Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Nedavno jsem cetl clanek sveho oblibence Kostlana, kde rikal, ze problemy s pristehovalci a Romy neexistuji a spolecnost si je vymysli proto, aby mela jak zduvodnit sve vlastni problemy a mela na koho hodit svou neschopnost. Dale uvedl, ze kdyby nebylo Romu a pristehovalcu, tak by se jejich kritici zamerili na nejake jine skupiny jako treba Zidy. Zajimave je, ze v praxi se to takto nikde neprojevuje. Mista, kde je neprizpusobivych pristehovalcu a Romu malo, tak si zadnou dalsi zastupnou skupinu, ktera je treba kritizovat, nevytvari a zivot tam funguje normalne. Naopak oblasti, kde je jich hodne, tak vznikaji nepokoje. Takze uvaha od pana Kostlana sice zajimava, ale opet nicim nepodlozena (ostatne jako vzdy, kdyz se tento myslitel pusti do nejake analyzy).

18 0
možnosti
JK

Řekl bych, že na tom něco je.  Cikánů tu máme jen pár, zato Vietnamců několik desítek.  Ale nikdo si je jako terč nebere.  Oni si žijí po svém, nikoho neobtěžují, děcka chodí do škol a zpravidla patří mezi ty nejlepší.  A tak se k nim ostatní chovají jako ke komukoliv jinému.  A podobně u těch dvou mongolských rodin a u indiána z Kanady, co se sem přiženil.

6 0
možnosti
PV

Jsem rasista, ale vy mate pravdu R^;-D

5 0
možnosti
MT

S tou uchylnou "politickou korektnost", soucasnou "svobodou slova", "demokracii" a revesnim rasismem uz je to na urovni (ne-li horsi) socialistikeho Ceskoslovenska, kdy stacilo slovo a byl z vas disident a nežadouci zivel.

6 0
možnosti
PH

Je to nástup nové (nechci tvrdit komunistické) diktatury, která se té komunistické silně přibližuje a v něčem ji už i překonala (pol.korektnost) a Vám R^

7 0
možnosti
JZ

Ona je totiž většina bojovníků za toleranci a korektnost tak trochu... diagnosticky zajímavější... a netuší, co to ve skutečnosti rasismus je. Nebo tuší ale ví, že by se jím nemohla tak často ohánět, kdyby to přiznala.

7 0
možnosti
Foto

Někdy se mi zdá, že největšími rasisty jsou právě "strážci tolerance", protože právě oni pořád zohledňují rasu a protlačují pozitivní diskriminaci.

18 0
možnosti
JC

Toleruje se vždy jen zlo.

Dobro se nemusí tolerovat. Dobro je prostě dobro.

10 0
možnosti
MT

Je to přesně tak !  R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik