Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P81e51t62r 62H97a81n39n37i74g

16. 10. 2014 18:17

Vážím si vašeho článku. Karma.

2 0
možnosti

Dúfam, že tie bonusy nebudú platiť aj u nás. To by sa hneď našli "podnikatelia", ktorí by imigrantov importovali po stovkách. 900 éčiek za kus a mesiac, navyše legálne a dlhodobo - no nekup to za ty peníze... :-)

2 0
možnosti
Foto

To je právě ono... azylanti jsou dotovaní. Tudíž lákavý byznys. A na ne-azylanty (původní obyvatelstvo) se častokrát prostě kašle. To samé vidíme i v ČR ohledně Romů. Jejich nájmy jsou taky dotované, takže se vyrojilo mnoho spekulantů, kteří teď "obchodují" s jejich bydlením. Vznikají tak ghetta a vyloučené oblasti. Najednou je tu řešení, jak ti stát nemající seno pro tvou krávu dá rovnou mlíko, od krávy již podojené na daních od daňových poplatníků.

2 0
možnosti

..... tak ešivá vycálujou 30 éček za kus, beru ich hnedle deset,- mám volnej kér ve štatlu na rohu Cejlu s Bratislavskou ..... teda s jedinou podmínkou, fšeci musej mít Ebolu, ináč ani omylem ! R^

1 0
možnosti
Foto

Za ty s ebolou bude příplatek 15 eur :-)

0 0
možnosti

Jen ať si ten poklad nechají, když je nedokázali vracet.

1 0
možnosti

P25e82t11r 17K10u22l39i94c32h

13. 10. 2014 9:08

když už si člověk myslí, že multikulti politika je na hranici absurdna, objeví se myšlenka ještě absurdnější...

osobně by mě zajímalo, kdy se začne v Evropě masověji a jednotněji zvedat vlna proti-názoru (ať už to sluníčkáři nazývají rasismem, xenofobií nebo bagrem, to je jedno), protože čím víc to politici tlačí do extrému, tím extrémnější protireakci vyvolají

jinak za blog karmaR^

5 0
možnosti
Foto

Děkuji :-) Jinak já taky nestačím zírat. Souhlasím, že čím déle to politici nechají vyhnívat, tím horší to pak bude. Doporučuji skvělý rozhovor s politologem Petrem Robejškem, který rozebírá právě selhání multikulturalismu a ekonomickou krizi EU. Mluví i o tom, že dojde k obnově kontrol na hranicích, ale je otázka, jestli se tak stane včas: http://www.deniklegie.cz/domains/deniklegie.cz/index.php/lide/3393-vsechny-zeme-evropy-nejvic-ohrozuji-jejich-vlastni-politicke-elity

3 0
možnosti

Hitler by to nedovolil.

0 0
možnosti
Foto

Hitler bohužel dovolil mnohem horší věci.

1 0
možnosti

Když přijde řeč na téma "přerozdělování" imigrantů, vždy si vzpomenu na TV diskuzi europoslanců táty Falbra a Bobo. Když Bobo upozorňovala, že podle Lisabonské smluvy k tomu může dojít, táta Falbr ji "utřel" tím, že moc čte. Tak jsem zvědav.

2 0
možnosti

Že ten nápad přišel z Itálie, to se ani nedivím. Chudáci Italové už neví, co dělat. Kdyby jim někdo navrhl přísnou vojenskou ostrahu evropských hranic, tak se možná vyděsí, že by se dělala  obdoba "železné opony".

Ten pán z Německa, to je tedy síla. Už vidím Němce, jak do svých napucovaných domovů berou "hosty".

Asi by v Bruselu měli vystoupit experti z Česka a vysvětlit fungování ubytoven jakožto perfektní vývěvy na veřejné peníze. Mezi majiteli ubytoven bylo hodně právníků, tak by jejich vystoupení mělo úroveň.

 Někdy se ptám, kdy už se Evropa konečně zbaví strašidel minulosti, nebude se bát pojmenovat problémy kvůli politické korektnosti a hlavně začne něco řešit. Paní Leo, Váš příspěvek je perfektní, ale řeknu Vám, že po tom minulém je tohle taky docela "pecka".

5 0
možnosti

Takže mi nasáčkují do bytu jednoho uprchlíka + jednoho Roma?

0 0
možnosti
Foto

I31v86o 27C17i74l70i56c64h

12. 10. 2014 17:49

Ano. A ti dva si tam pak natáhnou svou velice rozsáhlou rodinu a "rodinu". Pak Vám řeknou, že když se Vám tam s nimi nelíbí, můžete se odstěhovat ...

10 0
možnosti

S tim teroristou to tak zle nebude, ale uz se toho migranta (ne uprchlika) nezbavite a nebude to dlouho trvat a budete met v byte nejen celou jeho rodinu, ale cast jeho pribuzenstva. Nezapominejte na lidska prava, ktera se v EU tvrde prosazuji.

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik