Ježíš jako násilník? Co tak Mohamed jako pedofil?

Zřejmě jste zaregistrovali divadelní hru, ve které ,,Ježíš" znásilňuje ,,muslimku". Kromě toho si v této hře jistá herečka vytahuje českou vlajku z jistého tělesného otvoru. Komu se to nelíbí, tak je prý fašista... 

Ježíš se s muslimkou potkat nemohl, protože islám vznikl až o mnoho desetiletí později. Autoři se ale i přes toto nechutné divadlo snaží obvinit všechny křesťany za všechno zlo světa. Takže kolektivní vina je najednou v pořádku? Ale když se odpálí nějaký muslim, tak nesmíme házet muslimy do jednoho pytle?

Zajímavé, že o agresivním počínání muslimů se tato hra nezmiňuje. Přitom to byl islám, který si násilně podmanil mnoho křesťanských, buddhistických nebo hinduistických zemí. Nemluvě o otroctví.

Představte si, že by byla podobná hra o Mohamedovi. Jak Mohamed znásilní křesťanku (válečník Mohamed měl k násilí mnohem bližší vztah než Ježíš). No to by bylo řevu. Ale teď se jedná o "uvědomělou avantgardu".

Jde se o naprosté zoufalství etnomasochistů. Češi byli spíše obětí cizí nadvlády, sami dlouho neměli svůj stát. Proto je potřeba opravdu napnout etnomasochistickou představivost a kreativně něco vytvořit.

Když Zeman nazve kun*y kun*ami, tak je to hrůza, děs, hulvátství. Zeman musí odstoupit! Když si "herečka" v divadle vytahuje z kun*y českou vlajku, tak je to úžasné a pokrokové umění. Komu se to hnusí, je zpátečník!

Když se protestuje proti výsledku svobodných voleb, tak je to podle "lepších" lidí legitimní protest. Když se ale protestuje proti nechutné divadelní hře, tak je to najednou projev fašismu?

A přesně takto, přátelé, začíná totalita. Ti, kteří tady nejvíce straší fašismem, mají i nejvíce totalitní myšlení...

Nemusíte být křestané, ale i rozumní ateisté jistě pochopí, že toto je prostě útok na vše dobré. Na vše, co dalo vzniknout naší civilizaci. Je to snaha o naše zničení a postupné podkopávání našich kořenů. 
Názoroví akrobati, kteří tvoří většinu obyvatel národa, se snaží dehonestovat všechny lidi zastávající pevné názorové postoje. Heliotropie lidského oportunismu se chopila moci. Ti zdatní obrací hlavy k novému slunci, i když ještě stojí v sinavém příšeří pod obzorem. Většinou ani netuší, že páchají zradu.

Neboť zmíněný pohyb hlavy je zcela přirozený proces bezintelektuálního uvědomění. Takový člověk je ochoten s důvěrou přijmout jakýkoliv světový názor, jen když zavládne a neomezí člověku krmení. Tento druh lidí by klidně pobil své vlastní děti, kdyby to od něj mocí stvrzený nový světový názor požadoval.

Autor: Lea Vojtekova | pondělí 28.5.2018 15:55 | karma článku: 48,01 | přečteno: 7883x
  • Další články autora

Lea Vojtekova

Vrátit svět do normálu

24.11.2016 v 18:56 | Karma: 42,04

Lea Vojtekova

Marxismus, neomarxismus a islám

18.11.2016 v 13:16 | Karma: 41,00

Lea Vojtekova

Vtipné momenty amerických voleb

9.11.2016 v 17:46 | Karma: 43,29

Lea Vojtekova

Rozloučení s iDnes

29.10.2015 v 15:52 | Karma: 40,86