ze státního ?

5 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik