Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Putin spustil zlo a to nejen na Ukrajině. Soucítím se všemi trpícími.

5 14
možnosti
Foto

Všechno to začalo Majdanem. Putin byl jenom důsledek...

9 4
možnosti
JK

R^

Keď sa tak pozerám na blogy a poznámky k nim, tak mám dojem, že aspoň 80 % ľudí neberie tú bruselskú propagandu vážne. Neznamená to, že by Rusko a Putina milovali, len tá propaganda je akosi na smiech...

Začína to pripomínať staré časy, či už za nacistov alebo komunistov, kedy Česi na propagandu reagovali humorom. Veď aj taký despota aký bol Heydrich sa o Čechoch vyjadril, že sú "smějící se bestie". A EUSA radosť z Čechov (ale aj Slovákov) nemôžu mať ani teraz..

Práve v takýchto momentoch príde vhod historická pamäť národa a jeho historické skúsenosti...

19 1
možnosti
Foto

Vnímám to podobně. Ta propaganda mě už normálně uráží... to si myslí, že jsme takoví blbci? Jenom je mi líto, že někteří lidé, kteří zažili bolševika, tuto propagandu nevidí... asi je jejich trauma z bolševika větší, než kritické myšlení.

15 0
možnosti
MP

Výborně, paní Leo! Odpůrcům Putina a Ruska vůbec navrhuji jednoduché mentální cvičení. Zkuste si představit, že Rusko neexistuje, že tam místo něj leží nějaká ZeměNezemě, o jejíž historii a politice mnoho nevíte, nic vám neprovedli. A v Kyjevě že sedí ti, co tam sedí. A děje se, to co se děje: jedna oligarchická klika se rve s druhou, hádají se, jestli dělat přistupovací pokusy do EU, jestli to náhodou nezkusit v NATO. Krade se ropa z ropovodu, neplatí se za ni, vlastním občanům se zadržují důchody, ale oligarchové mají plná konta a dětičkám staví paláce, ropa se klidně stopne i kamarádům ze Západu, když jde o to vydírat, atd. Na životy lidí a jejich bezpečnost se ohled nebere, na přehlídku peníze jsou, poslat lidem potraviny, pomoct evakuovat - na to peníze nejsou.... To by člověk musel být úplný necita, aby tuhle kyjevskou vládní svoloč chválil. A je jedno, kdo vládne v té zemi na východě.

Odsouzením té vládní ukrajinské smečky a jejich pomahačů přece nechválíme Putina. Ptal se vůbec někdo OBČANŮ EU, jestli stojí o začleňování velmi nespolehlivé Ukrajiny do evropských struktur? Ne, oni to mají jenom zaplatit. Jenže ono je lepší nadávat na Rusko a Putina a odvádět pozornost od toho, co jsou NAŠE práva a kompetence. O Rusku si nikdo iluze nedělá, ale snad už bychom si je neměli dělat o USA.

21 6
možnosti
MS

V podstatě jste si odpověděla sama. Kdyby tam nebylo Rusko, bude na tom Ukrajina lépe. Minimálně by měla stále Krym a na hranicích s Rusem by se neválčilo.

4 9
možnosti
MP

Nevěděl jsem, že tolik lidí věří ukrajinským pohádkám.;-D

5 2
možnosti
Foto

To už jsou bajky skoro jako od Jirky Hrebenára :-) A hezky zareagovala i burza... Když přišlo nějaké první "šokující odhalení" prezidenta Porošenka, tak ruské akcie klesly. Teď už burzy na Porošenkovy kecy nijak nereagují :-) I burza je chytřejší než někteří diskutující.

10 0
možnosti
Foto

M81i49l64a13n 88N40o38v94ý

24. 8. 2014 20:52

V Y N I K A J Í C ÍV   A  O S V Ě Ž U J Í C Í dílkoVdíky..

8 1
možnosti
RM

Kdo miluje USA, nenávidí Rusko! Kdo kritizuje USA a EU, miluje Putina!

Kdo není s námi, je proti nám! Kdo je proti EU a USA, je komunista!

Lidovou demokracii si rozvracet nedáme!

14 3
možnosti
VJ

Leo skvělý článek.100% souhlas [>-]R^

16 3
možnosti
VJ

Jenom ještě malinko doplním k tomu humanitárnímu bombardování: Ano,byla by to jiná věc, ale museli by ho ve jménu pravdy, lásky,lidských práv a nového světového řádu provádět Američané :-P

7 2
možnosti
MK

Paní Leo, dnes jsem s váma za jedno R^

8 2
možnosti
PK

P38a67v98e41l 69K10u80l39a

24. 8. 2014 19:38

Paní Leo, lidé jako vy, Václav Klaus, František Matějka a další, se zastávají Putina jen proto, ŽE ON TAKÉ NENÁVIDÍ EU, příp. USA.  A to mi přijde dost málo :-/

18 21
možnosti
MP

Nejde o nenávist k EU, ale o fakta. V EU dlouhodobě se zvyšuje zadluženost, nezaměstnanost, zhoršuje se životní úroven, ztrácí se suverenita všech států... Stačí?

18 6
možnosti
JP

Vážená paní Leo,

   Ovládáte dobře sarkasmus, můj kompliment! Není to tak lehká disciplína, jak se zdá. Sarkasmus se musí promítat do celé úvahy a je vidět, že jste si s tím poradila. Máte tedy zkušenosti s psaním a tvorbou na vysoké úrovni. Díky. Souzním s Vaším názorem.

12 4
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik