Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Chce to cist neco jineho, nez Simonu Monyovou.

Takovy blabol jsem uz dlouho necetla. Zejmena 80 leta nemecka prodavacka me zaujala.

7 7
možnosti
Foto

A to si neumíte představit, že nějaká paní na svůj malý krámek a protože jí práce baví, tak pořád pracuje? Já znám jednoho brusiče a jednoho zámečníka. Oběma je kolem 90 a pořád pracují. Pro mnohé lidi je práce smysl života, což asi někdo nedokáže pochopit.

7 4
možnosti
RM

80letá prodavačka...

EU vznikla, aby zabránila válce mezi národy...

Kamarádky povídaly...

A karma naskakuje 8-o

5 6
možnosti
JJ

Jen houšť a větší kapky.Snad se ti darmožrouti z vlády,z parlamentu a senátu probudí (mimo šláfenberka)

13 2
možnosti
JJ

Jako vždy karma. Tohle "znárodňování" v Německu se mi fakt líbí. U nás to bylo porušení zákona a platíme odškodnění a v Německu to právníkům a soudům evidentně nevadí. Vypadá to, že v Západní  Evropě bude brzy socialismus a ve Východní Evropě kapitalismus. ;-D

4 2
možnosti
JP

Naše civilizace se rozpadá. Cíle komunistů, které zmiňuje pan papež Pius začátkem třicátých let se prosazují stále ostřeji - rozpad pořádku s majetkem, rodiny i států. Nenávist a závist vše dokončuje, národy vymírají - vlastně plní ideu vládců na optimální počet snadno ovladatelného obyvatelstva země na 500mil. Ten vnitřní rozvrat se začíná projevovat i navenek.

Ti ubozí uprchlíci, kdo jim rozvrátil tak organizovaně jejich státy? My, naše "demokratické režimy" nebo "oni" -skrytí nebo známí multimilionáři, kteří potřebují: - prodávat zbraně; - těžit levně suroviny (k tomu je lepší rozvrácené Kongo (koltan pro mobily aj.) a ropa; - vojenské základny aj. Ta demokracie, to je vlastně stále jako tehdy v Řecku - potřebuje otroky a nejde jí o dobro pro všechny. Je to jen nátěr zhnilin.

Druhá myšlenka je o právu na prostor k životu. Uprchlíci ho nemají dost, v jejich zemích se roztahují nadnárodní koncerny s jimi připravenými nebo udržovanými místními konflikty. My už ztrácíme právo zabírat si jen pro sebe tolik půdy, jsme tu už jaksi navíc.

Řešení vidím ve vládách národních států. Pokud budou rozhodovat podle prospěchu svých národů, poradí si s tím. Musí ale vládnout více než demokraticky. Cizí média musí pryč. Naše média musí šířit výchovu a pěstovat lidskost a vychovávat demokraty. Pokud budou nad námi vládnout cizí peníze, je to nadále sebedestrukční a nikam to nevede. Bůh nám pomoz.

8 1
možnosti
MK

s celým článkem souhlasím až na tu poslední větu o EU, že vznikla proto, aby zabránila válkám. Odmítám se tou špinavou propagandou vůbec bavit, ale EU vznikla na úspěšném projektu EHS, kam připluli komunisté a od té doby se to sere od 10 k 5ti. Uráží mně a neskutečně irituje, když musím znovu a znovu dokola čist tuhle propagandu. Vždyť ti maličcí náckové co to napsali se musí chlámat smíchy. Kéž by se aspoň do roka všichni uchlámali a vrátil se zase aspoň trochu rozumu.

3 5
možnosti
JD

J20a50n 19D44r68v80o66t77a

2. 6. 2015 12:03

Pane onupčníku, prvotní panevropská organizace - předchůdce všech evropských hospodářských i politických unií, vznikla na základě ESUO (Evropského společenství uhlí a oceli) z počátku 50. let. Tehdy byl zmezinárodněn evropský trh s těmito dvěma komoditami potřebnými pro ocelářský (respektive zbrojařský) průmysl. Mělo to zabránit opětovnému zbrojení a válce. Na základě toho pak rostly další hospodářská uskupení ...

.. takže si ponejprv něco zjistěte, než začnete nadávat.

2 0
možnosti
JJ

Musíme se smířit s tím, že jsme současníky stěhování národů. Evropa bude za pár desítek let muslimská, ať chceme, nebo nechceme. Tomu zabránit nelze.

4 23
možnosti
Foto

Smířit? Proč? Já na hlavě žádný hadr nosit nebudu, stejně tak bych si tu hlavu chtěla ponechat. Stačilo by je vracet. Je to proveditelné, stačí si vzít příklad z Austrálie

5 0
možnosti
VV

MIla pani, nereste situaci v nemecku oni si ji vyresi sami  Protoze to, co jste napsala je z 88% nesmysl a zbytek polopravda.

13 29
možnosti
GK

presne tak, blabol na entou. Takovy JPP

2 23
možnosti
TB

Řešení by se našlo ...

Ale nikdo se k tomu nepřihlásí.

A tak čím déle se to bude odkládat, tím krvavější to bude.

21 0
možnosti
PK

přesně tak ... skončí to hodně krvavě a ty co je sem tahají to semele taky pěkně ... po WW2 to odskákali domácí kolaboranti ještě více než němci a to všude - francie, belgie, holandsko, polsko, čsr, atd. atd. ...

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik