Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Já dost dobře nechápu, co tady většina lidí řeší. Putin anektoval Krym a když se podíváte na mapu, tak ten poloostrov s Ruskem příliš nesousedí.

Takže Putin potřebuje ještě kus další Ukrajiny, aby tam nemuseli třeba v budoucnu vozit pitnou vodu po moři.

Přímá anexe by už neprošla, tak naočkoval rusy na Ukrajině, aby šli "ins Reich", samozřejmě i s ukrajinským územím.

Ta paralela se Sudety uniká jen zastydlým bolševikům.

11 7
možnosti
Foto

Jeeej, to musí být fajn mít takové zjednodušené vnímání světa a nevidět žádné souvislosti. Závidím vám ;-D

10 5
možnosti
KO

Bombardování Bělehradu jsme svého času zdůvodňovali tím, že žádná vláda nemá právo poslat armádu na své vzbouřené občany.  V Kyjevě se tímto pravidlem musel řídit naposled Janukovyč. Inu, pokrok nelze zastavit. Jinak KARMA :-)

13 4
možnosti
Foto

No to jsou věci... když se jim to hodí, tak najednou obrat o 180 stupňů. A ti samí ovčané, kteří obhajovali bombardování, teď obhajují zas úplně jiné. Smutné. A za karmu děkuji :-)

10 3
možnosti
Foto

Vy jste ale hezký demagog... ta zpráva je z 15.8.2014 ;-DOd té doby se už mnoho změnilo: http://en.itar-tass.com/world/743352

7 3
možnosti
JZ

Rusko má peníze na pořádání olympiády v Soči, ale nemá peníze na své nemocnice, ve kterých mu umírají děti hladem. Ale chápu, že to soudruha Putina nezajímá. A Lee Vojtekové to samozřejmě nevadí, na dětech ji nezáleží. Jinak Švýcarsko se k sankcím připojilo.

http://bloknot-rostov.ru/news/more/vbolnicenovocherkasskagdeumerlagodovalayadevochkacaritrazruha

7 9
možnosti
Foto

Nechápu, jak ruské nemocnice souvisí s ukrajinskou krizí. Vím, že se snažíte hrát na city. Tak já to zkusím také: Je vám jedno, kolik lidí by umíralo, kdyby Rusko nezabralo Krym? Protože boje by se rozšířily i tam a bylo by mnohem více mrtvých. No a ohledně Švýcarska: http://www.penize.cz/svetova-ekonomika/289766-kovana-ekonomie-kdo-zbohatne-na-sankcich-svycarsko!

11 2
možnosti
ZL

Paní Vojteková, jste komunistka ? Pokud ano, vysvětlovalo by to mnohé. Pokud ne, jak vysvětlíte vaše souznění s názory komunistů ? Jste tak slepá, že nevidíte ruskou agresi, že Ukrajina bojuje s ruským vlivem a s ruskou agresí ? nebo vás také uhranul ten ruský vůdce svým umně vybudovaným kultem ,který na jednodušší povahy zabírá ? Potom jste hloupější, než jsem si myslel.

12 11
možnosti
JL

Myslí si, že není.

4 0
možnosti
MR

M66i77l51a26n 39R38a10d33e82k

24. 8. 2014 17:51

A jeste neco, ta nase vlada s Benesem byla trochu tak bordel, predstavte si ze by treba Frau Vojtek v Rakousku napsala clanek, v pripade ze by Benes neodvolal mobilizaci, (osudova chyba ze to udelal), a psala by jak ti hnusni Cesi utiskovali Sudetaky, a jak dokonce na henleinovce, kteri byli de facto Cesi, zautocili. Takze at uz ten soudruh narodni socialista Hitler konecne prijde udelat poradek.

Coz o to, on prisel, Heydrich delal ceskym delnikum pomysleni, a my ho zradne zavrazdili. Cesko nebylo koser, ale byla to nase zeme. To same se deje Ukrajincum, nelibi se mi ze umiraji lide, ale co byste navrhovala?

At se vzdaji bez boje, dnes po Krymu vychodni Ukrajinu, zitra....

7 1
možnosti
Foto

Tak já vám dám jinou paralelu... Představte si, že u nás máme demokraticky zvoleného prezidenta. Pak přijde nějaká partička komunistů na náměstí, revolucí prezidenta svrhne a dosadí tam svou komunistickou vládu. Líbilo by se vám to? Neprotestoval byste proti tomu?

5 1
možnosti
MR

M65i83l98a64n 89R18a79d54e68k

24. 8. 2014 17:44

nejak vas nenapada ze jak Ukrajina tak Rusko  NEJSOU  demokraticke staty, o tom neni pochyb. Ale rusti separatiste, jeste pred par dny vedeni dustojniky z Ruska, dnes odvolani, neuspeli. cili se jedna ze jedna nedemokraticka zeme vzdoruje druhe nedemokraticke zemi a ze, nic naplat, Porosenko je zvoleny president sve zeme jako Putin v Rusku, a ze president MUSI branit celistvost sve zeme. O Krym uz prisli, ale ted jde o to ubranit Ukrajinu celou.

Co na tom proboha nechapete?

8 1
možnosti
Foto

Ano, nejsou to demokratické země podle našeho vnímání. Ale náš typ demokracie jim vnucovat nemůžeme, k tomu musí dospět sami. No, Janukovič byl taky demokraticky zvolený prezident. Nemůžete si uznávat prezidenty, jak se vám to hodí. Buď jednou demokratické volby platí, nebo pak neplatí. A proč by proboha musel chránit celistvost země i za cenu vyvraždění vlastních lidí? Vždyť se nemají moc v lásce, tak ať se v klidu rozdělí jako Československo.

5 2
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik