Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P31e57t19r 65D82o59b90r33ý

14. 9. 2015 12:07

Kdyby Němcům už pořádně netekla voda do zadku, nikdy by tohle neudělali. Je vidět, že mama Merkel nejdříve pozve všechny potřebné a za pár dní zjistí, že je to naprosto nezvládnutelné. Už je musí strkat i do bývalého koncentráku.

http://www.ta3.com/clanok/1069171/nemci-umiestnili-utecencov-do-byvaleho-koncentracneho-tabora.html

2 0
možnosti
MN

Zpupnost evropských lídrů nezná mezí. Oni si opravdu ve své arogantní hlouposti a pýše neuvědomují, o co jde? Asi ne, myslí, že mohou všechno.  Ale až se ucho utrhne...  Vám karma R^

11 0
možnosti
JN

J66i53ř20í 73N93o72s47e27k

14. 9. 2015 12:02

No dobře, ale pokud nás přehlasují, existuje ještě jiná možnost než držet hubu a otevřenou náruč vstříc obohacovačům?

1 0
možnosti
LV

Tak udělat to, co Německo. Prostě zavřít hranice. Snad nejsme občany druhé kategorie a můžeme dělat to, co jiné státy...

11 0
možnosti
MK

R^ Dobré, argumenty podložené srovnání.R^

4 2
možnosti
Foto

Vy abyste neritolezl ;-D ... asi vam ty argumenty predvedla autorka nekde mimo ? Zde zadny neni, jen obvykle pokroucena prohlaseni, ze neco je tak, jak autorka tvrdi .. vlastne jeji standard :-/

0 2
možnosti
Foto

Teprve až nyní nastane ten hrozný zmatek, kdy uprchlíci nebudou moci jít tam, kam samozřejmě zcela volně jít stále chtějí a budou muset zůstat tam, kde vůbec být nechtějí. Až uvidí (a brzy nikoliv pouze jen maďarskou armádu se samopaly a psy), budou v rozporu s tím, co jim o svobodě pohybu v Evropě naslibovali převaděči, docela hodně zděšeni!!

6 0
možnosti
JC

Mně by vůbec nevadilo, že Němci zavřeli své hranice. Kdyby ovšem před tím nepozvali do Evropy celý Přední východ a severní Afriku.

Co my s jejich hosty?

18 0
možnosti
AD

Ano, idea evropské spolupráce se mění v evropský diktát... :-)

Ode mě karma.

12 1
možnosti
AD

Omlouvám se za nevhodný emotikon.

0 0
možnosti
Foto

Pěkné, paní Leo!

V Mnichově se pánové vůdci Evropy tvářili, že zachraňují mír a co to bude koho stát, to je nazajímalo. Dnes se "Dáma" a pánové vůdci Evropy tváří a budou tvářit, že zachraňují jakési Evropské ideály a tradice založené na "lidskosti a humanitě" a co to bude pro Evropu znamenat a koho stát, to je nezajímá.

Místo v dějinách již mají tito současní vůdci Evropy jisté a zajisté jednou budou hodnoceni a stanou po boku těch největších zločineckých veličin. Ovšem správná otázka je (a tady bych si dovolil závěr Vašeho článku trochu poupravit) - "Až bude mít problémy s uprchlíky celá Evropa, co si pak na paní Merkelové a panu Junckerovi vezmeme!?".

29 0
možnosti
LV

Evropské elity se mýlily před 1. sv. válkou, před 2. sv. válkou, mýlily se před nástupem komunismu, taky se pletly v případě Arabského jara. Další jejich omyl už nemusí Evropa vydržet. Nechápu, že se ještě najdou lidé, kteří jim dávají za pravdu. A děkuji :-)

15 0
možnosti
SB

Karma jako vždy.

Ovšem my dva, tedy Vy a já, a řada jiných lidí podobného názoru, budeme mít alespoň čisté svědomí v tom, že si budeme moci říci, že když byl ještě čas na rozumná opatření, tak jsme alespoň v rámci svých velice omezených možností řadového občana dělali všechno možné pro to, aby k této tragedii nedošlo. Alespoň v rámci webových diskusí jsme burcovali, co to jen bylo možné, totéž při hovorech s přáteli, navíc já jsem nikdy nevolil nějakou sluníčkářskou stranu spojenou s Havlem, Schwarzenbergem nebo Halíkem, ba ani v rámci jediných všelidových prezidentských voleb jsem nevolil ani v prvním, ani v druhém kole nějakého sluníčkáře. A já osobně i v roce 2003 jsem hlasoval proti vstupu do EU, na což jsem sám před sebou hrdý nejvíce, protože dnes už tu pravdu vidí většina, takže to není žádný kumšt, ale tehdy to byla menšina lidí, takže kumšt to byl větší, ale já jsem to zvládl již tehdy.

Za čisté svědomí si člověk nic nekoupí, ale přeci jenom ho u srdce hřát může.

12 0
možnosti
Foto

Čisté svědomí je málo, i když základ, ale bude to chtít i něco obětovat. Bez obětí není zřetelný posun, jen parodie na změnu. Viz "samet" jako poslední poučení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik