Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZC

;-(Kdo si k nám tyto lidi vezme a dovolí jim zde žít bez dohledu , tak ať si je živí .

Je naprosto jedno zda EU nebo naše vláda a poslanci .

14 0
možnosti
JR

J34a49r93a 63R98a53n35k

17. 9. 2015 5:57

Jeezes, pani Vonaskova, Rus je v Syrii uz od roku 71. lifruje tam zbrane, vetuje od roku 2011 veskera rozhodnuti v OSN a VY jste se ted probudila:-)

0 0
možnosti
AV

Je to neřešitelná situace a to díky válce na Středním  východě,kterou rozpoutalo USA.Tato situace není jenom v Německu,ale ve všech státech Evropy,kromě Ukrajiny, kde je tisíce žoldáků z různých zemí. Nebojím se,že by byla u sousedů občanská válka. Já se bojím ,že bude rozpoutána díky Ukrajině kontinentální válka!!!

12 9
možnosti

J88o61s64e28f 82Š91p69e12r84l

1. 12. 2014 10:10

Tohle nemá žádnou souvislost s válkou na Ukrajině ani s Islámským státem. To je špatná imigrační politika Evropské unie, která existuje desetiletí.

7 2
možnosti
MG

Ziji ve Frankfurtu a nejsme na pokraji žadne občanske války..Nadpis článku zbytečně dramatizuje, aby získal pozornost.  Spíš se diskutují videá týraní žadatelů o azyl, které se objevili před dvěma týdny. Taky ve Frankfurte Allgemeine Zeitung si můžete přečíst v jakých podmínkách tady žadatele žijou..zejména nemeckí studenti se za to skutečně stydí.

10 10
možnosti
MP

Tak studenti, kteří nevydělali ani cent, se stydí za úroveň ubytování. Však ono je to přejde, až budou mít ze svých daních někomu platit ubytování.

27 1
možnosti
SS

Nekdo uz ma jasno co chce pro cechy:  http://sharia4czechia.com

Ale pro jistotu ze zahranici, aby nedostal na budku...

Registrant

Jan Velicka

5 Rue de L'Europe

Joigny, 89300

FR

Telephone: 33753684729

Email: cestakvire@seznam.cz

2 1
možnosti
AH

Breivik bude ještě jednou opěvován jako ochránce západního stylu života.

15 5
možnosti
OJ

Já vám nevím. Píšete jaké to tam je a já vám věřím. Jiní píšou podobné příhody ze Švédska, další z UK, nebo Francie... Ale lidi jsou tam nejspíš pořád v pohodě. Jak jinak si vysvětlit, že stejně 80 procent voličů, znovu bude volit strany, které jim tam nové sousedy vozí a vozit bude? (respektive nemají ani odvahu vyslovit, že už více nebudou přijímat, že mají plno). A strany, které mají odvahu problém, byť velmi umírněně formulovat, jako je Alternativa pro Německo - tak dostane nějakých 8 - 10 procent.. Ostatní věří novinám, že jsou to extremisté. No tak asi ještě nemají dost...

17 0
možnosti
MV

Protože ty strany jim těsně před volbami slíbí, že problém s imigranty vyřeší.

A i když ty strany několikrát selhaly, podařilo se jim před volbami vytvořit lepší a promyšlenější a uvěřitelnější sliby.

Člověk je inteligentní tvor. Dav je tupé stádo.

2 0
možnosti
PT

P93e28t89r 32T74a65f72t

4. 11. 2014 19:35

Mila slecno, v Nemecku jsem 11 let zil, i v Mnichove, a stale tam casto jezdim. Vy jste tam ocividne nikdy nebyla, ze muzete takhle hloupe plkat. Cely "clanek" je xenofobni snuska nesmyslu...

10 27
možnosti
PK

v tom případě Merkelová lhala, co?

12 0
možnosti

Trochu vám haprují řády, paní Vojteková, nebo snad myslíte vážně tvrzení, že výdaje na obsluhu azylantů (a možná jen na jednu organizaci, to z textu není úplně jasné) jsou cca 2/3 státního rozpočtu země?8-o Dost shazující pro jinak dobrý článek.

3 1
možnosti
JS

A hlavně proč  ne se Slovenskem ?

0 0
možnosti
Foto

Abych se přiznal, netušil jsem, že je situace až tak špatná. No - čeká nás opravdu peprná budoucnost. Snad si s tím Německo i další státy poradí. Mě napadá jediné - okamžitě uzavřít neprodyšně hranice světadílů, hlavně mezi Evropou a Afrikou, a ty kterým se přesto podaří projít, tak nekompromisně vracet!

11 2
možnosti
OJ

Sluníčka budou proti...

2 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik