Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... MUSÍME ?!? ,- já vosobně nic z doporučovaného nemusím,- nejsu humanista, nejsu křesťan, tragédie národů mě nezajímají - resp. na nich nemám žádnej podíl, žádnou paniku ani nesnášenlivost nevyvolávám. Enem se řídím vlastním rozumem, tak jako 90 % národa,- na to nepotřebuju žádný petice, výzvy a manuály obskurních jedinců jak se máme chovat ..... na to už su hóóódně starej !!! R^

17 0
možnosti
Foto

Karma nejkarmovatejsi! :) 👍🏻👍🏻👍🏻

11 0
možnosti
KV

K28a38r28e85l 42V44o11v36e83s

19. 8. 2015 15:48

Já si jen říkám, kde byli naši vědci, třeba orientalisté, když NATO začalo šířit  "Arabské jaro " v zemích jako Tunisko, Egypt, Lybie, Sýrie i když bylo jasné, že do těch společností nelze zvenku implantovat naše bohulibé zvyklosti. Výsledek, zcela rozložený Blízký a Střední východ ? Komu to má prospět ? Nejkrutějším muslimským diktaturám v Saudské Arábii, Kataru, Bahrajnu, Ománu...?

25 2
možnosti
KV

K90a90r93e90l 57V87o85v84e98s

19. 8. 2015 16:03

Pane Polický je ten popis událostí nepravdivý ? Dejte pravdu !

5 1
možnosti
Foto

naprosto s Vámi souhlasím.

Ale, zúžit problém přistěhovalectví pouze na muslimy, jak to činí pan Konvička, to je nesmysl.

5 12
možnosti
JS

Jenže lidé nemají problém s přistěhovalectvím obecně. Lidé mají problém s imigranty, kteří přicházejí z muslimských zemí. Tito imigranti jsou totiž prokazatelně zdrojem naprosto specifických a fatálních problémů v jiných evropských zemích, takže se lze analogicky domnívat, že u nás to bude probíhat podobně.

31 0
možnosti
SB

Dnes souhlas nikoli ze 100%, nýbrž z 99% (viz má reakce na příspěvek pana Polického), avšak to jedno procento srážky nic nemění na věci, že se v pohodě vejdete do karmy. A proto jste ji ode mne dostala.

5 1
možnosti

Konvička, Konvička....není to ten, co podepsal Výzvu českých vědců, kteří varují před narůstajícím vlivem xenofobie a extremistických hnutí???;-D:-P

0 1
možnosti
LR

Klidně by ji podepsat mohl, protože jednak není xenofob a druhak obeccné fráze ve výzvě nejsou v rozporu s IVCRN/BPI

10 0
možnosti
Foto

1/ v Rakousku mají několikanásobn více než 40 000 uprcchlíků a je to menší země než my.

Nárůst kriminality ve Švédsku je dokola opakovaný nesmysl-jednak k žádnému radikálnímu nedošlo a hlavně je jí tam mnohem méně než jinde jako např. u nás.

2/ V drtivé většině řádově 99 a více procent jsou bezdomovci na ulici z vlastní vůle-nechtějí žádný řád. Důchodci mají u nás důchody, které jsou velmi solidní pokud řádně pracovali a plně postačují k uspokojování základních životních potřeb. Klokánky jsou soukromá organizace, která byla špatně řízena a zbankrotovala. Nic vám ale nebrání některé z těch skupin pomáhat.

každopádně ani jedna z těch skupin nemá žádnou souvislost s pomocí migrantům

3/To znamená, že chtějí aby stát pomohl migrantům, Je to srejně oprávněný požadavek jako když má stát použít své peníze na cokoliv jiného. Když mluvíte o těch nákladech tak ten kdo chce aby se zvýšil počet policistů... by je měl platit ze svého...Migranti k nám příjdou a´t se to někomu líbí nebo ne, náklady na ně budou vždy, jde jen o to jak se prostředky na migranty použijí-zda  na represi nebo zda na rozumný kompromis

4/Pokud máme zachovat sekulární stát nelze dělit lidi podle víry a nejde to ani podle platé ústavy a zákonů

5/Vy nechcete preventivní prohlídku, ale rovnou chemoterapii v době kdy nevíte jestli rakovinu máte.

Ale nejvíc jste "pobavila" s tím nálepkováním-to je právě vám extremistům (podle zprávy MV) i vám osobně zcela vlastní. každý kdo s vámi nesouhlasí je minimálně sluníčkář, pravdoláskař...

Růst nesnášenlivosti je proto, že ji lidí jako vy rozdmýchávají a snaží zneužít ke svým politickým cílůmRv

10 53
možnosti
LV

Ach jo, demagogie jako vždy...

28 2
možnosti
Foto

A teď ještě dodejte, kdo rozbombardoval Libyi a kompletně destabilizoval Blízký východ. Nebyl to náhodou ten holubičí a hodnotami prodchnutý Západ? Nesklízí teď zkrátka to, co zasel?

6 6
možnosti
LV

A vy jste k tomu rozbombardování dával mandát? Někdo se vás ptal? Nikoliv. A teď si vezměte, že ti, kteří to tam rozvrátili, na tom rýžují 2x. Nejprve když to tam rozvraceli (vojenský byznys), a teď taky, protože z přílivu uprchlíků budou mít zisky a všechno to zaplatí daňoví poplatníci... Jich se zvýšená kriminalita a násilí nedotkne a odnesou to běžní občané. Jestli chcete trpět kvůli elitám, tak si trpte, ale nenuťte do toho ostatní.

17 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik