Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pani Vojtekova uplne s Vama souhlasim... Nemecko nejen ze zacalo dve svetove valky, predtym jeste Nemci (Frankove) znicili Svatoplukovou risi a zotrocili a ponemcili Slovany... a ted po ctvrte pozyvaji Muslimy do Evropy... Tady by pomolo jedine: udelat referendum v krajinach V4 o imigraci ilegalnych muslimu bez dokladu, a taky vystoupeni z EU protoze nedodrzuje dohody, smlouvy, nechrani hranice Shengenu atd.. je nefunkcni... Regulovat zakriveni okurek si muze CZ udelat samo na to nepotrebuje EU. Pak podat zadost o vystoupeni z EU... podobne jako Recko vysachovalo EU... Merkelova a podobni by tym padem dostali sach-mat... a museli by hodit zpatecku... anebo krajiny V4 vystoupit z takoveho svazku ktery je sebevrazedny...

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

3 0
možnosti

Zdání klame. Jsem Čech, Evropan a kvóty chci! Alespoň takto v zahraničí vyznívá politika České Republiky. Pokud ne, zlobme se pouze sami na sebe za neuváženou volbu, kdy jsme naslouchali slibům a přehlížely činy.

Jak jinak si vysvětlit že, předminulý měsíc podpořila kvóty pro ilegální imigranty většina českých vládních europoslanců, když se o nich hlasovalo v Evropském parlamentu. PRO kvóty hlasovali všichni europoslanci ČSSD Keller, Poc, Poche, Sehnalová, všichni europoslanci KDU-ČSL Šojdrová, Svoboda, Zdechovský, všichni europoslanci TOP09 Niedermayer, Štětina a Polčák. Komunisti neměli odvahu hlasovat proti, takže se pouze zdrželi - Konečná, Maštálka, Ransdorf. Odvahu hlasovat proti kvótám neměl ani Mach ze Svobodných ani Pospíšil z TOP09, takže se také pouze zdrželi.

1 3
možnosti

Politická korektnost bere svobodu.

2 0
možnosti

Evropa je na dobré cestě podobat se blízkému východu.

0 0
možnosti

ne podobat se ale zmeni na blizky vychod...

Please, rozsirujte dal, at lidi vidi a vedi jake  podvody se dejou s emigrantama, většina  novin to taji >>

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

0 0
možnosti

Tak by mě zajímalo, pokud se mýlíte a Německo za dva dny opět od kontrol ustoupí (hranice neuzavřelo, provádí pouze kontroly!!!), zda se zde veřejně omluvíte za výrok, který jste vložila německé kancléřce do úst a který ona nikdy nevyslovila. Odpovím za vás. Neomluvíte. Ale sémě je zaseto. Máte mnoho příznivců, šíříte zde svoji propagandu, ale nechápu - co tím sledujete.

3 14
možnosti

To se vždy ukáže před volbama. Já pokud mi nesetříhaný projev nepřeloží dva neznající se překladatelé či nějak podobně, nemohu 100ˇ% věřit našim, médiím, protože vím jak ulhaně překládali z kontextu vytržené projevy Fidela Castra. Realita pak pro mě byla rozčarováním.

0 0
možnosti

W59a22l15t60e26r 29L58i27b26l

14. 9. 2015 13:06

Ani lidi nevite jak jsem rad ze ziju na druhem konci zemekoule. My jsme zatim unikli Evropskym machinacim bez velke uhony, ikdyz tu nejaky tlak je, ale vetsinou od mistnich levicaku. Nastesti jich tu tolik nemame.

5 0
možnosti

Píšete "Nenechme se zatáhnout do 3. katastrofy...". Obávám se, že už dávno zataženi jsme. Islámské bojůvky již byly ve střední Evropě založeny a to prvními uprchlíky před lety, s dnešními nájezdníky přišly posily. Bod obratu byl překročen, uzavření hranic dnes, už neřeší budoucnost.

6 0
možnosti
Foto

Vy a ten váš spolek celou dobu voláte po tom aby jsme "uzavřeli naše hranice" a když to udělá někdo jiný mluvíte o diktátu?

Navíc "uzavření" Německých hranic spočívá v tom, že budou dodržovat Dublinské dohody tak jak po tom i vy voláte-ty kdo příjdou bez povolení zadrží a vyhostí do země ze které přišli.

Od Německa je to naprosto logický krok po tom co ČR, Polsko a SR odmítají převzít svůj díl odpovědnosti za pomoc uprchlíkům

3 29
možnosti
Foto

V tom máte pravdu: je to jediný logický krok, jak ty vzpurné státy donutit jednat. Zavalit je masou vrácený migrantů. Pak povolí. A jestli tomuto tleskáte, tak jdete proti zájmu naší společnosti.

23 1
možnosti

Už jsem to dnes napsala u Větvy: hořkosmutnopravdivé...... [>-]R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik