Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BO

Autorce: To jsou jen neomarxistické plky, to o tom kolonialismu, v podstatě se jedná o levičácký tunel století na naše výdobytky, přečtěte si tohle, našla jsem to nedávno a mluví mi to z duše: http://goo.gl/rf4qnu

2 0
možnosti
Foto

Zajímavý článek, díky. Ano, je to bohužel tak, že levicové vlády si v podstatě tímto způsobem dovážejí voliče. V Anglii už to i veřejně přiznali...

4 0
možnosti
PH

Karma a vytesat do kamene...

5 0
možnosti
KD

Lepe se to neda napsat. Karmice.

5 0
možnosti
Foto

-"Evropa nemá povinnost přijímat přistěhovalce."-

Ale má. Keď nanucuje odpad a prebytky z veľkovýroby kurčiat a potravín africkým krajinám do tej miery, že doslova vyhladí ich farmárov a ekonomiku, tak musí niesť následky takejto agresívnej obchodnej politiky. http://is.gd/P9EkEE

-"A to takové, kteří nebudou ohrožením bezpečnosti. Takové, kteří se dokáží integrovat.

Takové, kteří chtějí přijmout naši kulturu, naše práva a nenutit nám právo své."-

 Ako viete dopredu odhadnúť a určiť, ktorý človek ako rozmýšľa, čomu verí alebo ako sa bude správať za pár rokov? Resp. ako chcete takých ľudí odlíšiť pri vstupe do EÚ? Psychologické testy pod hypnózou? Človek, ktorý sa z africkej mizérie chce za každú cenu dostať do bohatej Európy, vám natára čo len chcete. Že to, v čom vyrastal dlhé roky až desaťročia z neho neodstráni ani 20 rokov života v EÚ, je škoda vysvetľovať. Aj za 20 rokov sa z neho môže stať militantný islamista a nechá sa poblázniť nejakým duchovným vodcom natoľko, že bude nasledovať "spravodlivú odplatu" a priamo v európskom meste spácha nejaký teroristický čin.

-"Nikdo nemá právo nutit jiného k sebevraždě. Ani té kulturní."-

Tú kultúrnu samovraždu robí Európa sama so svojou nezmyselnou a extrémne humanitnou multi-kulti politikou. Krásne ideje ako u komunistov s plánovaným hospodárstvom, v praxi ale jednoducho nefungujúce. Už teraz je jasné, že multi-kulti zlyháva. Ak chú vedľa seba žiť v pokoji dve diametrálne odlišné kultúry a náboženstvá, minimálne jeden alebo obaja sa musia prispôsobiť, obmedzovať, ustupovať. Ak to robí len jeden, cíti sa diskriminovaný, ak to robia obaja, necíti sa dostatočne slobodne ani jeden. Smola. Islamisti do islamskej krajiny a kresťania do kresťanskej. Koniec diskusie.

4 11
možnosti
JK

Práve pre toto je nezmyslom vízia jednotnej Európy. Každý národ má inú históriu a iný pohľad na ňu. Veľké národy vždy radi diktujú tým malým, čo je správne a čo by mali robiť. Teraz im napríklad chcú vnútiť svoj pohľad na svoju koloniálnu minulosť. Ale prečo by nás to malo zaujímať?

7 0
možnosti
Foto

R^ R^ ... a za odvahu to říkat nahlas R^

9 0
možnosti
MP

Evropa žádnou takovou povinnost samozřejmě nemá. V posledním půlstoletí však došlo k souhře faktorů, které celou tu situaci umožňují:

Na jedné straně se Evropa dopracovala k občanské rovnosti, vysokému stupni demokracie, vysoké životní úrovni a sociálnímu zabezpečení dříve nevídané úrovně, snahou pomáhat všude a všem.

Dále ale k nízké porodnosti, preferováním pseudovzdělanosti před poctivou manuální prácí atd.

Na straně druhé nebezpečně stoupá přelidněnost některých kontinentů, celé oblasti jsou doslova vybydleny, rádobyušlechtilé zásahy zapříčinily rozvrat stabilních poměrů.

Dalo by se toho uvést více, ale i z naznačeného vyplývá, že za stávajících podmínek

 to ani k ničemu jinému, než k jakési formě stěhování národů, vést nemůže. Je to jak nějaká složitá hra připomínající hru "life" ze staré učebnice programování. Dokud se nenastaví parametry jinak, tak tato hra poběží dál s celkem předpověditelnými výsledky.

Kdo ale přenastaví ty parametry? Je k tomu vůbec vůle? Nepovedou nějaké nedomyšlené zásahy k problémům ještě horším? Z tohoto pohledu je zastavení nežádoucí imigrace podmínkou nutnou, nikoliv však postačující.

15 0
možnosti
PK

Vcelku bych souhlasil - bílá porodnost je opravdu zoufalá - i ve Francii. A nesouvisí to příliš se "školkami", na co se teď zaměřili Němci. Bílí nechtějí kopat kanály a uklízet ulice a záchody - i Praha by bez dovezených Ukrajinců a spol. zkolabovala. Německo na svůj rozkvět nemělo po válce dostatek mužů, při pádu Alžírska se nastěhovaly do země desetitisíce "kolaborantů", kterým by Ben Bella a spol. uřízli hlavy.  Je to složité, navíc první generace jakž takž funguje, ale ty další už chtějí blahobyt bez práce. Známe to také, není liž pravda ...

6 0
možnosti
Foto

J30o84z55e76f 21N72o94v86a61k

25. 9. 2014 18:56

Celkem souhlasím, akorát si nějak nedovedu představit, že skupinu polomrtvých afričanů, které nalezne pobřežní stráž hodí zpátky do moře.

0 1
možnosti
Foto

Ná nemluvím o házení zpátky do moře. Navrhuji, ať si tyto přistěhovalce rozeberou mocnosti, které iniciovaly odstranění Kaddáfího. No a pak tito sluníčkáři. Když tak obhajují tyto přistěhovalce, určitě jim nebude dělat problém nastěhovat k sobě jednoho nebo dva africké imigranty. Nebo, že by to byla jenom pokrytecká póza?

14 0
možnosti
Foto

Afriku mají na svědomí vůdci boje proti kolonialismu. Prostí Afričané podlehli jejich demagogii, že když odstraní kolonizátory, tak nebudou muset dřít a v mžiku budou moci žít stejně blaženě jako žili oni. Touto propagandou ale blbnou chudáky všichni vůdci revoluce, kteří jako jediní mají výsadu ji naplnit.

11 0
možnosti
VN

Napřed si osvěžme paměť v tom , o čem bych kolonialismus. Ten byl o tom , že někdo vtrhnul do nějaké země , kterou začal plundrovat a zotročil místní obyvatelsvo . To , že se proti tomu místní bouřili, považuji za naprosto přirozené...

0 0
možnosti