Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Proč by si je proboha musel někdo tahat do ložnice, vy zjevný logický paradoxe.

Nejde spíš o to, nabídnout lidem, které vyštval buď řezník Asad nebo fanatici z IS apod. šanci, zařídit si svůj nový život, svůj nový domov?

13 3
možnosti
MK

No tak jim ho nabídněte, ale za své. Schválně uvádíte tu o hodně menší skupinu běženců a k té větší, ekonomické se nevyjádříte?

3 1
možnosti
RS

Myslím si, že problém nebude pouze v tom, že by si sluničkáři měli vzít imigranty domů, stačilo by jen, aby si je nastěhovali třeba do Prahy 1 nebo někde poblíž ubytovny poslanců a případně do čtvrti těch movitějších.

5 2
možnosti
IB

I73v63o 90B75o59u75š98e

26. 8. 2015 19:35

Proč? Zřejmě ze stejného důvodu, proč vy nejdete potápět lodě plné uprchlíků blížící se ke břehům.

2 0
možnosti
JS

Paní Vojteková, jen prosím Vás nevsouvejte sluníčkům takovéhle nápady do hlavy. Jistě je mezi nimi mnoho, kteří by se rádi viděli v televizi jako zářný příklad lásky k (migrací) bližnímu.  Už jsme zde jednu takouvou viděli v Calais. A někteří se ani nepotřebují vidět v televizi. Oni věří. Znám typy sociálních pracovnic (dělal jsem pět let v past´áku pro nezletilé v Montrealu) které seriálně adoptují uliční kvítka jako důkaz, že s nimi nic špatného není. Že jimi adoptovaný dorost potom vykrádá domy a byty v jejich sousedství, je neodradí. Socprasnice vědí, že chování jejich protěží pouze obráží nenávist společnosti, která je znepravňuje a okrádá o lidskou důstojnost.

23 2
možnosti
PC

Děkuji pánům Robertu Oppenheimerovi a Fermimu za vytvoření léku na to svinstvo, které si říká "člověk".Vím, že když se likviduje rakovina je někdy lepší zničit všechno komplet a na vždy...no co se dá dělat....

0 0
možnosti
KK

Já to sem musím napsat, třeba mi někdo odpoví. PROČ ta pomýlená sluníčka neustále operují tím, že do Česka žádný z nelegálních imigrantů (a ani potenciálních azylantů) nechce? Co v tom je za logiku? To nás jako má uklidnit? Jako že bude hůř v Německu a nás se to nebude týkat? Nebo se tím uklidňují sami, že jako nebude hned zle? Chápe to někdo?

15 1
možnosti
MB

protože je to fakt. v Německu už dneska žije několik miliónů muslimských obyvatel a nemám pocit, že by Německo bylo nebezpečnou a zplundrovanou zemí.

4 8
možnosti
SB

Paní Vojteková, opět jste to napsala dobře, což je u Vás již tradicí.

16 7
možnosti
ZB

Kdo jsou ti sluníčkaři,to má být každý kdo nesouhlasí s Vaší demagogii a hysterií...ten kolovrátek,co tu píšete nemá cenu komentovat....

8 17
možnosti
GD

Je to obráceně, herr Bárta.

Xenofob je dle současných měřítek každý, kdo nesluníčkuje. V

11 1
možnosti
Foto

M94a61r88t54i92n 67Š83i39k

26. 8. 2015 18:45

Nemyslím si o vás, že jste xenofobka (i když podle vašich logických závěrů se tomu nebráníte, snad je to pro vás i přirozenost), nemyslím si o vás,že jste cokoliv podřadného, nebo naprostá lůza. Neřekl bych ani, že jste nesluníčkářka, antisluníčkářka nebo jakákoliv jiná primitivní nálepka. V logice vašeho uvažování (proč si neberou imigranty domů) bych se vás však rád zeptal, proč se vy, tak vyděšená z muslimů, islámu a imigrantů obecně, nejdete postavit osobně na hranice našeho státu a nevytlačujete ty strašlivé hordy vlastním tělem? Ta logika je přece úplně stejná a nezlobte se, taky naprosto blbá. Sluníčkáři imigranty domů, vy (ne-)sluníčkářka na hranice bránit vlast. Snad sama cítíte, že podobné výzvy jsou nic než ubohé. Až se uklidníte a přestanou s vámi mlátit emoce, možná se zamyslíte nad tím, že ČR je součástí vyspělého světa a mimo jiné to sebou přináší mezinárodní závazky a dodržování mezinárodních smluv a úmluv. Jako ženu by vás možná mohlo také zajímat, že mezi běženci ze Sýrie a Afghánistánu je i nemálo žen a dětí. Utíkají před 4 roky se vlekoucí a eskalující válkou. Postavte se na ty státní hranice a udělejte jim přednášku o tom, kdo je jaký xenofob, sluníčkář nebo jiný parchant. Je rozdíl stát jim tváří v tvář, nebo se děsit a pohoršovat nad kapučínkem v klidu a pohodlí klimatizované kanceláře. Nejde a nepůjde a jednoduchý problém, řešení budou bolestivá. Výkřiky o sluníčkářích a o tom, kdo si má koho vzít domů, jsou a budou úplně o ničem.

13 7
možnosti
LV

Ano, tyto ženy a děti, které shazují uprchlíci do moře, aby vyvolali lítost a dostali se na evropskou pevninu. To jsou ti praví pacifisté...

4 3
možnosti
MB

Od niekoho, kto nemá vlastné deti a pred rodičmi utiekol do iného štátu ako autorka, tie prirovnania o láske k rodine skutočne sedia Rv

4 7
možnosti

Na Béreše přesně platí citát z Foresta Gumpa: "Pro hlupáka každý hloupý" :-)

A dovolím si reagovat za vás, abych vám ušetřil práci: "Škvrna, vy ste hlúpý a frustrovaný, vaša psychologička je tiež hlúpá a frustrovaná a já sa kráľovsky bavím, len tak dialej" Spokojen? ;-D

3 3
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik