Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

nashledanou v lepších časech

4 0
možnosti
VK

Hm - takže jste tedy uvolnila prostor Polickému a podobným podivným organickým entitám... no však už jásají... :-/

3 0
možnosti
AF

Škoda že odcházíte! Bude se mi po vás stýskat. 

Ačkoliv jsem vždy považovala vaše blogy za jednu z největších názorových žump na iDnes, bylo vždy poučné je číst. Poučné proto, že by nemělo být zapomenuto, že vedle nás existují lidé jako vy s extrémními, až fašistickými názory. Zapomenutí by mohlo vést k situaci v Německu v roce 1933, kdy se právě ignorancí a přehlížením dostal k moci nacismus.

3 15
možnosti
Foto

Ten plus je překlep, Leo.V

2 0
možnosti
RS

Paní, jděte z iDnes pryč. Uděláte nejlíp. Takové bláboly co píšete, aniž si něco ověříte..a ještě se vnucujete nechutným nadpisem podobně smýšlejícími lidem. Za něj se přeci můžete vy i iDnes vystavit trestnímu stíhání dle nového občanského zákoníku.To za to nikomu nestojí! Běžte si někam na svůj blog a aspoň se to tu pročstí od podobných křiklounů.Ale dejte bacha,i to je veřejný prostor internetu a jste odpovedna za to,co šíříte..Abyste pak na pokuty měla dost peněz...Roza[>-]

0 19
možnosti
VK

Paní Sosnová - s takovými jako vy si to tu tedy "užijeme"... :-P

5 0
možnosti
Foto

J10a39n39a 98M39a21j65o40v51á

31. 10. 2015 0:04

Tak uvidíme, jak dlouhé bude v tomto případě to "nekonečno" :-)

0 1
možnosti

Však já jsem taky vyjádřil naději, že se Lea vrátí :-)

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že je to zbytečné bouchání do stolu.

Admini mají na věc jiný názor než Vy a pokud jiný názor neunesete, tak je to hodně špatně.

Musím vyjímečně souhlasit s názorem Martina Kavky.

2 1
možnosti
MK

Zbytečný blog. Tahle reakce je reakcí nevyspělosti. Idnes je hostitel, platí zde jeho pravidla. Je Leo nepochopitelné, že tohle nechcete akceptovat, když v každém druhém článku tohle chcete po muslimech a imigrantech, aby oni respektovali pravidla země kam přijdou. 

Osobně mi bylo přesunuto do soukromých několik článků. No a? Život přeci nestojí na tom, jestli ten článek redakce odsune. 

A když se mi to nelíbí, tak prostě zde nebudu psát, ale nebudu o tom psát. Takhle to je jak reakce malého děcka, kterému vzali hračku. Zbytečná a nedůstojná Tebe.

13 6
možnosti

Ano, tento článek je nešťastný. Ale takhle moralizovat je taky nešťastné.

3 1
možnosti
Foto

To já se s těma hlupákama už ani nehádám.

7 1
možnosti

Pro hlupáka každý hloupý.

2 6
možnosti

Všem posměváčkům, kteří poukazují na dodržování kodexu bloggera... Zřejmě ve své malosti nevidí, že dodržování kodexu bloggera jako takové je jedna věc, ale jak si jej (nebo alespoň některé jeho pasáže) kdo vyloží (jedno, jestli je to blogger nebo "cenzor").

Některé pasáže kodexu bloggera a diskutéra jsou dost nejednoznačné a člověk neví, kam si může dovolit zajít, aby "nepřešlápl", protože každý "cenzor" je jinak přísný a "citlivý" a má jiné myšlenkové pochody.

Je pravda, že Lea Vojteková zareagovala dost nešťastně. Člověk v šoku a při návalu "akutní" frustrace dělá různé blbosti - proto je lepší počkat, třeba si jít ven "vyvětrat" hlavu a nechat to na druhý den.

5 0
možnosti
MB

No, akurát u nej tie šoky a aktuálne frustrácie majú jaksi hodne dlhodobý charakter. Ale je jasné, že vy to samozrejme nedokážete vidieť. Ani fyzicky, ani mentálne. Vy skutočne nie. ;-)

1 8
možnosti
LV

L46i72b37o34r 74V86a15n23ě29k

30. 10. 2015 11:10

Je až zarážející, že za celou tu dobu, co tyto blogy navštěvuji, se tu neobjevil bloger srovnatelné kvality ze strany tzv. sluníček.

.

Jen - jak říká arabské přísloví: "Psi štěkají a karavana táhne dál"

5 1
možnosti

No, on se troll vašich kvalit taky hned tak nevyskytne. Ale buďte v klidu, ve sportu máte pár konkurentů.

1 1
možnosti
MT

"...nebudu přesvědčovat neomarxisty, bude stačit, až jim poklesne čtenost...." ;-D

Další z řady, co si myslí, že když odejdou na svůj soukromý blog, tak idnesu poklesne čtenost? To je zase vtipné, po pár dnech tu po vás pes neštěkne. Takových tu bylo... Poté, co zjistili, že jejich blogy najednou nikdo nečte, většina se nenápadně vrátila, s nějakými hrdinskými výmluvami, jakože vlastně bojovat se musí a balablabla...

Nemyslím si o Mafře a celém idnesu nic moc pozitivního, ale jednou je to jejich prostor, který využíváte, tak holt musíte ctít jejich pravidla a držet pusu a krok, nebo se sbalit a jít o dům dál, a pokud možno si odpustit pindy o tom, jak vám tu ubližovali.

To je přece přesně to, co chcete po imigrantech, ne? Nejsou tu doma, tak se musí přizpůsobit pravidlům domácích, držet zobák a ne aby si ještě stěžovali, že je někdo diskriminuje.

8 1
možnosti
MB

To je na ňu příliš zložité, chcieť, aby sa dodržiavali pravidlá súkromného priestoru ;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik