Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Hlas z EU nyní bude:  Nesmíme si navzájem zatajovat, že najdeme-li dobré řešení, bude pro normalizaci zapotřebí času. Nikdo si nesmí dělat iluze, že se vše okamžitě srovná. Ale pokud najdeme správné řešení, pak po jisté době nám každý den přinese úspěch, začnou věcná jednání, kontakty, opadne opojení, propaganda a ideologie začnou normálně fungovat. A český lid půjde dále v linii multikulturní Evropy. Jsme ochotni naslouchat. Nic nediktujeme, hledejme společně nějakou variantu. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Zdravím a karma!

11 1
možnosti
LV

Taky zdravím a děkuji :-)

0 0
možnosti
JS

Souhlas a karma R^

Přidávám odkaz na petici za referendum o vystoupení z EU, prosím podepisujte a šiřte, než bude pozdě!

http://narodnidemokracie.cz/wp-content/uploads/2015/07/petice_celek.pdf

4 0
možnosti
VK

Tak si vystupte, ale sama. Sami jsme se rozhodli. Máme zastupitelskou demokracii a volby do evropského parlamentu, takže jsme za to, čím EU je i přímo zodpovědní. Je signifikantní, že někdejší podporovatelé Putina v ukrajinském konfliktu podjebují při každé příležitosti proti EU.

5 21
možnosti

věřím tomu, že jestli nám sem Němci násilím narvou tisíce muslimů, kteří budou žít na sociálních dávkách (viz integrace přistěhovalců ve Švýcarsku z muslimských zemí a Afriy, kde po 7 letech žije 75-98 % na dávkách) a zvednou tak kriminalitu, tak příští demokraticky zvolená vláda bude muset respektovat vůli většiny a z EU odejít.

Navíc kecáte s těmi podporovateli Putina - on je zcela stejný diktátor jako vedení EU - jen to dělá poněkud jinak, takže alespoń trochu myslící člověk má strach z obou

11 1
možnosti
Foto

....a pak se teprve staneme ekonomickými tigry celé Evropy....se zpožděním, že jsme tam vůbec lezli, mohlo to být mnohem dřív.

3 1
možnosti
JS

To by byla chyba, EU byl dobrý projek, dokud ho nezničili socialisti všech zemí spojte se. Naopak je třeba v EU setrvat a začít bořit všechny tyto socialistické nesmysly. A je to na voličích celé Evropy.

4 3
možnosti

Hmm... takže EU zase může za to, že jsme papežštější než papež a chceme zrušit zvláštní školy (ve skutečnosti, abychom byli přesní, základní školy praktické, respektive dokonce ani ne ty školy, ale jejich školní vzdělávací program), ačkoliv toto řešení nám nikdo neukládá? Ale jasně, vnější nepřítel je dobrý nepřítel.Rv

6 3
možnosti
LV

Ano, byla to EU a její organizace, které nás za tohle kritizují. Je to EU, která nám na takové projekty posílá peníze, tím vlastně korumpuje a deformuje. Takže je to chyba EU.

9 1
možnosti
SB

Ani jsem Váš článek nečetl. Se zájmem si ho přečtu zítra, ale dnes nemám náladu ani na Bedřicha Smetanu, ani na Leu Vojtekovou, prostě na nic.

Karmu jsem Vám však dal, protože Vy jste taková záruka kvality, že předem vím, že budu souhlasit. Tak vysoká je moje důvěra směrem k Vám.

10 1
možnosti
SB

A všimněte si, jak jsem Vás vysoko zařadil. Všimněte si, čí jméno jsem vedle toho vašeho napsal. Mohla byste chtít větší poklonu?

2 1
možnosti
ZB

Pro bylo mimo jiné Bulharsko,Slovinsko,Chorvatsko,Polsko a všechny pobaltské státy.To není žádné Západ.Vystoupení z EU by pro nás bylo ekonomickou sebevraždou,nebo se máme dát do spolku s nejchudšími státy Evropy a vytvořit RumunskoUhersko....;-)

3 9
možnosti
SB

Nevím, zda by to bylo ekonomickou sebevraždou, ale já osobně mám jen jednu důstojnost a tu za třicet stříbrných neprodám. Jsem ochoten jako Čech si utáhnout opasek a nést důsledky vystoupení, ale jak jsem psal: hrdost a důstojnost mám jen jednu. Jak tu svou osobní, tak i tu národní jako příslušník lidu českého.

15 2
možnosti
RJ

R53a81d97e34k 89J41a93r68o54š

22. 9. 2015 19:29

Současná koalice to, želbohu, asi nezařídí. Napřed je nutno vyhrát příští volby. Hádám, že hlas pro ODS, Svobodné či (byť s nimi příliš nesouhlasím) Úsvit bude tím pravým protiEUmáckým řešením.

6 0
možnosti
JK

No tak určitěěěěě.;-D

0 3
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik