Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Tiež si kladiem tú istú otázku, podobných uplakánkov tu už za tie roky bolo, že Karle? ;-D

1 1
možnosti
JC

Jo, milá autorko, tady se úspěch neodpouští. Napsala jste kupu dobrých i výborných článků, měla jste čtenost i karmu. Nebála jste se kontraverzních témat, košatých diskuzí ... Moc nevěřím, že tohle byla JENOM iniciativa administrace, tady zase, opět, zafungoval fenomén závisti a "OSVĚTY". Bylo třeba hlásit, nahlašovat, zamezovat, odstraňovat, upozorňovat, zastavovat, dávat STOP, ... Zřejmě, evidentně, jste nesplňovala přesné požadavky novodobé inkvizice Hate Free něco a i to druhé, vždyť i poslanci a senátoři (někteří) už dostali upozorňující dopis ...

Prostě jste si dovolila moc.

Toto je můj názor, slušně a kultivovaně napsaný. Jenom pro pořádek.

3 0
možnosti
LV

L29i94b93o25r 81V49a93n87ě41k

30. 10. 2015 9:34

Nejhorší jsou lidé, co chtějí páchat dobro i když jim o to nikdo nestojí.

0 0
možnosti
AD

Škoda, že odcházíte. Škoda pro nás, čtenáře Vašeho blogu, škoda pro Vás a škoda pro iDnes, i když si to naše milé, cenzurou prolezlé médium asi neuvědomuje.

1 0
možnosti
Foto

když jsem Vaše články nečetl ještě neznamená, že mě Váš odchod nemrzí, no co naplat, jedni blogéři odcházení, jiní přicházejí. Pro Vaše čtenáře je důležitý, že si Vás mohou najít jinde. Tak ať se daří:-):-)

1 0
možnosti
SK

Smutné. Vaše články tady rozhodně chybět budou .

Váš soukromý blog již mám v oblíbených :)

A k redakci..

Po revoluci a při jste byli jediný tisk který se dal číst a vždy jste byli poněkud uvolněnějsí než konkurence.

Dnes  Vaše každodenní neomarxistické mažáže již překračují naprosto meze vkusu. A vybírat mezi řádky jako za komoušů mne u Vás přestává bavit. Důvod proč ještě pravidelně čtu vaše články je blog. Pokud budete takto pokračovat a ztrácet nejlepší blogery nebude důvod tyto stránky otevírat. Tisk který jde proti zájmům národa není ten který má smysl číst . A když nevěřím tomuto článku a tomuto novináři-přestávám věřit i běžným článkum...

1 0
možnosti
TP

T10o48m63á20š 59P62í42c74l

30. 10. 2015 6:50

Když už cenzura dosahuje takových absurdních rozměrů, bývá to znakem, že jde o její smrtelné křeče a svoboda v pravém slova smyslu už je na cestě. Jinak, ta metafora byla zcela trefná, mít redaktoři iDnesu aspoň náznak nějakého všeobecného přehledu, pak by se Mareček aspoň trochu zastyděl.

3 0
možnosti

Jedno, dosti nevhodné, slovo v titulku je "cenzura absurdních rozměrů"? Asi jste ten minulý režim nezažil, co...Rv

0 0
možnosti
MK

Ten, kdo sepsal ten komentář redakce, ten měl zřejmě na základní škole ze slohu za 4, soudě podle pokřivené logiky.

1 0
možnosti

Věřím, že se zase po nějakém čase vrátíte zpět - jako to udělal před časem např. František Matějka a další bloggeři - a budete dál cuchat nervy všem těm eurohujerům a vítačům imigrantů :-)

1 1
možnosti
TP

T34o57m25á62š 56P24í62c74l

30. 10. 2015 6:51

Oni ti eurohujeři a vítači už skoro neexistují, takže osvětová práce je odvedena a dá se říci, že i dokončena. Nyní je otázkou, co dál.

0 0
možnosti
ZB

Paní Fojtíková,dost lidem Vaše přihlouplá demagogie a lhaní určitě chybět nebude.To je dost,že si v redakci všimli,že existuje kodex blogera a vyžadují jeho dodržování...

3 6
možnosti
Foto

Mimochodem: propagace komunismu je také zakázána zákonem a přesto se o tomto portálu hovoří jako o rudé nástěnce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik