Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J87a50n 31R31á81ž

17. 10. 2014 11:00

Karma!

Muslim nemá jinou možnost, než žít přesně podle návodu Koránu, neb to jsou slova Alláhova. Takže, dokud se neobjeví nový prorok, který, stejně jako Mohamed sdělí Muslimům, že ho navštívil Gabriel,aby mu tlumočil názor Alláha, že Korán se nemusí brát doslova a že Muslim nemá jako hlavni smysl svého života šířit víru a bojovat s nevěřícími, je selektovaní Muslimů na hodné a zlé nesmysl.

Chybou v uvažování každého, kdo si myslí,nebo v to doufá, že může existovat v Evropě multikulturní soužití muslimů a postkřesťanské společnosti je, že islám vychází ze stejných principů, jako křesťanství.A z tohoto naprosto chybného posuzování islámu pramení všechny bludy, kterými nás krmí lidskoprávní fundamentalisté.

7 0
možnosti
Foto

Děkují a naprosto souhlasím s vaším příspěvkem :-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud se bavíme o dodržování určitých pravidel podle koránu. Tak ten jasně říká, že věřící nemá zabíjet jiného věřícího, jinak ho za to čeká nekonečné peklo. Já vidím IS, podobně jako inkvizici v době středověku. Radikální představitele určitého náboženství, kteří likvidují každého, kdo neodpovídá jejich představě víry.

1 0
možnosti
Foto

Ano, jiného věřícího zabíjet nesmí. Ale nevěřícího mohou, dokonce v jistých případech i musí: 2:191Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!

2 0
možnosti
PM

P47e78t92r 70M61u60r31č84e52k

17. 10. 2014 10:40

77 panen čeká ale nafukovacích.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik