Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

A proč si domů nevezmete nějaké dítě z domova, proč si domů nevezmete nějakého důchodce či geriatrického pacienta z LDN? Starat se o znevýhodněné děti či nemohoucí je jistě i podle vás záslužná činnost. Podle vaší logiky se o vás lastně dá říct, že pokud tomu tak není, bojíte se dětí a stáří, no vždyť vy jste úplný misantrop!:-P

7 1
možnosti
LV

Jenže já nikomu nic nepřikazuji. Neříkám, jak by se měla chovat společnost, na rozdíl od sluníčkářů. Chápete ten rozdíl?

4 2
možnosti
Foto

Paní Leo, myslím si, že jste se tentokrát pustila na dost tenký led, protože zjevně sluníčkářům přisuzujete vlastnost (coby základní lidský aspekt, jak uvádíte), o které se obávám, že ji většinou ani nemají - tedy uvedenou lásku k rodině.

Pravý sluníčkář podle mě totiž vůbec nerozlišuje mezi vlastní rodinou a "příslušníky kmene Hula-Hula" (to jsem si pro názornost vymyslel). Pro pravého sluníčkáře jsou jeho děti (pokud je vůbec má) úplně stejně blízké, jako úplně cizí neznámé děti někde z Ugandy. Pro skutečného sluníčkáře jsme všichni lidé pravdy a lásky, a to bez jakékoli výjimky a rodina není pro něj vůbec podstatná. Dát kdykoli a v čemkoli přednost někomu z jeho rodiny, to by pro sluníčkáře nejspíš znamenalo opustit ideály pravého "sluníčkářství". :-) 

Zbývá tedy zodpovědět otázku, proč si sluníčkáři skutečně k sobě neberou imigranty. Myslím, že odpověď je celkem prostá - protože to jsou zbabělí pokrytci, kteří ze své vlastní pohodlnosti nikdy nedají ani píď.

9 6
možnosti
JK

To je možné, ale osobně nikoho takového neznám... Tak proč tedy označujete VŠECHNY oponenty bez rozdílu jako sluníčkáře?;-) Sám jste se právě projevil jako pokrytec.

4 1
možnosti
TJ

Jsem fascinována. Máte doma nějaké adoptované dítě? Nemáte? Ale ony potřebují vaši pomoc a vy jim osobně nepomáháte. Takže se jich bojíte. Dal ten myšlenkový veletoč hodně práce? Já jenom, že byla zbytečná...

10 2
možnosti
SB

Paní Vojteková si však nehraje na člověka, který donekonečna hlásá nutnost adoptovat děti. V tom je ten rozdílů. SLuníčkář totiž navenek nutnost přijímání uprchlíků hlásá, ale sám nejde příkladem. Paní Vojteková nutnost adoptovat děti nehlásá, a tudíž nemůže být nařčena z pokrytectví, pokud dosud žádné neadoptovala.

8 0
možnosti
JK

Osobně jsem zastáncem ochrany imigrantů. Domů bych si žádné nevzal, možná děti, přechodně... Ale stejně tak bych si domů nevzal žádného cizího občana ČR. Vás konkrétně ani náhodou, protože jste mi nesympatická. Ovšem nebráním se tomu vybraným uprchlíkům pomoci. Finančním příspěvkem, ošacením, hračkami pro děti. Nakonec dělám to celou věčnost, takže se nic nemění.:-) Nikoliv osobně, ale přes stoprocentně fungující organizaci. Takže opravdu jsem xenofob?;-)

12 4
možnosti
MB

Panebože, to jste opravdu tak hloupá? Už Vám někdo vysvětlil, jak funguje azylové zákony v rámci ČR popř. celé EU... už jste někdy slyšela o dohodách Dublin I. - III.? A už jste zaregistrovala, že žádný (skoro žádný) migrant nechce v ČR zůstat? 

A označit někoho, kdo si nenastěhuje (i když ani nemůže) běžence k sobě domů za xenofoba je něco naprosto neuvěřitelného... Takový nesmyslný a nelogický žvást, aby člověk pohledal... víte vůbec, kdo to je xenofob? 

Já vám odpovím: jste to Vy, drahá autorko. 

A nepřestává mě fascinovat ta bohorovnost s jakou odsuzujete jiné lidi, cizince... Kdo jste, že hodnotíte životní situaci jiných lidí? Kdo jste, že dehonestujete a zcela nemorálně útočíte na jiné lidi? Kdo jste, vy správná Češko?

12 9
možnosti
AS

A55d14a61m 25S82t51a79v30a

26. 8. 2015 18:13

Copak Michael Kocáb  nemá doma nějaké Romy?

2 1
možnosti
LN

..kdysi se holedbal...že klidně bude tejden bydlet v chánově....ale pokud vím...nakonec se tato taškařice jaksi nekonala....

3 0
možnosti
JN

J11i74ř51í 78N41o51s52e95k

26. 8. 2015 18:00

To zas bude argumentů proti. Mě konkrétně by zajímal důvod pana Polického, proč si pár svalnatých nebohých vzdělanců nenastěhuje k vnoučatům. Jistě by se obohatili, drobečkové.

Karma, Leo!!

20 1
možnosti

tahle xenofobní rasistka Vojteková ani netuší, že imigranti většinou nepotřebují u někoho bydlet. Stačí jim povolení k pobytu, nějaká práce a zbytek už si vyřeší sami.

Nakonec takto se u nás živí a pracuje (a paltí daně) už asi 430 tisíc cizinců (neboli imigrantů), kteří u nás získali trvalý nebo přechodný pobyt.

1 10
možnosti
LN

..kolik z těch (vámi uvedených) začleněných imigrantů není ze slovenska či ukrajiny..????...a naopak..kolik jich je z afgánistánu, sýrie, iráku, palestiny...???

3 0
možnosti
PF

P10a10v87e32l 60F46o86r98t

26. 8. 2015 17:56

Perfekt Leo...R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik