Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Autorko, já si spíš myslím, že tito sluníčkáři ani žádné blízké, ve smyslu (citově) blízké lidi, kolem sebe nemají, proto také pracují ve sluníčkovských neziskovkách. Když jim něco odepřete, např. jim vemete dotovanou lopatičku nebo prohlásíte, že tahle kedlubna není hezká i když jim se líbí, atd, začnou se vztekat. Budou vás osočovat ze sobeckosti (dovolujete si mít vlastní názor) a pak vás budou častovat dětskými nadávkami, tedy slovy, jejichž význam ani neznají. To jsou lidé, kteří se zasekli, ale poněkud jinak než islamisté. Ne v historickém vývoji společnosti ale ve vývoji jedince. Proto mají tendenci za "uprchlíky" bojovat, teda odmyslíme-li si skutečnost, že tito lidé (stejně jako ti uprchlíci) ani nic jiného než "sloužit dobru" pod neziskovou organizací neumí. Normální člověk pomáhá lidem kolem sebe když ví, že je to potřeba, nepotřebuje k tomu dotovaný post.

7 3
možnosti
MP

předkládat rodinu jako vzor toho co chceme chránit je v Čechách přece pitomost. Nevím jek je to jinde, ale u nás rodina jako taková rozhodně nefunguje. Rozvodovost, počet dětí co i po třicíctce ždímají rodiče místo aby jim pomohli, spory o majetky, nutnost zařízení typu kloánek a podobný věci mluví za vše ;-(

2 1
možnosti
KV

Vy jste ale pesimista? Co vám kdo udělal? Bacali vás doma na zadeček? Bolelo to moc?

3 1
možnosti
Foto

Vážená paní, jasné,stručné,trefné.Za mě karma.Ač ateista,modlím se za Blanické rytíře,zatím marně.Zřejmě není zatím tak zle,zatím???

8 1
možnosti
KS

K83a78r81e70l 32S87a35r79d14a

29. 8. 2015 12:32

Naprosto trefné, karma! R^

2 0
možnosti
JK

Ako zvyčajne, perfektne vystihnuté...

2 0
možnosti
PP

;-D  Vymyslet si, podsunout, nasledne negovat a tim usvedcit. Dalsi genialni ukazka "kritickeho mysleni".

15 2
možnosti
IJ

To souhlasím, podsouvající "tak si je vemte domů" je docela dobře vymyšleno.

0 0
možnosti

J63o91s85e40f 82Š50p21e97r23l

27. 8. 2015 20:23

Já osobně bych rád, aby někdo navštívil původce výroku o povinném adoptování minimálně jednoho afričana  do každé české rodiny, zda již u sebe jako příkladný vzor má někoho ubytovaného. Pan Kohout jistě dovolí se u něho doma poohlédnout, když tak rád chce narušovat rodiny ostatních, tak ho nějaká kamera u něj doma nevytrhne.

5 0
možnosti
Foto

Leo, píšete dobře.Fandím Vám a souhlasím s Vámi.R^

6 0
možnosti
IJ

Fakt, že už v titulku je použito hanlivé označení skupiny lidí s jiným názorem, naznačuje, že blog nemá cenu číst. Takto prezentace názorů vypadat nemá.

4 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik