Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za mě taky karma R^

2 0
možnosti
Foto

Mám čím dál neodbytnější pocit, že Západní Evropě už není pomoci, protože tam o tyto "úžasnosti" oni již v zásadě "obohaceni" jsou, tolerují je a dnes se tam již jen hledají právní cesty nikoli k nápravě, ale naopak - jak vše nějak legalizovat. 

Nám nezbývá než doufat, že naše cesta bude přece jen trochu jiná a že si uchováme více zdravého rozumu a něco takového u nás nepřipustíme. Stále máme jedinečnou šanci stát se v budoucnu jednou z možných cílových zemí masové imigrace mnohých původních obyvatel kulturně i společensky zničené Západní Evropy k nám. Ale čas tady hraje proti nám a ta šance se bohužel stále zmenšuje.

4 0
možnosti
Foto

Když už stavíte blog na článku v Týdnu bylo by dobré si jej i přečíst.

cituji:

"Zatím jsou sňatky s dětmi za určitých podmínek v Holandsku přípustné. Například tehdy, když je svazek zaregistrován ze zákona v zemi původu."

Tedy se tam nejedná o nic nelegálního a nikdo nestrká hlavu do písku před odpoeným zločinem. Ostatně hranice 15 let pro legální sex není dogma a řádově minimálně 1/3 lidí a světě má tu hranici jak právně tak morálně posunutou níže. ostatně i v křes´tanství a judaismu byly sňatky 13 letých běžné (a někde jsou dodnes).

Píšete, že ve velkém dovážejí ty dětské nevěsty, ale v článku je toto:

"Ke zmíněným nejméně 34 dětským nevěstám ze Sýrie, které o azyl požádaly loni, je nutné připočíst 22 dalších, jež jsou za manželem žijícím v Nizozemí na cestě. Jsou mezi nimi dvě dívky ve věku pouhých 13 let a další dvě ve věku 14 let, cituje televize RTL Noord z interního dokumentu Služby pro imigraci a naturalizaci (IND)."

Tedy z toho docela zřejmě vyplývá, že za "dětské nevěsty" jsou považovány všechny nezletilé-tedy i ve věku 15 a více let, které mohou uzavřít manželství i u nás-a v jejich případě se tedy nejedná o nic co by u nás dávno nebylo.

Obě citace z http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/poslanci-v-soku-migranti-privazeji-ve-velkem-detske-nevesty_357495.html

1 24
možnosti
LV

Vy se už ve svém zoufalství nestydíte obhajovat ani pedofilii. Nebo vám to imponuje?

29 3
možnosti
Foto

Ode mě karma, ale musím opravit jeden formální nedostatek. 

Pedofilie,  stejně jako třeba homosexualita nejsou trestné.

Trestným činem. je pak obvykle trestný čin pohlavního zneužití.

Je to podobné, jako když někdo miluje vysokou rychlost. To samozřejmě trestné není, trestána je až jízda nepovolenou rychlostí.

10 0
možnosti
JK

Formální nedostatek?;-D

0 0
možnosti
PB

...... áááá, tak voni v tem Bruselu pamatujou na všechno a samotná Belgie si to pečlivě nacvičila v polivně 90. let - viz. aféra Marc Dutroux aspol. ,- právě aby z teho nebyli v šoku tak v tem vyškolil pár úředníků, učitelů, regionálních politků, policejních důstojníků atd. ,- zkrátka až to přinde do země v rámci multikulti, aby z teho nebyla státní správa zbytečně vydřená V!  R^

6 1
možnosti
PK

P97e60t28r 73K90ř33í59ž

2. 10. 2015 8:09

Trapný pokus. Rozdíl mezi aférou Dutroux a konáním muslimských imigrantů spočívá v tom, že podstatou zmíněné aféry bylo utajované konání úchylných jedinců. Odporný trestný čin, jehož aktéři se vzájemně kryli i využitím svých funkcí. Muslimové však toto činí, aniž by pociťovali nutnost se za své konání alespoň stydět. Vždyť tak přece činil i jejich Prorok (jak dokazují jeho životopisy). Tím je pro ně sex s dětmi školního věku (pro nás sexuální zneužívání dětí) zcela v pořádku. Dokonce je v muslimských zemích (alespoň v některých - např. v Iránu) legální vzít si 9 letou... Pokud však nějaký evropský stát mlčky trpí takovou zvrácenost, nemá právo nazývat se evropským. Zaplaťbůh za ČR. Kdyby toto bylo zjištěno u nás, naši policisté by dotyčného za velmi nešetrného použití "donucovacích prostředků" umístili do vazby a pachatel by nakonec skončil za mřížemi.

4 0
možnosti
PP

Bohužel (v tomto případě) žijeme v demokracii a pokud je demokracie v něčem hodně bídná, tak v ochraně sebe sama. A tak svoláváme summit premiérů, který se dohodne jen na tom, že za měsíc se svolá summit ministrů zahraničí, který má opět jen jedno usnesení, že za měsíc svoláme summit ministrů vnitra. Řecko a Itálie rozkradly miliardy eur na zabezpečení hranic EU, aniž by byť jen hnuli prstem. Maďaři jsou špatní, protože plnili to, co mají - ochranu EU a italský ropný a energetický koncern ENI počítá miliardy vydělané díky tomu, že Itálie, Francie, VB a USA rozbombardovali Libyi a zabili Kadáfího.

No nic přátelé, zvykejte si, Evropa je ve smrtelné křeči - začala válka a ona si pouští den co den desetitisíce nepřátel do svého vnitrozemí. Kdysi jsme nadávali na RVHP, bohužel EU je 100x horší. EU je dnes ve stavu, kdy mozek (Brusel) je mrtvý, ale tělo se snaží žít. Upřímně kašlu na Schengen, kašlu na volný pohyb osob a zboží, kašlu na dotace - pokud mi stát a potažmo i těch desetitísíce zasr.nejch byrokratů za naše daně není schopna zajistit bezpečnost mou a mé rodiny, pak vše ostatní nemá žádný význam.

24 1
možnosti
PK

Soudruzi poslanci v Nizozemí jsou v šoku, protože neovládají Doublethink. Udržet v mysli dvě protikladná přesvědčení a současně obě akceptovat. V tomto případě 1)pedofilie je nezákonná a špatná a 2)multikulturní obohacení islámem je vrcholem blaha.

Takže chyba je jenom a pouze na straně těch poslanců. Měli by na sobě zapracovat.:-)

14 1
možnosti
ZB

"...a dopouští se tak pedofilie, tedy trestného činu....". Jen vecne: od kdy je pedofilie trestnym cinem? Mozna v cizine; u nas a zjevne v EU, ne.

5 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik