Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O43t92t88o 71Č58e84r63n72ý

29. 10. 2015 13:30

On snad někdo fakt musí dětem názorně ukazovat, jak vypadá ten pytel? Jsou ty děti tak hloupé?! A je to vůbec tak důležité? Těch fotek a živých obrázků je až až, stačí si pustit internet. Viděly to určitě mnohokrát. To svědčí jen o tom, že ona paní učitelka se projevila nad míru nutnosti. A ta druhá v tom jen pokračovala a ještě hloupěji. Těm dětem stačí říci, tak co děti, zkusíme si to? A ti jsou pro každou hloupost, jen když si zpestří hodinu. A to obě vědí velmi dobře, pedagožky jedny.

Hloupá argumentace jednoho z pisálků ohledně nacismu a pod., je ze stejné stáje. On ten nacismus, případně "komunismus" v praxi, byl okamžitě obklopen ohrádkou, aby se nákaza nešířila a nakonec byl udolán. Hlavně tyto nákazy od samého počátku co se projevily in natura, byly nazývány správnými jmény. A zase jen podobní "osvícenci", a zrovna novináři, si nacházeli spoustu důvodů, aby vysvětlili, že všechny ty příšernosti jsou nutné, protože nás čekají světlé zítřky. Akorát těch 12 panen, o těch se nemluvilo.

10 0
možnosti
MT

Cituji vás: "Hloupá argumentace jednoho z pisálků ohledně nacismu a pod., je ze stejné stáje. On ten nacismus, případně "komunismus" v praxi, byl okamžitě obklopen ohrádkou, aby se nákaza nešířila a nakonec byl udolán. Hlavně tyto nákazy od samého počátku co se projevily in natura, byly nazývány správnými jmény."

Tohle jste nemyslel vážně, že ne...8-o

3 0
možnosti
JS

Ve Vašem článku jsou naprosto srozumitelné a jasné argumenty.

Dovolil bych si jen dodat jeden detail:

Učitelka na dotaz, jaký má vztah k islámu odpověděla: "Neutrální". To je nesmysl. Neutrální jsou možná tak kameny, ale nikoli lidé – a platí to zvláště, pokud se to týká islámu. Neutrálním ve vztahu k islámu může být možná ještě nějaký naprostý ignorant. Předpokládám, že ta učitelka není ani kamenem ani ignorantkou, takže o svém vztahu k islámu těžko mluví úplnou pravdu. A to je to podstatné. Nakonec se vždycky ukáže, že ten, kdo se snaží tvářit neutrálně (nemastně-neslaně), nakonec má názor zcela konkrétní. A právě proto je pro mne ta učitelka zcela nevěrohodná.

11 1
možnosti
VP

Přesně, navíc svým kritikům nadává do nenávistných rasistů a xenofobů.

7 1
možnosti
RB

Karma Leo. Ten Mareček mě zdvihl ze židle víc než souška pančitelka.

7 0
možnosti
ZV

Z11u59z44a40n36a 32V64a32s33s

29. 10. 2015 13:25

Pani Vojteková, výborné! Práve toto vytočilo aj mňa, že Venca z Pohranova má názor na islám. On by pán redaktor možno radšej takých, ktorí názor nemajú. Nevzdelané, tupé stádo bez názoru, slobody a myslenia sa ľahko oblbuje.

20 1
možnosti

Výborně napsáno, paní Vojteková. Naprosto objektivní. R^

13 0
možnosti
JH

Pěkná odpověď těm elitářům...

7 0
možnosti
Foto

Jako vždy - pěkný a argumentačně přesný článek. R^

Tady ve východní Evropě máme oproti Západu jednu velkou výhodu. Mnozí si ještě pamatují komunistickou propagandu v médiích, soudruha Kojzara v televizi, styl zpravodajství a komentářů, kdy nám bylo podsouváno, co si máme o čem myslet, jak máme co chápat, co je správné a co je zavržení hodné. Opak byl pravdou v drtivé většině případů, účel světil prostředky a vlastní názor (natož odlišný!) se nepřipouštěl - to byli "škůdci a blázni".

Bingo - je 25 let po sametovce a je to tu zase to samé! Agresivní propagandistický multikulturalismus a pravda a láska se "srpem a kladivem" - a namísto "škůdců a bláznů" tady máme "xenofoby, islamofoby, nácky a rasisty".

A mládež nová - mládež Kohoutova tady pobíhá a řádí také úplně stejně ..... :-(Rv

29 1
možnosti
SB

Dostala jste ode mne karmu, jako ostatně vždy.

13 0
možnosti
DV

D63a75v80i53d 83V35l18k

29. 10. 2015 13:10

Přirovnávat muslimy k SS může jen opravdu zapálený podivín. Dál to nemá smysl číst. Zajímalo by mne kolik jste těch muslimů za svůj život opravdu potkala ? Jinak Vaše míra nenávisti vůči náboženskému přesvědčení asi 1 miliardy lidí na planetě je z Vašich blogů evidentní. Chtělo by to trochu méně zaslepenosti, populismu a více rozumu ve Vašem věku. Ale zase by jste na tom nenasekala tu Karmu že?

9 29
možnosti
JM

Tohle je ten nejhloupější argument z dílny sluníček - kolik jste v životě opravdu potkal muslimů? Opravdu asi žádného. Rovněž jsem nikdy neokusil smaženici z muchomůrky zelené a pevně věřím, že by to bylo asi poslední jídlo v mém životě.

27 2
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik