Opakuje se Mnichov? Opět o nás, bez nás?

Německo zavřelo hranice, protože chce donutit ostatní "neposlušné" státy k tomu, aby souhlasily s povinnými kvótami. A president EU Juncker tomu ještě tleská... 

V roce 1932 prohlásil Adolf Hitler v Mnichově následující: ,,Českou pánev a Moravu a východní regiony na hranici Německa osídlíme německými sedláky."
V roce 2015 říká vedení EU a Angela Merkelová (volně parafrázováno): ,,Českou pánev a Moravu a východní regiony na hranici Německa osídlíme islámskými imigranty." 
Kdo se bude vzpírat, tak na toho zatlačíme citovým vydíráním. Když to nepomůže, nasadíme silnější kalibr jako vydírání pokutami a dalšími pohrůžkami. Když nezabere ani tato strategie, pak Německo zavře hranice. Německá státní televize ARD ve svých zprávách uvedla, že před uzavřením německých hranic byla tato akce konzultována s presidentem komise EU Junckerem. 
Myslíte, že se pan Juncker naštval? Že se snažil Německu toto porušení Schengenu vymluvit? Naopak. Jean-Claude Juncker Německo za tento akt pochválil a dodal, že se to hodí do jeho plánu s přerozdělováním imigrantů na základě povinných kvót. 
Hlavně, že když chtěl Orbán zpřísnit kontroly na vnější hranici EU, tak to je prý diktátor (přitom to bylo v souladu se schengenskými smlouvami). Když kterákoliv jiná země zmínila ochranu hranic... fuj, hnusní populisté, rasisté, xenofobové a prý potřebujeme více Evropy. Německo najednou jednostranně omezuje Schengen, ale to je přece v pořádku, to se může. Co Německo dělá, to je svaté. A kdo se proti tomu staví, je vyvrhel.
Budou teď nějaké sankce proti Německu, když porušuje Schengen?
Dnes má proběhnout jednání ohledně migrační krize v Bruselu. Sice tam bude Česko přítomné, obávám se ale, že to bude přesně jako v Mnichově. Zástupci čtyř zemí – Německa, Francie, Velké Británie a Itálie - se dohodli, že Československo musí do 10. října postoupit pohraniční území obývané Němci (Sudety) Německu. Zástupci československé strany byli přítomni, ale k jednání samotnému nebyli přizváni. Jejich nesouhlas neměl žádnou váhu. Stejně, jako dnes náš nesouhlas v EU. 
Německo zatáhlo Evropu již do 2 obrovských katastrof. Jestliže si paní Merkelová pozvala imigranty do Německa, ať si nese důsledky své politiky. Ať se důsledky této nezodpovědné politky nesnaží hodit na ostatní země, které zatím žádné větší problémy nemají. Když bude mít problémy s uprchlíky celá Evropa, pak budou paní Merkelová a pan Juncker šťastní? 
Nenechme se zatáhnout do 3. katastrofy... 
 

Autor: Lea Vojtekova | pondělí 14.9.2015 11:06 | karma článku: 45,01 | přečteno: 5191x
  • Další články autora

Lea Vojtekova

Vrátit svět do normálu

24.11.2016 v 18:56 | Karma: 42,04

Lea Vojtekova

Marxismus, neomarxismus a islám

18.11.2016 v 13:16 | Karma: 41,00

Lea Vojtekova

Vtipné momenty amerických voleb

9.11.2016 v 17:46 | Karma: 43,29

Lea Vojtekova

Rozloučení s iDnes

29.10.2015 v 15:52 | Karma: 40,86
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik