Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Citát z článku: ..." politici (z kontextu vyplývá, že se jedná zejména o politiky Francie, Itálie a Německa - pozn. J.P.), kteří nejdříve svou hloupou, neodpovědnou a dnes už sebevražednou a destrukční politikou vytvořili uprchlickou krizi v Afgánistánu, Iráku, Sýrii, Libyi, rovníkové Africe..." To je mimořádně drzé, demagogické a hlavně lživé tvrzení.

0 13
možnosti
Foto

ne tak docela.

Všichni věděli, žže se Afrika dá do pohybu, jakmile Kaddafi přestane ovládat Libyi, jenže osobní ješitnost jim nedovolila brát na to zřetel

11 0
možnosti
PD

P63a72v71e18l 18D70u55d92r

2. 9. 2015 19:41

Přesně toto je i v evangeliu:" miluj svého bližního jako sebe sama" Tedy ne všechny lidi bez rozdílu. Protože nastanou situace, kdy nesmíme spolupracovat se zlem, ale bránit sebe i své blízké.

7 3
možnosti
TZ

Souhlas. Jenom nejsem přesvědčen, že vše popsané se děje z ušlechtilé nevědomosti. Naopak si myslím, že lidé, kteří mají v rukou otěže, jednají na základě důkladné monitorace a předpokladů světového vývoje. Jednají nelítostně pragmaticky, pro udržení své dominance jsou schopni vytvořit armády organizací na klamání a manipulování lidí, pro udržení či zvýšení zisků jsou schopni zničit celé národy, celý kontinent.

11 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že takoví Syřané by jistě rádi chránili své rodiny. Ovšem oni, na rozdíl do nás, tak nějak nemají čím.

5 4
možnosti
Foto

na rozdíl od nás?

Vy máte doma kalašnikov?

2 1
možnosti
MO

A o tom to je. Naše hodnoty a hodnoty sluníčkářů jsou naprosto odlišné. Pro ně hodnoty jako rodina, vlast a západní civilizace nic neznamenají.

10 3
možnosti
LV

Ano, mnozí to dělají z čiré sebenenávisti a etnomasochismu. Doporučuji toto zajímavé video: https://www.youtube.com/watch?v=jb99jFFN3pU

3 2
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik